Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim Tahmin

Raze

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

cebren ve hileyle akpnin ne yapıp edip %50nin üzerinde oy yazdıracağını düşünüyorum. psikolojik olarak daha da güçlü çıktık diyeceklerdir. zaten yandaş anketler falan bas bas bağırıyor %52 diye. chp'yi de 20nin altına çekecekler

tabi bunlar hileyi kökleyebilirlerse

yaparsa hile yapmazsa kemal kılıçdaroğlu'nun başarısı

YA BIRAK ALLASEN HARİBO, BIRAK..

sdagdfadfa
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

cumhuriyet in en karanlık dönemi ismet inönü dönemiydi bunu sokakta 50 kişinin en az 40 tanesi bilir.

sokaktaki adamın çoğu kıbrısın nerde olduğunu bilmiyor. galatasaray ismet inönüyü transfer etmiş desen oo süper diyecek.

Napolyonn said:

cumhuriyet i halkın kurduğunu bilmemek ise tam bi aptallık.

nasıl olmuş anlatsana
Sosyal ağlarda paylaş

AKP'nin oyu düşecek baya, belki bir ihtimal elektrikler falan devreye girer ama %5'den fazla bir düşüs bekliyorum ben. Kılıçdaroğlu, has parti, erbakan'ın ölümü vs. hep oy kaybettirecek, zaten bu yüzden gittikçe hırçınlaşmaya başladı tayyip, işi gücü milleti damgalamak, sıfat takmak. Ekonomi, vaatler falanda fasa fiso. Liberal kesimlerde hafiften elini ayağını çekiyor Tayyip'ten. Bu sefer alırsa bile bu son iktidarı olacak Tayyip'in. Sonra anap vs. gibi parçalana parçalana yok olacak. Çünkü bu tip örgütlenmelere sahip partilerin üyelerini bir arada tutan güç fikir birliği değil genelde güç ve para ortaklığı olur.

Chp'nin oyu artar en az %5. Sadece kılıçdaroğlu faktörü yok, bir çok aşiretin üyeleri doğudan hep aday. Disk başkanı bile chp'ye kaydı, nakşibendi tarikat şeyhinin torunu bile chp'den aday oldu (adamın konuşmasını izleyen biri olarak adamı takdir etmiştin gayet entellektüel birikime ve laik anlayışa sahip). Bunun yanı sıra bir çok iyi adamı partiye getirdiler parti katı kemalizm çizgisinden sosyal demokrat çizgiye kaydı.

Mhp'nin de bir iki yüzde artar. Ancak hepar'ın mhp'nin oylarından çalacağını düşünüyorum ben bir iki yüzde. Osman Pamukoğlu tam bir milliyetçi nitrosu.

BDP emek, özgürlük, demokrasi bloğuyla bir çok sol partinin oylarını kazandı. Bir iki yüzde BDP'de arttırır.

Geri kalanlar fasa fiso.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...