balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sparkcaster said: Sparkcaster said: balon said: Benim işimde, benden daha iyisi yok. Başkalarını bilemem. İşinde en iyi olmayan adamlar düşünsün onu. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH az güldüm biraz daha güleyim ya, napıyosun koltuk örtülerini mi dikiyosun uçakların Yok senin gibi altına kaçıran ve kaçırmakta olanlara don dikiyorum. Güzel de dikiyorum hani. Başarısız mıyım o kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Şartlarımızı açuklıyorum uşağum! Eğer yerine getirilmezse bizden daha ampüle oy yok! 1-Fener'i şikeyle şampiyon eden Emre Trabzonlu taraftarlara teslim edilsin 2-Fener 2. amatör kümeye düşürülsün 3-Savaş tazminatı olarak Fener'den 8 kupa ve 20m avro ceza alınsın 4-Trabzon tek büyük ilan edilsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ahah tatarı niye kimse sallamıyo ya adam aynı şeyi 3.ye söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hah hah çok komiksin genç fenerli oldu mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ahah çok iyiymiş ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 koruma polisi kendi hatası yüzünden düşmüş bariz bi şekilde. hızlanan otobüsün tepesinde ayakta beklersen düşmemen ayıp. Yazık yani. Eğitimli bunlar sözde. Her seçim dönemi birileri yol tabelalarına çarpıp ölüyor veya böyle düşüyor otobüs üzerinden. Ayrıca denildiği gibi Polis ilk olarak insan gibi gösteri yapan, halay çeken sorunsuz bir şekilde tepkilerini koyan insanların üzerine gaz bombalarıyla saldırmış. Bu sırada işte emekli bir öğretmen hayatını kaybetmiş. AKP polisiyle birlikte artık iyice zıvanadan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 "Tatar Ramazan" said: Şartlarımızı açuklıyorum uşağum! Eğer yerine getirilmezse bizden daha ampüle oy yok! 1-Fener'i şikeyle şampiyon eden Emre Trabzonlu taraftarlara teslim edilsin 2-Fener 2. amatör kümeye düşürülsün 3-Savaş tazminatı olarak Fener'den 8 kupa ve 20m avro ceza alınsın 4-Trabzon tek büyük ilan edilsun alex in kellesi istenmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://www.ekimdusu.net/wp-content/uploads/giresun.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Tatar sen diyon hacı kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 videoyu izledimde yazik lan aslan gibi adam kafa kan icinde yerde suruklenmis ekmek parasi ve basbakanini korumak icin gorev yapan bir insan sadece nasil bir barbarlasma basladi insanlarda anlayamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yalnız trabzonlular fenerbahçe şampiyonlugu konusunda baya haksız olmalarına ragmen klasik trabzon halkı kıl kaptı bi kere. dahada akp bitmiştir karadenizde.hele birde ölü verdiler o nefret ve kin bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Başbakan'ın miladı doldu...İyice saldırganlaştı artık, hepimizin popusu tehlikede sayılır. Ha kime oy vereceksin desen, onu da bilemiyorum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi ben şu chp ye bi şans vermek lazım diyorum ya.adamlar kaç senedir muhalefet.bide hukumette görelim.baykalı sevmiyordum ama kılıçdaroğlunda inkar edilmicek bi samimiyet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ben de biraz öyle düşünmeye başladım son zamanlarda. Sola partiye oy vermek istiyoruz verecek adam bulamıyoruz, ülkeye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ya bide benim anlamadıgım sokakta hangi semt olursa olsun bi esnaf ile bir bilmemne ile muabbet ettiğinde herkes anti akp.bırbırbır açız iş yok hukumet ne biçim bilmemne iş oy vermeye gelince tık yok kılıçdaroglu baykalın yaptıgı sadece elit kesime hitap etmeyi bıraktı. adam ztn alacagı garanti oyların peşindeydi.kılıçdaroglunun bu halkın içindeyim geyiği bile baya etki edicektir.adam heryere gitti etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ya ztn bu seferde olmaz ise hakkaten helal olsun diyip badem bıyığımı bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 max 23-24 puan çıkar chp ya. öyle 6 ayda önyargılar pat diye yıkılmaz. asıl olay mhp de. akp den oy alabilecek ilk parti mhp. ha mhp tek başına iktidar olsun mu? aman. AKP kalsın daha iyidir. böyle 25 40 20 gibi bir sonuç çıksa ne kadar harika olur. Birbirlerini yerler biz de bir nefes alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sen nefes alsan nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Zaten gelecekler yine başa, her istediklerini yapamayacak şekilde girsinler meclise yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 koalisyon 2 yıla kalmaz batar mhp zaten bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gosh said: sen nefes alsan nolur sen ne diyosun gülüm? kimsin nesin neyin peşindesin. git aynının karşısında baba senden nefret ediyorum diye ağla bana bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yalnız chpnin iktidar oluşu ve tayyibin surat ifadesini ve sonra napıcagını cok merak ediyorum sırf bu yuzdne bile chpye oy verilir haha hayaldi gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Tayyip'in güçsüz olduğunu görmeyi hayal bile edemiyorum dlksakdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar