Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 selam simdi yine kot pantolonla uyumak uzereyken farkettim ki son zamanlarda bunu sik sik yapiyorum tabi tepeden tirnaga erkek oldugum icin kot pantolonla yatmak bir rahatsizlik vermiyor, ama acaba diyorum ki benim penisime ve saz arkadaslarina uzun vadede bi zarari olur mu bunun? veya ureme konusunda problem yasar miyim? cunku kiz arkadasim 3 tane cocuk istiyor, ama ben evliligi sart kosuyorum cocuk icin, neyse konumuz bu degil bilgisi olan arkadaslar usenmeyip yorum yaparlarsa cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 pc basında cok oturuyorsan eger.. oturma pozisyonundan dolayi üstnde daha genis seylern olmasi saglık icin daha iyi olur.. sonra kıl dönmesi fln filan cok ugrasirsin kotun hareket imkani kısıtli diye dedim tabi bunu :D tabi pc'den sonra yataga da kot ile girmek.. iyice sıkısık bir ortam yaratcagndan sorun olabilr.. nasl rahat ediosn kotla yatmaktan yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi kot pantolonla uyumak çok rahat toplum izin verse de hep kotpantolonla uyusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 başaklar dar ortamları çok sevmiyormuş. o yüzden bence rahat ettir öyle yat. ilerde küserse filan sana bir de uğraşma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 peki şöyle biş sorim neden kot pantalonla uyuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Okuldan gelir gelmez üstündeki kıyafetlerle uyumak kadar güzel birşey yok bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bugecenin şerefine kotpantolonçorapla uyuycam galiba.gömleği çıkarırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Gömlek çıktıysa kız giyecek gömlek ve donla gezecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi sarhoş gelince eve illa ki oluyor o. o kafayla çok sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kot pantolonla uyumanın tadı başka. üstünde de bişey yoktur ya da gömleğin içindeki atlet vardır. gömlek yatağın üstündedir yarısına kadar gelir böyle bacak tarafında. sabah kalkarsın giyersin gömleği iliklemezsin. buzdolabını açıp bi bira açarsın bi de sigara yakarsın kahvaltıdan önce. he çok matah böyle bohem kafaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 AAH ÖLÜYORUM ŞU AN KOTPANTOLONLA UYUMAK İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi ölsem pantalon eşofman tarzı bişiyle uyuyamam illa bacaklarım acıkca olucak yoksa cok sıcak basıyor ahash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 neler göruyosun uyurken redddd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben hiç üstümde bişi varken uyuyamam. çıplak uyumak en iyisi. çünkü karizmatik. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 lan biz tartisirken adam uyudu kaldi zaten ya :D dagilin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kotla mı acaba önemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 manyak mısın pantolonla uyuyosun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ahah rede bak menopoza girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 zenginler takım elbise ile uyuyomuş. öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://img282.yukle.tc/images/6881barney.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bnden önce davranms ama beceremems koymayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 barbu said: zenginler takım elbise ile uyuyomuş. öyle duydum. yanlış duymuşsun ben saten robe la yatıyorum ibne gibi şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 applev0dka said: bnden önce davranms ama beceremems koymayi :D =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 eve gelince pantolonunu çıkar sorun çözülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pasta said: barbu said: zenginler takım elbise ile uyuyomuş. öyle duydum. yanlış duymuşsun ben saten robe la yatıyorum ibne gibi şahsen hışır hışır kayıyor onlar yahu delirtiyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar