Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: cumhuriyet i halkın kurduğunu bilmemek ise tam bi aptallık. Egitime konu acmistim tarih dersleri falan gerekli mi unide diye de, yani burda bile ispatladin gerekli oldugunu helal olsun. Hayir yani sunlari 12 sene anlatiyorlar, nasil dinliyorsunuz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://i.imgur.com/9Qxiu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Troll diye diye iyice yuz buluyorlar. Ne successful u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cetintas said: CHP için 30%'un altı başarısızlıktır. ECEVİT bile medyadan bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun gördüğü desteği görmedi. Baykal'ın kaset çıkmadan hemen önce anketlerde CHP'nin oy oranı artıştaydı ve 28%'in üzerineydi. Adam geldi, Baykal hariç Baykal'ın ve Önder Sav'ın tüm ekibini tasfiye etti.Partiye bir sürü Fetocu milletvekili adayı doldurdu. Eski DYP-ANAP-DP'lileri getirdi.Atatürk'ün adını ağzına almadı(CHP'nin iktidar olamamasının önündeki engel ATATÜRK herhalde?!),AB Özerklik Şartı'nı destekliyoruz dedi,Laiklik tehdit altında değil dedi...Dedioğlu dedi... Bu nedenle Raze'in yazdığı gibi hatta daha da katı düşünüyorum. 30%'un altını alırsa başarısızlıktır. (td) Dinciside milliyetçiside laikçiside yok etnik kültürcüsüde ıvırıda zıvırıda baydı bu ülkenin. Atatürk'ü ağzında sakız yapanlarda baydı. İyi birşey yapıyor. AKP'nin allahın ismini kullandığı gibi CHP Atatürk'ün ismini kullanmıyor. Atatürk'ünde isminin haykırılıp övülmeye falan ihtiyacı yok zaten. Bunlar bayatladı abi artık. Nitekim bu ülke insanı için bayatlamadı. Buda KK adına kötü haber. Çok seviyoruz allah ideoloji fikir zihniyet fanatikliği yapmayı. Huyumuz kurusun açlıktan sıçamadığımız zamanlarda bile böyle fantazilerle uğraşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 dersleri dinleyen kim allasen. geçmiş soruları varsa derse bile gitmek saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Deacon said: Troll diye diye iyice yuz buluyorlar. Ne successful u. troll demekden değil de trollendiğinizden dolayı yüz bulma olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cetintas said: Baykal hariç Baykal'ın ve Önder Sav'ın tüm ekibini tasfiye etti.Partiye bir sürü Fetocu milletvekili adayı doldurdu. Eski DYP-ANAP-DP'lileri getirdi.Atatürk'ün adını ağzına almadı(CHP'nin iktidar olamamasının önündeki engel ATATÜRK herhalde?!),AB Özerklik Şartı'nı destekliyoruz dedi,Laiklik tehdit altında değil dedi...Dedioğlu dedi... güzel abicim. her şey iyi güzel de atatürk'ü anladık diyorsun, özümsedim diyorsun ama adamın stratejisini hiç mi hatırlamıyorsun yahu. atatürk'ün kafasında kurmayı istediği şeyler hazırdı, daha samsun'a giderken cumhuriyet, kadın erkek eşitliği, eğitim birliği vs. yeni yapıda devlet fikirlerini şekillendirmişti. ancak kuvvet toplayana kadar, ortak düşmanı yenene kadar halkın her kesimiyle birlikte çalıştı. baştan kimseye "siz yanlışsınız! lütfen fesinizi çıkarın öyle destekleyin kurtuluş savaşımızı!" demedi. aynı şekilde şimdi de en baştan çıkıp "türbanlı istemem" "fetocu vekiller" "eski sağcıları aldılar" diyerek yola çıkarsan bir kişi alamıyosun arkana. hele bir gel iktidara! ondan sonra yavaş yavaş şekillendirirsin. yoksa tkpli gençler gibi insanları gazete dağıtarak bir anda komünist yapacağına inanmaya benziyor öbür türlüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ya bırak allasen kime neyi anlatıyosun hacılit sdf Mutlak doğru DOğu Perinçek, başkası yalan de geç sfasfgadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 chp %30 u geçer demiş herkes de chp en son ne zaman geçmiş %30u da bu seçim geçsin.Geçen seçimlerden ne farkı var yani bu seçimin anlatsanıza. mhp'nin sabit bir oyu var yine 13-15 arası alıcaktır. akp'de de ne cok bir düşüş olur %5 kadar falan ne de %50 yi geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cabot said: chp %30 u geçer demiş herkes de chp en son ne zaman geçmiş %30u da bu seçim geçsin.Geçen seçimlerden ne farkı var yani bu seçimin anlatsanıza. mhp'nin sabit bir oyu var yine 13-15 arası alıcaktır. akp'de de ne cok bir düşüş olur %5 kadar falan ne de %50 yi geçer. 1973 said: Parti adı Genel başkanı Oy sayısı Oy oranı (%) Milletvekili sayısı Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Ecevit 3,570,583 33.3 185 Adalet Partisi Süleyman Demirel 3,197,897 29.8 149 Demokratik Parti Ferruh Bozbeyli 1,275,502 11.9 45 Milli Selamet Partisi Necmettin Erbakan 1,265,771 11.8 48 Cumhuriyetçi Güven Partisi Turhan Feyzioğlu 564,343 5.3 13 Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş 362,208 3.4 3 Bağımsız 303,218 2.8 6 Türkiye Birlik Partisi Mustafa Timisi 121,759 1.1 1 Millet Partisi Cemal Tural 62,377 0.6 0 Toplam 10,723,658 100.00 450 1977 said: Parti Genel başkanı Aldığı oy sayısı Aldığı oy oranı (%) Çıkardığı milletvekili sayısı Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Ecevit 6.136.171 41,38 213 Adalet Partisi Süleyman Demirel 5.468.202 36,88 189 Milli Selamet Partisi Necmettin Erbakan 1.269.918 8,56 24 Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş 951.544 6,42 16 Bağımsız 370.035 2,50 4 Cumhuriyetçi Güven Partisi Turhan Feyzioğlu 277.713 1,87 3 Demokratik Parti Ferruh Bozbeyli 274.484 1,85 1 Türkiye Birlik Partisi Mustafa Timisi 58.540 0,39 0 Türkiye İşçi Partisi Behice Boran 20.655 0,14 0 Toplam 14.827.262 100,00 450 ecevit CHP si %31 ile %41 aldi tarih guzel sey, tarihimizi bilelim ogrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Viktor said: cabot said: chp %30 u geçer demiş herkes de chp en son ne zaman geçmiş %30u da bu seçim geçsin.Geçen seçimlerden ne farkı var yani bu seçimin anlatsanıza. mhp'nin sabit bir oyu var yine 13-15 arası alıcaktır. akp'de de ne cok bir düşüş olur %5 kadar falan ne de %50 yi geçer. 1973 said: Parti adı Genel başkanı Oy sayısı Oy oranı (%) Milletvekili sayısı Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Ecevit 3,570,583 33.3 185 Adalet Partisi Süleyman Demirel 3,197,897 29.8 149 Demokratik Parti Ferruh Bozbeyli 1,275,502 11.9 45 Milli Selamet Partisi Necmettin Erbakan 1,265,771 11.8 48 Cumhuriyetçi Güven Partisi Turhan Feyzioğlu 564,343 5.3 13 Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş 362,208 3.4 3 Bağımsız 303,218 2.8 6 Türkiye Birlik Partisi Mustafa Timisi 121,759 1.1 1 Millet Partisi Cemal Tural 62,377 0.6 0 Toplam 10,723,658 100.00 450 1977 said: Parti Genel başkanı Aldığı oy sayısı Aldığı oy oranı (%) Çıkardığı milletvekili sayısı Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Ecevit 6.136.171 41,38 213 Adalet Partisi Süleyman Demirel 5.468.202 36,88 189 Milli Selamet Partisi Necmettin Erbakan 1.269.918 8,56 24 Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş 951.544 6,42 16 Bağımsız 370.035 2,50 4 Cumhuriyetçi Güven Partisi Turhan Feyzioğlu 277.713 1,87 3 Demokratik Parti Ferruh Bozbeyli 274.484 1,85 1 Türkiye Birlik Partisi Mustafa Timisi 58.540 0,39 0 Türkiye İşçi Partisi Behice Boran 20.655 0,14 0 Toplam 14.827.262 100,00 450 ecevit CHP si %31 ile %41 aldi tarih guzel sey, tarihimizi bilelim ogrenelim Bunu biliyorum zaten cp'ye gerek yoktu.Arkadaşları aydınlattın gerçi.Son 3-4 seçimide cp'lersen sevinirim. Edit:Hayalci olmamak lazım cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 inonu basindaykende %22-28 araligindaydi chp, ecevit gecti 31 e sonra 41 e yukseltti tarih bilgisi iste bole guzel bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cabot baykal dönemini herkes biliyor olay kk ztn.artarsa onun yuzunden artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Umarım artar ama ben %30'u geçebilceğini düşünmüyorum.Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde bir artış olacaktir ama sol kesim artık türkiyede %30'u göremez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cabot said: Bunu biliyorum zaten cp'ye gerek yoktu.Arkadaşları aydınlattın gerçi.Son 3-4 seçimide cp'lersen sevinirim. Edit:Hayalci olmamak lazım cok 4 secim öncede akp yoktu, eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 45(+-1) akp, max 30 chp, 13 mhp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kavurma said: AKP İzmir'i alacak. İddianın ne olduğuna sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 inşallah mhp geçemez akp chp bdp iyi bi anayasa hazırlar toplum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: inşallah mhp geçemez akp chp bdp iyi bi anayasa hazırlar toplum için. http://www.likecool.com/Gear/Gaming/Super%20Awesomefsjaltrollfffuuuu/Super-Awesomefsjaltrollfffuuuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Buddha said: cetintas said: CHP için 30%'un altı başarısızlıktır. ECEVİT bile medyadan bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun gördüğü desteği görmedi. Baykal'ın kaset çıkmadan hemen önce anketlerde CHP'nin oy oranı artıştaydı ve 28%'in üzerineydi. Adam geldi, Baykal hariç Baykal'ın ve Önder Sav'ın tüm ekibini tasfiye etti.Partiye bir sürü Fetocu milletvekili adayı doldurdu. Eski DYP-ANAP-DP'lileri getirdi.Atatürk'ün adını ağzına almadı(CHP'nin iktidar olamamasının önündeki engel ATATÜRK herhalde?!),AB Özerklik Şartı'nı destekliyoruz dedi,Laiklik tehdit altında değil dedi...Dedioğlu dedi... Bu nedenle Raze'in yazdığı gibi hatta daha da katı düşünüyorum. 30%'un altını alırsa başarısızlıktır. (td) Dinciside milliyetçiside laikçiside yok etnik kültürcüsüde ıvırıda zıvırıda baydı bu ülkenin. Atatürk'ü ağzında sakız yapanlarda baydı. İyi birşey yapıyor. AKP'nin allahın ismini kullandığı gibi CHP Atatürk'ün ismini kullanmıyor. Atatürk'ünde isminin haykırılıp övülmeye falan ihtiyacı yok zaten. Bunlar bayatladı abi artık. Nitekim bu ülke insanı için bayatlamadı. Buda KK adına kötü haber. Çok seviyoruz allah ideoloji fikir zihniyet fanatikliği yapmayı. Huyumuz kurusun açlıktan sıçamadığımız zamanlarda bile böyle fantazilerle uğraşıyoruz. Eleştirine saygı duyuyorum da bu koyu renkle kalınlaştırdığım kısım karışık olmuş.Anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Cuce said: cabot said: Bunu biliyorum zaten cp'ye gerek yoktu.Arkadaşları aydınlattın gerçi.Son 3-4 seçimide cp'lersen sevinirim. Edit:Hayalci olmamak lazım cok 4 secim öncede akp yoktu, eee? Ne yazıkki artık var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 goldbären said: cetintas said: Baykal hariç Baykal'ın ve Önder Sav'ın tüm ekibini tasfiye etti.Partiye bir sürü Fetocu milletvekili adayı doldurdu. Eski DYP-ANAP-DP'lileri getirdi.Atatürk'ün adını ağzına almadı(CHP'nin iktidar olamamasının önündeki engel ATATÜRK herhalde?!),AB Özerklik Şartı'nı destekliyoruz dedi,Laiklik tehdit altında değil dedi...Dedioğlu dedi... güzel abicim. her şey iyi güzel de atatürk'ü anladık diyorsun, özümsedim diyorsun ama adamın stratejisini hiç mi hatırlamıyorsun yahu. atatürk'ün kafasında kurmayı istediği şeyler hazırdı, daha samsun'a giderken cumhuriyet, kadın erkek eşitliği, eğitim birliği vs. yeni yapıda devlet fikirlerini şekillendirmişti. ancak kuvvet toplayana kadar, ortak düşmanı yenene kadar halkın her kesimiyle birlikte çalıştı. baştan kimseye "siz yanlışsınız! lütfen fesinizi çıkarın öyle destekleyin kurtuluş savaşımızı!" demedi. aynı şekilde şimdi de en baştan çıkıp "türbanlı istemem" "fetocu vekiller" "eski sağcıları aldılar" diyerek yola çıkarsan bir kişi alamıyosun arkana. hele bir gel iktidara! ondan sonra yavaş yavaş şekillendirirsin. yoksa tkpli gençler gibi insanları gazete dağıtarak bir anda komünist yapacağına inanmaya benziyor öbür türlüsü. Atatürkçülüğü kullansın ya da istismar etsin demiyorum ama Atatürk'ün partisi olduğunu unutmamalı CHP'nin. Atatürk'ün olmazsa olmaz ilke ve devrimlerini savunmayı boşlamamalı. Bu koyu renkle işaretlediğim kısımdaki gibi olmasını inan çok isterim. Ama takiyye olduğunu düşünmüyorum Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptıklarının. Samimi bir şekilde sosyal demokrat partiye çevirmek istiyor CHP'yi. Bu tabi belki ap ayrı bir tartışma konusu. Bana göre CHP sosyal demokrat parti olmak hakkına sahip değildir çünkü CHP dünyada tek Kemalist parti olarak kurulmuştur, öyle de kalmalıdır. Toplumsal değerlere, insan haklarına, evrensel değerlere sahip çıkmalıdır ancak özünü kaybetmemelidir. İktidar olmak istiyorsa kararlılıkla kendi çizgisini savunmalıdır. Sosyal demokrat parti olacağım diyerek, Avrupa'nın özerklik şartını kabul ediyorum diyerek, Türkiye'nin laiklik sorunu yoktur diyerek, Fetullah'a selam göndererek ve bütün bunları yaparken de Atatürkçülere sırtını dönerek bir şeyler yapmak hakkına sahip değildir. En azından CHP adı altında bunları yapmak zorunda değildir. Hç öyle kendisini Yeni CHP falan diye yormasın, açsın yeni bir parti, bütün bu fikirleri orada savunsun. Yoksa Atatürkçülerin oyu nasıl olsa cebimizde diyerek takiyye yapmak doğru değil. Benim düşüncem tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: inşallah mhp geçemez akp chp bdp iyi bi anayasa hazırlar toplum için. Allah korusun. Bu ülkenin faydası için MHP meclise girmeli.Hem de en az 15% oyla girmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cetintas said: Napolyonn said: inşallah mhp geçemez akp chp bdp iyi bi anayasa hazırlar toplum için. Allah korusun. Bu ülkenin faydası için MHP meclise girmeli.Hem de en az 15% oyla girmeli. niye bu adama cevap verme gereği hissediyorsun ki? AKP'nin satın aldığı elemanlardan biri muhtemelen. itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. atasözlerini çok seviyorum bazen. MHP barajı geçecek, hiç bir zaman kafalarına göre değiştiremeyecekler o anayasayı :) hırslarından çatlıyorlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cetintas said: Bana göre CHP sosyal demokrat parti olmak hakkına sahip değildir çünkü CHP dünyada tek Kemalist parti olarak kurulmuştur, öyle de kalmalıdır. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar