Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karadeniz'de sakata gelecek bu ampulcüler, olaylar çıkmış

cetintas

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

adam iste takim tutar gibi parti tutuyor.

sonra turk halkina niye oy halki veriliyor diyince kiziyorsunuz.

polis ADAM öldürüyor. ÇOCUK düşüyüroyr, savunuyorsunuz.

bin beteri başınıza gelsin.

net öz açıklamış ama benim tanıdığım taraftar olan adamlar şunu bile anlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

adam iste takim tutar gibi parti tutuyor.

sonra turk halkina niye oy halki veriliyor diyince kiziyorsunuz.

polis ADAM öldürüyor. ÇOCUK düşüyüroyr, savunuyorsunuz.

bin beteri başınıza gelsin.

Allah rahmet etsin çok ama sakin ol şampiyon. Üslupluca tartışıyoruz, coşmaya gerek yok. Ölülerden bari prim yapmayın. Rahat bırakın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GERGE said:

cetintas, biraz geriye dönüyorum ama aldığın tepkinin özü şu, kaç kere söyledik, son bir kere daha söylüyorum:

Kendi görüşlerine ya da CHP ideolojisine uymayan herkesi tek bir koca AKP kitlesi olarak görüyorsun. Bunun anarşisti var (ben mesela), solcusu var (calimero mesela) var da var yani. Hem AKP'ye hem CHP'ye, bazen tüm sisteme, devlet fikrinin kendisine karşı insanlar var. Bunu gözardı ediyorsun yani. Daha ne kadar açık söyleyebilirim bunu?

Kalmasın son mesaj olarak, görsün adam.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Aluriel said:

balon said:

Abicim bahane aramaktır bu. Taşlamak için bahane uydurulmuş, yumurta atılmak için uydurulan bahane gibi. Siz farklı düşünebilirsiniz, ben böyle düşünüyorumç

yahu aynı polis pkk protestolarını niye dağıtmıyor bunu bi anlat önce. izin mi almışlar etrafı talan etmek için onlar?

Biber gazı ve tazyikli su sıkılmıyor di mi adamlar Taksim'de, Diyarbakır'da talandayken?

sıkmadılar taksimde ptt binasını yaktıklarında. otobüs yakıldığında da sıkmadılar. bismilde bankaya girenleri de günler sonra topladılar yalan değilse o da.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

staddan bahsediyorum
maçı izliyolar. birbirlerine karşı bağırıp çağırıyolar, sonra maç bitince evlerine dağılıyolar. ben kavga gürültü görmüyorum hiç. benimde böyle bi dünyam var. işine gelirse.

Mersin İdman Yurdu-Adana maçlarında o tel örgüler patlatılır, tek bir kişi karşı tarafa doğru yürür mesela. Dünya, senin dünyandan ibaret olsaydı zaten herkes senin görüşüne oy atardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Dasaa sende mesaj kotunu boşalt arada sırada herşey çok mu önemli de tutuyorsun.

arkadaşım boşaltıyorum mail kutusunu habire forumun kızları sevgi mesajları falan atıyorlar..
YALAN SÖYLÜYOR

her gün şikayet şikayet dolduruyorsunuz vallahi..
HA ŞİMDİ DOĞRUYU SÖYLÜYOR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...