progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://i.imgur.com/Xecri.jpg David Fincher'ın yeni filmi. Aynı adlı kitaptan uyarlama. Kitabı okuduğumda biraz overrated gelmişti bana ama David Fincher her türlü izlenir. Gerçi kitapla birebir gitmeyecekmiş sanırım sonunda falan değişiklikler yapmışlar. Bu filmdeki Lisbeth de öbüründen daha iyi duruyor. http://i.imgur.com/VsQi3.jpg http://i.imgur.com/GVBmn.jpg Birde bundaki ejderha dövmesi daha güzel duruyor öbür filmdekini beğenmemiştim. Ayrıca trailerdaki şarkı çok iyi olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=kWAv6yQGOcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 2 senelik filme remake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Remake değil bu benim kendi kitap yorumum demiş Fincher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ohoo herkes kendi yorumunu yapicaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 insan utanır abi bekle bi 10 sene geçsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oha adama bak. Yönetmeninde kitaptan etkilenmesi böyle oluyor demek ki. atmış kafası film çekmiş öyle olamz böyle olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gerçi bu filmin ilk versiyonu çıkarken david fincher da bende çekicem bu filmi demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olm biri de shamalayan bok gibi çekti avatarı ben daha güzel çekcem desin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 LE MAL. iki senelik filme remake ne. holivud çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oha lan daha yeni çıkan filme remake resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kitabıo kurken falan şu kıza acıdığımı düşününce kahkaha attım. bu ne lan çocuğum olsa belediyeye veririm beslesinler diye, tamam anladık ufak tefek dövmeli mövmeli de böyle de olmaz ki be, ne o 2. fotoğraf öyle cinsellikten soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 david fincher var beyler, susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yahu ben bunu çok önce izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kiz cirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben dövmecinin küpeye fena takıldım abi OF :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bi de afişte meme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 goldbären said: ben dövmecinin küpeye fena takıldım abi OF :( WHAT HAS BEEN SEEN CAN NOT BE UNSEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 filmin sonunda çıkıp eyyorlamam bu gadar desin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Harika bir fragmanı var. Orjinalinden etkilenmiştim bayağı, Fincher yorumu kat kat daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n5LXg_oRxg8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben amerikaya kanırtacaklar hikayeyi sanmıştım, fragmandan anladığım kadarıyla öyle değil. stellan skarsgard oynuyo lan bide, İSVEÇLİ LAZIM diyince listeden çağırmışlardır direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dünyanın en iyi trailerını yayınladıktan sonra bunu yayınlamak neden. NEDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 son fragmanı izlemeyin çok ağır spo var.çok gereksiz bişi olmuş neden yayınlamışlar ki onu :S acaba devam filmlerinide çekicekmi? diğer 2 kitap daha bi hareketli filmini yapmaya daha uygun kitaplar. bide fincher yaptıysa vardır bi bildiği :P başka yönetmen yapsa saçma sapan bişi olur derdim ama fincher işini iyi bilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 4 ocakta öngösterimde izliycem hadi hayırlısı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 uuu beybi iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar