DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25218752/ evet arkadaşlar hep beraber bir veya birkaç adayı kapatalım sonra bağımsızlığımızı ilan edicez süper gümrüksüz vergisiz bi devlet kuralım şöyle
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hiçbir dinin ibadethanesi yapılmasın adaya. isteyen evinde yapsın ne yapacaksa.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 minecrafttaki sistem olsun, herkes kendi arazisine kendi evini kursun istediği gibi, yeşil ve turuncu diye 2 farklı ada da olabilir
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 komünel falan yok hacı karıştırma. minecraft sistemi de olmaz yandakine özenip kopyalar birileri. sonrasında kavga döğüş. turuncu adaya +1 olurum. yeşil ne la.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kaybetmek yoh http://www.youtube.com/watch?v=w9-pgwSGacc
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 takas sistemine uygun anayasa yazsın biri parti kurmak yasak. meclise yürüyerek girebilelim. ne söylicekse söyler herkes.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gün gelicek nihat doğan üstad olarak anılıcak
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bir uçak gemisi bir de hücum botumuz olsun. başka bir şey istemem. diğer ülkelerle aramızda gerginlik olursa UÇAK GEMİMİZ VAR LAN diyebilelim isterim
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 beyler ben yapardım ama yapınca kanatları orantısız oluyor, hemen yere çakılıyor :(
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 26şubat2005 dasaaaa said: Gidip bir ada devleti kuralım, soyutlayalım kendimizi 5ocak2008 dasaaa said: yeterli parayı toplarsak hint okyanusunda uygun bir ada almamızı sağlayabilirim pati saadet zinciri alalım olm!! hörzmüz filyar döşar ciro yapıyor adamlar! ucundan tutalım, satın alalım. tüm mühendislik, işçilik bedava bak.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ada almak problem değil usta. O adaya su gelcek elektrik gelcek yol yapılcak ağaçlar kesilcek zemin çalışması yapılcak. =/
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Psikopat mısınız enerji sektörü en gelişen sektör abanırız güneş panellerine ordan gelirimizi satar daha fazla güneş paneli alırız şeklinde artık ihya olmayana kadar gider, sonra bir ara durur ama. Şaka maka tek merak ettigim cidden böyle bir imkan var mı? Bill gates amca geldi dedi şu adaya 3 milyar dolar verıyorum benim olsun kimse karışmasın benim kendi ülkem olsun diyebiliyor mu? yoksa bildigimiz hindistan adası satın alma durumları mı sadece geçerli?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hepsini el birliği ile yaparız evelallah! zaten şimdi rüzgardan ve güneşten elektrik, su pompası ve arıtma cihazı ile su halletmek kolay. bi tek atıklar sorun olur. keza bu rüzgar, güneş, su pompası, arıtma cihazlarını satan arkadaşlarım var ama sağlam bi atık arıtma satan yok. sfsfsdfsdfs
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Boş adalar var kıbrısı istersen vermezler bence.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yemek olayını ekip biçip halledebiliriz, yemek ok, ısıtma ısınma olayını nasıl yapıcaz bılmıorm ama. Bide, tuvalet muabbetı var çok can sıkan, onu da halletmemız lazım. En son olarak, pati adasında 3425232 tane sap olucaz, 2-3 patişirinle nereye kadar.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 100 milyon dolarlık projeye fakirler gelemeyeceği için çok sorun olmaz bence. 6 7 kişi oluruz orda.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yaşamak daha zor olur ama, bütün gün çalışmak durumunda kalıcaz gıda çeşidimiz sınırlı olucak gerçi hayat ye çalış seviş sıç olacak ogzl
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mithat said: Psikopat mısınız enerji sektörü en gelişen sektör abanırız güneş panellerine ordan gelirimizi satar daha fazla güneş paneli alırız şeklinde artık ihya olmayana kadar gider, sonra bir ara durur ama. Şaka maka tek merak ettigim cidden böyle bir imkan var mı? Bill gates amca geldi dedi şu adaya 3 milyar dolar verıyorum benim olsun kimse karışmasın benim kendi ülkem olsun diyebiliyor mu? yoksa bildigimiz hindistan adası satın alma durumları mı sadece geçerli? cıks 99seneliğine falan kiraya veriyorlar ya da satın alıyorsun ama öyle benim ülkem burası diyemiyorsun sdfsdfsdf. üstüne yapacaklarının sınırlaması var ve belli regulationlara bağlı. ben kardeşimle "olm bi ada alalım.afrikada paso savaş var ne de olsa. o savaştan kaçanları sınırlardan toplayıp adalara götürelim. hem savaştan kurtulmuş olurlar. hem de iş sahibi olurlar" diye saçmalıyordum.. hadi lan! satın alın da afrikadan köle, pardon yardım kampanyası ile insan kurtarma çalışmalarına başlayalım! tüm yol haritası hazır olm burada! TDANK TDANK TDANK kafasını işaret eder
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tarım için gerekli tohumlar ve gübreler de benden ulan asdfasdf
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İstedigimi yapamıyorsam neden alayim ki kendi ülkem olması lazım hadi satın aldık dıyelim şaka maka 'yardım kampanyaları' sayesinde kara geçeriz de önemli olan o ilk sermaye :D sermayeyi cıkartırız her türlü ölmeden. Bunu böyle 3-5 kişi alamayız belki ama herkes tanıdıgına ona buna söylese rahat rahat yapılabilir ve sonra ada en çok para verenden en az para veren göre bölüştürülür ve bu bölüştürme işini dasaaa yapar yönetim kabiliyetinin ıspatlanmış olması sayesinde bence.Olmadı bende yaparım ;)
Öne çıkan mesajlar