Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 inventory/itemlar sistemi 100 kat falan gelişmiş ilkine göre: http://www.youtube.com/watch?v=u7cXSP6Mixo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 hmm o değilde oyun bugün çıkıyormuş lol, şu maske olayı ilk oyundada olsaydı keşke, böle koleksiyon halinde 4 tane farklı maske yapsalardı ce alınırdı bak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 eski makinede oynamissin o zaman multi core cpulara gore optimize edilmemisti ikide bir fps dusuyodu 60dan 15'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 combat gene 1. oyununki kadar sıkıcıysa meeeh yok öyle bişey gayet x4 amdde kusursuz oynamıştım ben. oyunun herşeyine laf edilir de optimizasyon veya müziğine laf edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bi tek benim basima gelmemis http://forum.paticik.com/read.php?35,6227090,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Oyunu aldım ama eu, dayanamadım us den başlıcam bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ben de VPNle US versiyonuna başladım, oyundaki tek grafik ayarının resolution olması ile ağlayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 indiffer43 said: Ben de VPNle US versiyonuna başladım, oyundaki tek grafik ayarının resolution olması ile ağlayasım geldi. lol nasil ya vsync falan yine mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Vsync var bir de ama çalışmıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 vync var ama işe yaramıyor gibi, şimdilik grafikler baya kötü, bir ayar çekerler umarım. Oynanış yine güzel ama, ds1 i saven bunu da sver, üstüne inv gelmesi şukella olmuş. Birde death tam bir piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 aa yok diye borderlands'i direkt silmiştim ya. rivatuner fln ile açıyorlarmış ama gıcık kaptım bi kere oynamadım o yüzden. aa candır ya. sırf aa yüzünden konsoldan nefret ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 birincisindeki vsync calismiyodu evet yine bastan savma port'u release etmisler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dreagloth said: vync var ama işe yaramıyor gibi, şimdilik grafikler baya kötü, bir ayar çekerler umarım. Oynanış yine güzel ama, ds1 i saven bunu da sver, üstüne inv gelmesi şukella olmuş. Birde death tam bir piç. 60 fps mi abi ondan haber versen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 fps de sorun yok bende, daha tık demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 saçmalamışlar galiba boss zorluklarında, gorewood ne öyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Constractor u kurtardım, şimdiye akdar zorlayan puzzle ya da boss olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 optional bossmuş glb. baya zorladı level 2'de, kapadım ben de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 İlaçlı deneyeyim dedim unlock olana kadar. 10 dakika dayanabildim. Grafikler rezalet, hiç bir grafik ayarı olmaması ne demektir? Key mapping ayarlanabilir değil. Menü felaket. Port'un da bir adabı var ya. Console versiyonu olduğu gibi pc'ye copy paste yapmak ne demek? Collector's Edition almayı düşünüyordum, şu haliyle yüzüne bile bakmam oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 abi klavye ayarı falan yok harbiden lol wasd falan oynamaya çalışıyorum garip bi şekilde, solağım, grafiklerde warcraft 3 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Pek beğenmedim ben ilki daha iyi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 oh buldum, oyun içinde O ya basınca gelen menüde en sağda tuşlar ayarlanıyor yön vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Rage den önce iki dakika menüler gezseydiniz, tüm tuşlar ayarlanabiliyor. Oyunun tek sorunu grafikler, menü falan gayet pc, Skyrim faciasından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ilki neydi ki bundan medet umuyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 türünün en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/101/771/1879f18e_e542_e1c6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar