tunca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp tip açıklamaları entj çıktım ben atatürk gibi adammışım http://www.entjpersonality.info/p/famous-entjs.html tyrannus entp çıktı bugs bunny var onun ünlülerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 entj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 too long ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Eyjafjallajökull çıktım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 vay tl.net ten hacılama test ha. estj benim. adminlerin başı olarak yönetime talibim. said: ESTJs are practical, realistic, and matter-of-fact, with a natural head for business or mechanics. Though they are not interested in subjects they see no use for, they can apply themselves when necessary. They like to organize and run activities. ESTJs make good administrators, especially if they remember to consider others' feelings and points of view, which they often miss. [edit] Keirsey description According to Keirsey, ESTJs are civic-minded individuals who dedicate themselves to maintaining the institutions behind a smooth-running society. They are defenders of the status quo and strong believers in rules and procedures. ESTJs are outgoing and do not hesitate to communicate their opinions and expectations to others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 INTP çıktım. mühendise iyi gene Logical, original, creative thinkers. Can become very excited about theories and ideas. Exceptionally capable and driven to turn theories into clear understandings. Highly value knowledge, competence and logic. Quiet and reserved, hard to get to know well. Individualistic, having no interest in leading or following others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ALLH çıktım. çok iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 INTJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Enthusiastic, idealistic, and creative. Able to do almost anything that interests them. Great people skills. Need to live life in accordance with their inner values. Excited by new ideas, but bored with details. Open-minded and flexible, with a broad range of interests and abilities. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ENTJ Tunca koymuş zaten ne kadar ünlü varsa. Önerdiği mesleklerden birisindeyim hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 INTP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 intj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 INFP çıktım. açıklamalara baktım. saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Famous intj people Augustus Caesar (Gaius Julius Caesar Octavianus) fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu arada klasik test bu da, sonuç ne çıkarsa çıksın paso "sizin tipinizdeki insanlar şöyle süper böyle süperlerdir ellerini attıkları her işi canavar gibi yaparlar" diye yalakalık yapıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yalakalık diil de söylemleri yumuşatma yoluna gidiyo gibi daha çok. Asosyalin tekisin işte demiyo da bireyselcisin diyo mesela. ya da uyuzsun bayağı demiyo da tanışması zordur filan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 said: INFJ very expressed introvert moderately expressed intuitive personality slightly expressed feeling personality moderately expressed judging personality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ShadowFury said: Yalakalık diil de söylemleri yumuşatma yoluna gidiyo gibi daha çok. Asosyalin tekisin işte demiyo da bireyselcisin diyo mesela. ya da uyuzsun bayağı demiyo da tanışması zordur filan diyo. yok abi bariz şöyle süpersin böyle iyisin diye gidiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Boş insan yoktur, potansiyelini harcamış insan vardır diyor. Ben mesela hem Atatürk hem Adolf Hitler hem Barnie Stinson çıktım ^^ CEHENNEM EVET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 entj çıktı benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 intp çıktı benim David Hilbert, James Clerk Maxwell, Emmy Noether, Andrey Sakharov kim olm bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Adama David Hilbert, James Clerk Maxwell, Emmy Noether çıktı kim bunlar diyo ya bi defol git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ENFJ çıktım. Plancı ve olasılıkçı. E normal... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 diger secenegi yok hicbirini begenmedim ordakilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 INTJ çıktı ama çok yalan, ömrüm düşünmekle geçiyo, thinking %1 diyo ahuah ben memnun kalmadım bu testten, daha başarılıları da vardı. Jung'u da sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar