Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karadeniz'de sakata gelecek bu ampulcüler, olaylar çıkmış

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

Sparkcaster said:

balon said:

Benim işimde, benden daha iyisi yok. Başkalarını bilemem. İşinde en iyi olmayan adamlar düşünsün onu.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

az güldüm biraz daha güleyim ya, napıyosun koltuk örtülerini mi dikiyosun uçakların

Yok senin gibi altına kaçıran ve kaçırmakta olanlara don dikiyorum. Güzel de dikiyorum hani. Başarısız mıyım o kadar :(
Sosyal ağlarda paylaş

Şartlarımızı açuklıyorum uşağum! Eğer yerine getirilmezse bizden daha ampüle oy yok!

1-Fener'i şikeyle şampiyon eden Emre Trabzonlu taraftarlara teslim edilsin
2-Fener 2. amatör kümeye düşürülsün
3-Savaş tazminatı olarak Fener'den 8 kupa ve 20m avro ceza alınsın
4-Trabzon tek büyük ilan edilsun
Sosyal ağlarda paylaş

koruma polisi kendi hatası yüzünden düşmüş bariz bi şekilde. hızlanan otobüsün tepesinde ayakta beklersen düşmemen ayıp. Yazık yani. Eğitimli bunlar sözde. Her seçim dönemi birileri yol tabelalarına çarpıp ölüyor veya böyle düşüyor otobüs üzerinden.

Ayrıca denildiği gibi Polis ilk olarak insan gibi gösteri yapan, halay çeken sorunsuz bir şekilde tepkilerini koyan insanların üzerine gaz bombalarıyla saldırmış. Bu sırada işte emekli bir öğretmen hayatını kaybetmiş. AKP polisiyle birlikte artık iyice zıvanadan çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Şartlarımızı açuklıyorum uşağum! Eğer yerine getirilmezse bizden daha ampüle oy yok!

1-Fener'i şikeyle şampiyon eden Emre Trabzonlu taraftarlara teslim edilsin
2-Fener 2. amatör kümeye düşürülsün
3-Savaş tazminatı olarak Fener'den 8 kupa ve 20m avro ceza alınsın
4-Trabzon tek büyük ilan edilsun

alex in kellesi istenmemis
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide benim anlamadıgım sokakta hangi semt olursa olsun bi esnaf ile bir bilmemne ile muabbet ettiğinde herkes anti akp.bırbırbır açız iş yok hukumet ne biçim bilmemne

iş oy vermeye gelince tık yok

kılıçdaroglu baykalın yaptıgı sadece elit kesime hitap etmeyi bıraktı.

adam ztn alacagı garanti oyların peşindeydi.kılıçdaroglunun bu halkın içindeyim geyiği bile baya etki edicektir.adam heryere gitti etti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...