Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karadeniz'de sakata gelecek bu ampulcüler, olaylar çıkmış

cetintas

Öne çıkan mesajlar

''20 kişi benim dedigimin tam tersini diyor, ben haklı olmalıyım.'' mantığı adamda ki.

Hadi seçimlerde %47 olunca ben chpye oy veren adam bile 'demek ki Türkiyeyi Akp yönetmeyi hakediyor, yönetmemeli ama hakediyor halk onları istiyor ve halk cahilde olsa sağcı da solcu da entelde dantelde olsa eger oy verdiyse onları istiyorlar demektir' dedim.

İki dakika burası paticik burda insanlar Türkiye genelinin biraz üzerinde okumuş etmiş adamlar laf salatası ile 'ahah olur bunlar ögrenirsiniz ilerde' diyerek degilde somut 'adam öldürdü cocuk düşürdü ' gibi şeyler ile buraya gelmen gerektigini düşünemedin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

dasaaa said:

tamam olm adam anladı

olm renkler bunlar, olcak. Böyle böyle yüzleşecek insanlar, öcü demeyecek birbirlerine. İçindeki gazı atsınlar o yüzden, sıkıntı yok.

var abi var. herkesin herkes kadar korunacağını çözemedi adamlar. onlara yapılasa da aynısını yapıcam ben.

şu dünyada bi bu konuda elimden bişi geliyor. bari burası düzgün olsun
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

toggie said:

Artvin'de zaten AKP sevilmez ama Trabzon'dan bol bol oy alırlar.

Artvin Mhp.

Artvin geçen seçime kadar genel seçimlerde Hep Chp çıkartmıstı ama geçen seçimde AKp %1-2 gibi az bi farkla chp yi geçti ilk defa.Belediye baskanları filan hala Chp li ama.Balon Mhp dedigin artvinin borçka ilçesidir dünya yıkılsa adamlar mhp den baska parti ye oy vermez

Ölen vatandaşımızada Allat rahmet eglesin baska ne desem boş
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

cetintas, biraz geriye dönüyorum ama aldığın tepkinin özü şu, kaç kere söyledik, son bir kere daha söylüyorum:

Kendi görüşlerine ya da CHP ideolojisine uymayan herkesi tek bir koca AKP kitlesi olarak görüyorsun. Bunun anarşisti var (ben mesela), solcusu var (calimero mesela) var da var yani. Hem AKP'ye hem CHP'ye, bazen tüm sisteme, devlet fikrinin kendisine karşı insanlar var. Bunu gözardı ediyorsun yani. Daha ne kadar açık söyleyebilirim bunu?

bu adamın dünyasında sadece siyah ve beyaz var. cetintas'ın yazdıklarından çok bu sığlığı rahatsızlık veriyor. ne kadar olabilirin cevabı bir adam resmen?
Sosyal ağlarda paylaş

ekşisözlükten biri yazmış, izinli protesto diyenlere belki birşeyleri gösterir;

said:
az evvel hopa'dan, tüm gelişmeleri izleyen avukat bir tanıkla konuştum, tam olarak şunları söylüyor:

- internetten bakıyorum medya halkın taşlarla saldırdığını söylüyor. başından itibaren ofisimden görüyorum. vatandaşlar halay çekip türkü söylüyordu. polis hiç sebep yokken çok şiddetli saldırdı. çok sert saldırdı. ölüm haberi duyulduktan sonra insanlar taş atmaya başladılar. başından itibaren akp provokasyonu. hopa'da akp'li yok, hopa solcu bir yer, bile isteye hazırlıklı geldiler. saldırmaya, zarar vermeye geldiler. ne olur böyle olmadığını anlatın, metin lokumcu'yu bilerek öldürdüler.

bu da polisin düşme görüntüsü, silah sesleri falan da var arkada

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17383/0/1/koruma-polisi-boyle-dustu.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

ekşisözlükten biri yazmış, izinli protesto diyenlere belki birşeyleri gösterir;

said:
az evvel hopa'dan, tüm gelişmeleri izleyen avukat bir tanıkla konuştum, tam olarak şunları söylüyor:

- internetten bakıyorum medya halkın taşlarla saldırdığını söylüyor. başından itibaren ofisimden görüyorum. vatandaşlar halay çekip türkü söylüyordu. polis hiç sebep yokken çok şiddetli saldırdı. çok sert saldırdı. ölüm haberi duyulduktan sonra insanlar taş atmaya başladılar. başından itibaren akp provokasyonu. hopa'da akp'li yok, hopa solcu bir yer, bile isteye hazırlıklı geldiler. saldırmaya, zarar vermeye geldiler. ne olur böyle olmadığını anlatın, metin lokumcu'yu bilerek öldürdüler.

bu da polisin düşme görüntüsü, silah sesleri falan da var arkada

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17383/0/1/koruma-polisi-boyle-dustu.aspx

Bu yazının üstüne denecek şey var mı? İzinsiz gösteri diyenler dalga geçiyorlardır umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...