Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi böyle durumlarda genelde olan şudur, kız uyuşturucu silah kaçakçılığı gibi şeylerden takip ediliyordur malları bir yerden bi yere taşicak biri gerekir. Ne taşıdığına bak başın belaya girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Suark said: Bella said: sizden istiyebiliyorsa bu saatte demek ki yakınsınız ya da isteyecek kimsesi yok. belki nakliye yapan birini bulamayacak kadar acil ne bileyim belki parası yok sırtında taşımican ya taşı işte nolcak işin de yokmuş. ya da mal bu bakar işimize deyip aramış da olabilir, olmaz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yardıma ihtiyacı olup bu saatte senden yardım isteyen birinin amacının sömürü olduğunu sanmıyorum. saat 10'da kim kimi sömürcek abi. ihtiyacı var, yardım istiyor. git elinden geldiğince yardım et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben kabul ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bilader kız çok mu çirkin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi ben şeye takıldım kusura bakmayın aranızda varsa bilemicemde. kız erkek arkadaşıyla evde kalıyor, ailesi bunu biliyor. ve seni çağırıolar gece 10 da eşya taşımaya. çok garip lan. çok geniş. benim kızım erkek arkadaşıyla yaşayacak abovvvvv erkek sinek bile olamaz lan odasında keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 evlendiğin kızı da bakire seç. neyse. ne oldu bu iş? narkotik aldı mı arkadaşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 belki ev arkadaşı erkektir, sevgili değildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 belki de ev arkadasi fuckbuddydir, sevgili degildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu kadar garip bitemezdi heralde, gidip fakirlere yardım edicem bundan sonra arabada arkadaşla konuşuyoruz, işkence bu delimisin sen de diyo, yanımdakiler de bu konuşmayı duymuş olucak. bunları götürüp evime dönecekken sarılıp öpüp teşekkür ettiklerinden sonra lafı bile olmaz dedim gittim, kız ben uzaklaşırken şey dedi usulca "lafı bile olmazmaaaaşh" sdfskjfskl ülkenin gelişmesini engelleyen 2 prototip var. biri bunlar, birisi de 100 fenerli 1000 gassaraylıyı YOK EDER diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ben istemesem bile yardım ederdim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 neyse arkadas hala hayatta önemli olan o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 baştan hayır desen neyse de sözünden caymak olmaz kusura bakma. aquila said: mesela boyle bi durum olsa, beni aramaz kimse cok mecbur kalmadikca, cunku bilir ki cevabim scarim lan senin esyana olucak. şükrü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ARABAM VAR. KIZ TANIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 babam arasa gitmem taksi diye bir şey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Pasta said: Yaparım diyip yapmazdım ben kalsın eşyalarla sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Pipet said: taksi diye bir şey var.. 2 saat yol gidiyosun bi de yakın yer olsa anlıcam.. Bi de harbi ne geniş aileler var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ginaly2 said: ARABAM VAR. KIZ TANIYORUM. araba kız eğrisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok var öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar