HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ailemizin bi arkadaşının kızı erkek arkadaşıyla beraber kaldığı evden acilen alması gereken eşyalar varmış bir iki şey vs. vs.. Gecenin bu saatinde arayıp parayla yaptırabileceği insanlar varken bizden istediler acil olduğu için birisi arabayı sürücek, olay da bana kaldı pek işim olmadığından, durup dururken de yalan söylemek istemedim akışına bıraktım iyi tamam dedim. Toplamda en az 2 saat araba sürücez ve geç yatıcaz. (zaten geç yatıyorum duygu sömürüsü yaptım hah) Sonuçta yardım ediyoruz DİMİ. Ama inanılmaz bi tereddütteyim. Normalde baya yalan söylerim bu durumlarda, ya da arkadaşımsa banane der yüzüne kapatırım ama bu işi biraz pazarlık yapar gibi bağladılar resmen. Yol desen bostancıdan-bakırköye kadar. Saat desen 10. Bide eşya taşımak var. Olayı tam çözemedim şimdi, hayır olay Sömürü mü yoksa Yardım istemek mi ? Siz napardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yaparım diyip yapmazdım ben kalsın eşyalarla sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 başta yalan söylesen olurdu da şimdi bi kere kabul ettikten sonra olmaz. el mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 iliskiye bagli, alakan yoksa sktret, sevdigin yakin biriyse zaten sormazdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 niye kabul ettin ki baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 aile varsa işin içinde yapardım. ailemi seviyorum abi ben, kızın ailesi küheylanların oğlan da sahip çıkmamış bizim kıza bak bak diye orda burda konuşurlar aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 arabayla ezerdim kizi boylece yardim etmeme gerek kalmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi çünkü bu konuyu bana kızın kendisi sormadı, kadın sordu. 50 yaşında kadın yardım ihtiyacı var, HAYIR diyemedim bi an tereddüt ettim sadece. Sonra baktım zamanım boş yalan söyleme saniyelerini atlattım, el mahkum etmeye karar verdim. Ama iyilik amaçlı bişey mi yapıyorum yoksa iyilik yaptığımı zannedip sömürülüyomuyum konusunu düşündüm. Eğer sömürüye kaçıyosa arayıp olmaz diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sizden istiyebiliyorsa bu saatte demek ki yakınsınız ya da isteyecek kimsesi yok. belki nakliye yapan birini bulamayacak kadar acil ne bileyim belki parası yok sırtında taşımican ya taşı işte nolcak işin de yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 mesela boyle bi durum olsa, beni aramaz kimse cok mecbur kalmadikca, cunku bilir ki cevabim scarim lan senin esyana olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 erkek be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Everybody loves şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 arbaya esyalari yerine kizi at, tenhaya cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yaparsın yada yapmazsın enteresan birşey yok bunda millet 2 eşya taşımak için bile tribe giriyor arkadaş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Olay tekrara bağlarsa sömürü olurda şimdilik sadece yardım gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tabi ne tasittgi da önemli.. simdi gece 10 da kız diil annesi arıyor bizim kızın erkek arkadasnin evinde esyalar fln filan.. tanıdık biri olsun istemiş seni aramis.. bilmiyorum .... dikkat et /paranoya mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bella said: sizden istiyebiliyorsa bu saatte demek ki yakınsınız ya da isteyecek kimsesi yok. belki nakliye yapan birini bulamayacak kadar acil ne bileyim belki parası yok sırtında taşımican ya taşı işte nolcak işin de yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kiz hello kittyli donunu birakmis orda, cok acil alinmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kızın erkek arkadaşı niye yardım etmiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 belki ayrıldığı erkek arkadaşıdır. eşyalarını toplamaya gidiyordur kız, annesi de bizim kız tekrar sevişmesin gidip diye elemanla yollamak istiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi evi terkedene terkederken yardım mı edilir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 anne kız kesmişler cocugu iste cesedi torba torba buna tasitcaklar o kadar yukarda verdik gazi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yalan söyleyip kaçardım. Hele ki erkek arkadaşı varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yardim edip gelnce anlat bakalm ne oldgnu :D merakla bekliyorz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Red said: abi evi terkedene terkederken yardım mı edilir ahaha abi çoktan terketmiştir. terkederken eşya da toplanmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar