axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 E3 2011'de açıklanacak oyunlardan bir tanesi EA-Bio-Myhtic'in Ultima Forever projesi. MMO olacağına dair bi izlenim yok şimdilik, o yüzden buraya açıyorum. said: EA Mythic briefly--and apparently accidentally--lowered the cloaking device on their plans for the Ultima IP this afternoon. Revealed was a new web site (see below, screenshot courtesy of Magnus!) called Ultimaforever.com which promises it will be "looking back at over 30 years of Ultima heritage!" The site also offered a curiously not-DOSBox-bundled download of Ultima IV: Quest of the Avatar, helping to explain why EA became eager to shutter illegal downloads of that game several months ago. This is likely part of the promotion for a rumored Ultima IV-derived social game which may also be called Ultima Forever. We can only hope similar plans are in the works for Origin's other great IPs. Mythic's Creative Director Paul Barnett did go public with his hopes of a Wing Commander I rerelease last year and we helped put together a DOSBox launcher for the game--but there has been no word since that time. Alas, there has been no word at all on plans for relaunching Cybermage. http://www.wcnews.com/news/update/10814 Özetle demiş ki EA yanlışlıkla Ultima Forever sitesini açtı, biz de ucundan bakıverdik. Bi tane de ss almışlar site kapanmadan önce. http://www.wcnews.com/newestshots/full/ultimaforever.png Aynı zamanda bi de twitter sayfası açılmış ultima forever diye, bilgilerinde "Official Tweets for UltimaForever!” yazıyor ve ilk twiti : Art thou Humble? http://twitter.com/#!/UltimaForever Mass Effect serisi 3'üncü oyunla bitecek, Dragon Age için planları bilmiyorum ama Ultima IP siyle hem single hem mmo oyun yapabilirler. Hazır WAR da patladı zaten heh. Bakalım E3'te görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 anam bi hareketlenme oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 swtor varken başka denizlere açılmaz ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İsmi forever olup da güzel olan bir şey var mı ya. genelde içerik sıkıntısına düşmüş tırt projelere isim olarak seçiliyor. adam gibi bir şey olsa güzel bir de isim düşünürlerdi sdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 TOR en geç 2012 Q1de çıkmış olacak, yeni bi Ultima MMO yapacak olsalar 2014'ten önce hazır olmaz. Ama Ultima 4'le tanıtım yapıyorlar, multi konsol bi ARPG bekliyorum ben. Bu arada Ultima Forever : Ultima 4Ever baya kötü evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 duke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 duke nukem forever var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bioware var altta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Myshkin said: İsmi forever olup da güzel olan bir şey var mı ya. genelde içerik sıkıntısına düşmüş tırt projelere isim olarak seçiliyor. adam gibi bir şey olsa güzel bir de isim düşünürlerdi sdfadf no one lives forever var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 who wants to live forever var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ultima 10 ve ultima online 2 olmasını isterdim ama işin içinde bioware varsa ikisi de olmaz. da2 ve oldrepubliconline'ı kurban etmek istemez. browser oyunu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 isminin içinde forever olan değil, ismi forever olan oyun olacak. half life: forever gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kac tane oyun var abi oyle. bi tek duke amcayı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Myshkin said: isminin içinde forever olan değil, ismi forever olan oyun olacak. half life: forever gibi ultima 9 ile seri.bittiki, avatar guardiani indirmek icin kendini olsurdu ve son. ultima 10 nasil olcak ehuhe bide hala lort british isim haklari garriota ait, garriottan ve saz arkadaslarindan izin almadan civi cakamiyor brittania ya, garriotla bi sekil anlastiysa ise direk I CAME settingi guzeldir ultimanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 izometrik mmorpg istiyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 salem gelcke iste sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 my body is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 uo sistemini perspektif e geçiricekler yıllardır beklenen bu kendilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Garriot yeni bir UO(2) projesi için çalışmalara başladığını belirtmişti bir ara. Belki onunla alakalıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aynen umarım mm olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ultima'ları bedava dağıtacaklarmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mortis said: izometrik mmorpg istiyorum ya :/ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 fallout online var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://images.wikia.com/u5lazarus/images/f/f1/Tapa.jpg origin in duavrina yaptirmisti sunu garriot beah, ea kesin satmistir lol ultima 1-9 arasi macerayi ole guzel anlatmiski su tapestry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mortis said: izometrik mmorpg istiyorum ya :/ hmm izometrik mmorpg her yerde var. ultima online'in özelliği izometrik olması değildi, zaten ultima online 2 şu anki mmorpgler gibi third person kamera olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar