senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bari stealth olayını zor yapsalardı biraz herifleri biraz bekliyorsun, konuşmaları bitince hepsi bi köşeye çekilip malak gibi duvara bakıyorlar. az zor yapın lan şunu, nerde ilk splinter cell'ler nerde burdaki ai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hitman absolution @purist oyna gör =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0probLem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Atmosferi yine kavramış yapımcılar. Kıyamet sonrası dünya senaryosuyla çıkıp gelen pek çok oyundan kendini sıyırıyor Metro serisi. Gerek atmosferi, gerek insan dramını anlatmasıyla. Hikaye sunumu o kadar başarılı ki insanoğlunun ne kadar acımasız olduğuna kızıyor, yeryüzüne her çıktığınızda hüzünleniyorsunuz. Sanki yaptığımız savaşların sonunda ilahi adalet tecelli etmiş de yeryüzünden sürülmüş, kovulmuş gibiyiz. Ama Last Light, 2033'den çok daha az zorlayıcı olmuş. Arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Gizlilik olarak oynamak isterseniz kendinizi oyuncu gibi hissedemiyorsunuz. "Al beni, beni al Allahını sevdiğüüüm" diyor adeta yapay zeka. Bu kadar muazzam atmosfere hiç mi hiç gitmemiş, olmamış. Gizlilik olayı ölmüş. Yine de tecrübe edilmesi gereken bir oyun. Bu atmosfer ve hissiyatı her oyunda bulamayız zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yaza 4 tane dlc ve Season pass gelcekmiş Faction Pack Chronicles Pack The Tower Pack Developer Pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bitti. Çok da güzeldi. Son bölümler ilk oyundaki gibi efsanevi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ilk oyunda sonlarda seni takip eden top gibi şeyler vardı ya. onlardan var mı yine oyunda. nefret etmiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bitirmedim hala oynuyorum bitsin de istemiyorum cidden atmosfer süper. zorluk seviyesi en zorun bi altı en zoru da görmek lazım da bana da böyle pek bi zor gelmedi. sneaky-like oynamaya özen gösteriyorum da tak tuk alıyorum. hoş çok da rahatsız etmedi beni tamam daha zor olabilirmiş ilk oyunda biraz daha zordu sanki ama olsun baya beğendim ben. atmosfer dehşet. ahha gece belli bir saatten sonra oynamıyorum bırakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ilk oyuna göre kolay oyun, mermi sıkıntısı felan bir kaç yer dışınad nerdeyse olmadı bide shoutgun mermisi öküz gibi taşıyabildiğin için op olmuş, zaten hemen hemen her combat close range surfacede olan, metro combatlarıda hep stealth kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 o kadar kolay ki zevk vermiyor, hata falan mı var acaba kodlarda çünkü ilk oyundan sonra bu kadar dumbed down yapmış olamazlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fps komutu falan mı,nasıl görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 msi afterburner OSD ile bakıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 GokTuRK said: bitirmedim hala oynuyorum bitsin de istemiyorum cidden atmosfer süper. zorluk seviyesi en zorun bi altı en zoru da görmek lazım da bana da böyle pek bi zor gelmedi. sneaky-like oynamaya özen gösteriyorum da tak tuk alıyorum. hoş çok da rahatsız etmedi beni tamam daha zor olabilirmiş ilk oyunda biraz daha zordu sanki ama olsun baya beğendim ben. atmosfer dehşet. ahha gece belli bir saatten sonra oynamıyorum bırakıyorum :) en zoru bildigin easy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 bu oyunun ilk oyundan eksisi var artısı yok yaw. Exp. yapsalar daha iyiymiş grafik,atmosfer herşey aynı. Eksisi de zorluk olayı. Bari en azından stealth olayını geliştirselermiş ve bıçak sallıyosun bacagından ölüyor adam. Ai cok vasat , yani aynı herşey aynı, hiç birşey eklememişler oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ancak bitirebildim. lionidasın sonu gibi olmuş. devamı gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 oyun gayet güzel ya, beğenmeyenler sorosçudur, faiz lobisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Faction Pack DLC çıkmış: http://www.youtube.com/watch?v=_hnE-LBOf14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.amazon.com/Metro-Last-Light-Online-Game/dp/B00885MLL0/ref=sr_1_286/191-7783499-4108825?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=137985783?tag=amazongamesales-20 %67 indirimle 16.5$ uzun süre daha düşüğünü göremeyiz gibi. ben alcam sanırım sizin de haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kaptim eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 şuna multi eklemediler ya çok büyük hata yaptılar. steamde oyun buglıydı %70 lerden sonra ilerlemiyordu sonunu youtubeda izledim şimdi kuruş vermem dlc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 1 yıldır yüklü bekliyordu yeni fırsat buldum oynamak için. ai dışında atmosfer ve hikaye çok iyi. devamı gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar