Tron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Taksim_kislasi.jpg http://www.kenthaber.com/Resimler/2010/02/09/f31c75f3-62b5-4e9f-837d-368b257d3b5a.jpg http://www.itak.web.tr/wp-content/uploads/2011/01/topcu4.jpg ben kışlaya taktım. yıkılan kışla yapı olarak çok hoşuma gitti. replikasının yapılması ve içinin de kışla kadar şık bir park yapılırsa güzel bir proje olacağınu düşünüyorum. edit: muhtemelen park sanatsal etkinliklerde de kullanılıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 grafiklerde yön duygumu kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kermit said: eylem yapılmazki burda cami planı gibi bu yüksek bina minare meydandada namaz kılarlar işte o yüksek bina the marmara gökalpcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 neyse buraya gelene kadarki her sorunumuzu çözmüşüz çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Rewendor said: Aslında yeraltına aktarma projesi gayet güzel. Ama çok fazla sıkıntı olur. Metro durağı var orada, o bir problem. Ondan sonra onlarca otobüs durağı var, o da bir başka problem. Bir de Dyna'nın bahsettiği güvenlik olayı var. O değil de uykusuzluk başa vurdu, "taksim meydanı yelleniyor" diye okudum başlığı Aslında güzel diyip 3 major problem sundun abi bu ne :p Problemler aynen öyle, yeraltı olduğundan şeritler daralacak bir kere, metro problemi olduğundan öyle istedikleri gibi de kazamazlar, e otobüs durakları var bunun bilmemnesi var, sırf içinden yayalar çıktı diye rahatlamaz yani. Zaten Taksim'de o kadar düzenli ve çok trafik ışığı var ki yayalar trafiği %5 falan etkiliyordur. Daha beter olma ihtimali daha yüksek. Maksat yandaşlara ihale olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çok kötü yanlız bence grafiklerdeki meydan yapamzlar zaten de yapmasınlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 peki AKM noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kaç yıl sürer acaba inşaat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Osso said: kermit said: eylem yapılmazki burda cami planı gibi bu yüksek bina minare meydandada namaz kılarlar işte o yüksek bina the marmara gökalpcim. biliyorum osmancım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu yenileştirme geyiğine çiçek pasajıda gg olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 doğanın ücretsiz olarak sunduğu şeylere para vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İnsanlar ve araçlar için yoğunluğu azaltması açısından yararlı bir projeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kışlaya girmeden bitki gözükmeyecek olması kötü, saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Camiler kışlalarıysa, kışlalar da camileridir. Demek ki gerçekten cami yapıyorlar oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 niye yeniliyorlar diye düsünüyorum, ulan nasil hükümetse bundan bile kötü bisey yapicaklar üstü kapali diye tedirgin ediyor halkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar