Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Norton DNS


Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bunu kullanıyorum ben, videolarda daha performanslı çalışıyor gibi geldi bana:

http://nortondns.com/

Ayrıca kendiliğinden phishing koruması ve virüs bulaştıran sitelere girmeden önce uyarı çıkartıyor.

Güzel birşey.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Vidar said:

dns değiştirmek vidyo stream hızını değiştirmez abi.


öyle diyorsun ama bazen ttnet'in dns ile youtube yavaş çalışırken bununla hızlanıyor. niye bilmiyorum ben de ama öyle yani.
Mesaj tarihi:
isp dnsi youtube'a özel ayar çekiyordur, bilmiyorum kaç dns sorgusu var bi youtube sayfasında ama o yüzden ilk başta yavaş çekebilir vidyoyu ama tüm sorgular bittikten sonra hiç bişi farketmez dnsle. ki sorguların bitmesi -özel ayar olsa bile- çok sürmemesi lazım.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Norton DNS gayet iyi.

Aklıma şey geldi, şimdi 22 ağustostan sonra DNS kullanımı suç ise şey diyemez miyiz: "Ben norton antivirus kullanıyorum, dünyanın en büyük güvenlik yazılımlarından biri, o kuruyor, ben ona güveniyorum" falan?
Mesaj tarihi:
Red said:

bu arada nortona para verilir mi sdf

senelik 90tl bişi değil

benim trial 20 gün kaldıda nortonu gorunce osrayım dedim


Bulundugun sehirde Vatan varsa sayet kampanya olmasi lazim vatandan onceden alisveris yapana %50 indirim gibi bisey 60TL ye geliyordu N360.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Red said:

bu arada nortona para verilir mi sdf

senelik 90tl bişi değil

benim trial 20 gün kaldıda nortonu gorunce osrayım dedim


İndirim yakalayacaksın. Ben 400 günlük 3 bilgisayar lisansını 19 dolara almıştım. 90 TL olsa da değer gerçi. İşe yarıyor.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Üç farklı setup çıkarmışlar. Porno filtresi filan koymuşlar. Belki de hep vardı ama ben şimdi gördüm. İşine yarayacak çıkacaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...