Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metro: Last Light

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Atmosferi yine kavramış yapımcılar. Kıyamet sonrası dünya senaryosuyla çıkıp gelen pek çok oyundan kendini sıyırıyor Metro serisi. Gerek atmosferi, gerek insan dramını anlatmasıyla. Hikaye sunumu o kadar başarılı ki insanoğlunun ne kadar acımasız olduğuna kızıyor, yeryüzüne her çıktığınızda hüzünleniyorsunuz. Sanki yaptığımız savaşların sonunda ilahi adalet tecelli etmiş de yeryüzünden sürülmüş, kovulmuş gibiyiz.

Ama Last Light, 2033'den çok daha az zorlayıcı olmuş. Arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Gizlilik olarak oynamak isterseniz kendinizi oyuncu gibi hissedemiyorsunuz. "Al beni, beni al Allahını sevdiğüüüm" diyor adeta yapay zeka. Bu kadar muazzam atmosfere hiç mi hiç gitmemiş, olmamış. Gizlilik olayı ölmüş. Yine de tecrübe edilmesi gereken bir oyun. Bu atmosfer ve hissiyatı her oyunda bulamayız zannımca.
Sosyal ağlarda paylaş

bitirmedim hala oynuyorum bitsin de istemiyorum cidden atmosfer süper. zorluk seviyesi en zorun bi altı en zoru da görmek lazım da bana da böyle pek bi zor gelmedi. sneaky-like oynamaya özen gösteriyorum da tak tuk alıyorum. hoş çok da rahatsız etmedi beni tamam daha zor olabilirmiş ilk oyunda biraz daha zordu sanki ama olsun baya beğendim ben. atmosfer dehşet. ahha gece belli bir saatten sonra oynamıyorum bırakıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

bitirmedim hala oynuyorum bitsin de istemiyorum cidden atmosfer süper. zorluk seviyesi en zorun bi altı en zoru da görmek lazım da bana da böyle pek bi zor gelmedi. sneaky-like oynamaya özen gösteriyorum da tak tuk alıyorum. hoş çok da rahatsız etmedi beni tamam daha zor olabilirmiş ilk oyunda biraz daha zordu sanki ama olsun baya beğendim ben. atmosfer dehşet. ahha gece belli bir saatten sonra oynamıyorum bırakıyorum :)

en zoru bildigin easy..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
http://www.amazon.com/Metro-Last-Light-Online-Game/dp/B00885MLL0/ref=sr_1_286/191-7783499-4108825?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=137985783?tag=amazongamesales-20 %67 indirimle 16.5$ uzun süre daha düşüğünü göremeyiz gibi. ben alcam sanırım sizin de haberiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...