balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kermit said: kol kola değil ama aynı mekanda araya bi çizgi çekerek izleyebiliyolar. dünyanın heryerinde böyle biliyosundur umarım Stattan bahset kermitcim. O çizgi dediğin hayvanat bahçelerinde de var, teller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 staddan bahsediyorum maçı izliyolar. birbirlerine karşı bağırıp çağırıyolar, sonra maç bitince evlerine dağılıyolar. ben kavga gürültü görmüyorum hiç. benimde böyle bi dünyam var. işine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 fizban said: adam iste takim tutar gibi parti tutuyor. sonra turk halkina niye oy halki veriliyor diyince kiziyorsunuz. polis ADAM öldürüyor. ÇOCUK düşüyüroyr, savunuyorsunuz. bin beteri başınıza gelsin. net öz açıklamış ama benim tanıdığım taraftar olan adamlar şunu bile anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 fizban said: adam iste takim tutar gibi parti tutuyor. sonra turk halkina niye oy halki veriliyor diyince kiziyorsunuz. polis ADAM öldürüyor. ÇOCUK düşüyüroyr, savunuyorsunuz. bin beteri başınıza gelsin. Allah rahmet etsin çok ama sakin ol şampiyon. Üslupluca tartışıyoruz, coşmaya gerek yok. Ölülerden bari prim yapmayın. Rahat bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 GERGE said: cetintas, biraz geriye dönüyorum ama aldığın tepkinin özü şu, kaç kere söyledik, son bir kere daha söylüyorum: Kendi görüşlerine ya da CHP ideolojisine uymayan herkesi tek bir koca AKP kitlesi olarak görüyorsun. Bunun anarşisti var (ben mesela), solcusu var (calimero mesela) var da var yani. Hem AKP'ye hem CHP'ye, bazen tüm sisteme, devlet fikrinin kendisine karşı insanlar var. Bunu gözardı ediyorsun yani. Daha ne kadar açık söyleyebilirim bunu? Kalmasın son mesaj olarak, görsün adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 balon said: Aluriel said: balon said: Abicim bahane aramaktır bu. Taşlamak için bahane uydurulmuş, yumurta atılmak için uydurulan bahane gibi. Siz farklı düşünebilirsiniz, ben böyle düşünüyorumç yahu aynı polis pkk protestolarını niye dağıtmıyor bunu bi anlat önce. izin mi almışlar etrafı talan etmek için onlar? Biber gazı ve tazyikli su sıkılmıyor di mi adamlar Taksim'de, Diyarbakır'da talandayken? sıkmadılar taksimde ptt binasını yaktıklarında. otobüs yakıldığında da sıkmadılar. bismilde bankaya girenleri de günler sonra topladılar yalan değilse o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kermit said: staddan bahsediyorum maçı izliyolar. birbirlerine karşı bağırıp çağırıyolar, sonra maç bitince evlerine dağılıyolar. ben kavga gürültü görmüyorum hiç. benimde böyle bi dünyam var. işine gelirse. Mersin İdman Yurdu-Adana maçlarında o tel örgüler patlatılır, tek bir kişi karşı tarafa doğru yürür mesela. Dünya, senin dünyandan ibaret olsaydı zaten herkes senin görüşüne oy atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi adam prim dedi ya :D ahahahah yok bırakın gidelim polis adam öldürüp çocuk düşürdü dedigimize bile prim yapmayın dedikten sonra daha biz ne anlatsak boş gelir hayatta algılayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Başbakan kelle demiş, balon prim yapmayın dedi diye mi şimdi suçlu? /ironi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi her konuda thammülsüz ki adamlar. ttarena açılışında ıslıklandı diye milletin peşine düştüler. sayısız örnek var dah bu tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 balon said: Benim işimde, benden daha iyisi yok. Başkalarını bilemem. İşinde en iyi olmayan adamlar düşünsün onu. ayrıca bende yandaş kontenjanından haketmediğim yerde işe girsem bende baya iyi olurdum her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ahahaha, gel seni de alalım kermitcim iş arıyorsan. Benim kontenjanımdan girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 omurgalı o gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tuğgeneralimle mutluyum ben sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: omurgalı o gelmez AHAHAHAHQWHHAHAHAAH portakal suyu iciodum burnumdan geldi, yanio simdi ama degdi cidden asdfadsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ha bu Trabzon şampiyon olaydı hiç kavga çıkmayacaadı ya işte naaparsın Fener hile etti uşağum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: omurgalı o gelmez askhdgasd abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: omurgalı o gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tamam olm adam anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ekmeğin esprisiydi gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: cetintas ne dediğini kendide bilmiyo o yüzden böyle dengesizlikleri hoş görün abi. ahahaha diyene bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Dasaa sende mesaj kotunu boşalt arada sırada herşey çok mu önemli de tutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dasaaa said: tamam olm adam anladı olm renkler bunlar, olcak. Böyle böyle yüzleşecek insanlar, öcü demeyecek birbirlerine. İçindeki gazı atsınlar o yüzden, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mithat said: Dasaa sende mesaj kotunu boşalt arada sırada herşey çok mu önemli de tutuyorsun. arkadaşım boşaltıyorum mail kutusunu habire forumun kızları sevgi mesajları falan atıyorlar.. YALAN SÖYLÜYOR her gün şikayet şikayet dolduruyorsunuz vallahi..HA ŞİMDİ DOĞRUYU SÖYLÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yancı deyince şikayet etmiştin zamanında gerçi. hatta attığın özel mesajdan banlenebilirdin belki uğraşılsa ama gerek yok yani böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar