nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hayır kim gaz veriyor bunlara anlamıyorum. '' hacı bak ıkı tane class koyalım karton grafıkler isminide ultima bilmem ne koyarız bak sen gari paraya'' kesin bu şekilde gaz veriliyor adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Mythic'den Paul Barnett Warhammer Online patlayinca kendi kendine gazi vermisti, "Yav hastasiyim ben ultima IV'un, lisans EA'de modernlestirip bir remake yapalim" diye, zaten Warhammer'dan bilen bilir feci gaz bir heriftir kendisi, ama kim tahmin ederdi ki herifin remake anlayisi bu kadar okuzce olacagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 barnett'a veya mythic'den halen kaldıysa kimseye birşey yaptıracaklarını hiç sanmıyorum artık, bw'nin oyununa 200m döktüler ama war'a exp bile hazırlatmadılar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Creative Director Barnett, dun cikan roportajlari adam yapmis durumda su an, proje de genel olarak Bioware Mythic'de gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 2012 hala uo.. Aahaha abi yeter uyanin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 uo degil zaten generic hack and slash adi da ultima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 steamde satılan herhangi bir indie oyun bundan daha iyi şuan, ea farkı böyle birşey demekki sdfsd, bi ss bi bilgi bişey koysanıza lan signup yapmak için bi sebep verin bari lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ea rezil ettin ultimayi. simdi ultima ismiyle rant yapiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 allah belanızı versin bu ne lan ayıptır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kafana göktaşı düşsün ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ellerinde dünyanın en güzel oyununun yapım hakları var, bas parayı getirt richard ı adam akıllı ikincisi çıksın işte. akıl yok akılllllll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ya lord britishi mail yağmuruna tutacam nolur devral şunu ya da telif acıtıyorsa git başka isimle ultima online yap diye. yeter lan ea games, bıktırdın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ahah değiştirmişler sayfayı, meyc var variyor var öyle işte, kısmını kaldırmşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 lord britishe mail attım, geri dönüş almayı bekliyorum. bir şey yapacağından değil, sadece bu duruma tepkisinin ne olduğunu merak ettiğimden dolayı bir mail attım. uonun bu hali hakkında ne düşünüyor cidden merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "When we first became a part of EA, I remember them telling that, 'Richard, you better give up on all this fantasy stuff because no adult male wants to run around dressed as a man in tights. You really need to abandon that and do something more like The Matrix. That's the only possible way there's going to be success in this genre.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 AHAHAH lord britishe attığım mailden cevap geldi lan çok heyecanlandım lordun birinden mail alıyorum resmen mailin konusu, sesimizi duyun eanın bu saçmalığı yapmasına son verin, telif haklarınız yok mu tarzı bir maildi http://img196.imageshack.us/img196/7449/5ccb07f98da847e897fb12b.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ama garriot lord british, lady british diil adsfafsd gerci yeni evlendi bu durumda karisi lady british olmali, karisi dava acarsa olur gibi bu is(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 1 cümle mail ama gaza geldim resmen. Yürü be lortum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 laan adam cool resmen tek bir cümle yetti yıkılmama. direk aklıma uo2 tarzı şeyler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yazık ya, lort kocayınca ea maskara yaptı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 LORDUM 5K PLZ.! adama lorddan mail gelmiş varmı ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 maile cevap olarak attığım şeye de cevap geldi http://img521.imageshack.us/img521/7917/54fa4755d6eb4f9fa08326f.png adam kafaya mı alıyo lan emin olamadım. gerçi 2012 tarihli şu tarz açıklamaları varken oldukça ciddi gibi geldi bana garriott said: since i am no longer at the helm of uo, let’s look at where it has gone in my absence. elves and ninjas have been added into the game, things i specifically had banned. this is only a small example of why and how ultima has drifted away from richard garriott, but i have not drifted away from ultima. overused, irrelevant & reused rpg elements are not the essence of my ultimate rpg. it is clear to me that i, richard garriott, am an essential ingredient of at least the ultimate ultima, if not more broadly the ultimate rpg. perhaps one day, now that the people who pushed me out of ea more than a decade ago are long since gone, ea will recognize that together, we could rebuild that franchise in a way that they have failed to do in the intervening years. richard garriott is an essential ingredient in the ultimate ultima! now i wish i could still build in the previous world of old britannia. yet until the powers at electronic arts see the wisdom of such a collaboration (some there do, and player pressure could help), i must plan to rebuild in a new britannia. while in some ways it will mean i have more work to do (and you will have to wait longer to see that new world), the truth is i have lived in that world for more than 20 of my 35 years in game development, rebuilt many new worlds and look forward to the challenge of crafting this newest reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi adam r.garriotla kanka olmuş ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 şu adam bi kickstarter açsa (ihtiyacı yok gerçi ama lol) rekor kırar hemde istediğimiz gibi bir oyunu alırız mail atın olm kickstarter başlatsın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Obaaaaa, Lord British cevap yazmis. Baslatsin bi Kickstarter, paraysa para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar