NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Merhaba, trafikte hız yapan makas atan yarış yapan bütün insanlar annenizden ölmüş hayvanınıza kadar ağır bir şekilde kayıyorum. Burada da yapan varsa yüzünede kayarım, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,4249297 ilk msjımdaki vido silinmiş hatırlayan bula var mıdır honda civic stop motion olarak spin atıyordu e5 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 2 tane onlu arkalı gazlayan adamdan pug olan surtuyodu kıçına dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 evt oydu da videosu lazım hem ücüzü hem de efsane o yavaş yavaş kopması yoldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Selam, Nasıl bir cesaret sınırını aşıp salaklık koyuna demir atmaktır o öyle! Bence İstanbul Park açılmalı ve girenler fişlenmeli. İçerdeki sürüş tarzlarına göre de altlarından araçları alınıp ehliyetleri iptal edilmeli =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Geçende sahil yolunda hız sınırını ufak bir ara sadece 8km aştım diye 150tl giydirdirler. Bu piçler bırak sınırı, insanların hayatını tehlikeye atıyor ama bir yaptırım yok, en azından vidyodaki plakalardan bişiler yapsın trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Selam, Her tarafa kamera konulsun! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Avrupadaki sistem olsa şukela olur hayvan gibi zor ve pahalı ehliyet sınavları. Trafik cezaları, yaptırımları ve kişiye özel plaka (her kişiye tke bir tane plaka alınabiliyor tc kimlik no gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 28 mayıs 2011 "Tatar Ramazan" said: geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan 25 kasım 2011 "Tatar Ramazan" said: Geçende sahil yolunda hız sınırını ufak bir ara sadece 8km aştım diye 150tl giydirdirler. Bu piçler bırak sınırı, insanların hayatını tehlikeye atıyor ama bir yaptırım yok, en azından vidyodaki plakalardan bişiler yapsın trafik. abi "geçen" kavramın mı geniş bir zaman dilimi, yoksa sürekli 88le delorean mı kullanıyosun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 son video türkiye değil sanki? emniyet çizgileri sarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 goldbären said: 28 mayıs 2011 "Tatar Ramazan" said: geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan 25 kasım 2011 "Tatar Ramazan" said: Geçende sahil yolunda hız sınırını ufak bir ara sadece 8km aştım diye 150tl giydirdirler. Bu piçler bırak sınırı, insanların hayatını tehlikeye atıyor ama bir yaptırım yok, en azından vidyodaki plakalardan bişiler yapsın trafik. Oha EPIC MEGA CRITlemissin reis sende de ne takip ne hafiza varmis lan dikkat edelim bi daha senin karsinda sasdfag abi "geçen" kavramın mı geniş bir zaman dilimi, yoksa sürekli 88le delorean mı kullanıyosun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 80km hız sınırı olan yol mu varmış? 80 olsa bile 88 de ceza yemezsin ki %10 tolerans var şehir içidir orası 50km limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi editi becerememişsin, benim ağzımdan konuşmuşsun eheh amacım crit değildi ya laf sokmalık bi durum yok. acaba aynı cezayı bir daha mı yedi, yoksa hayatı boyunca yediği 2-3 cezadan biri de içine mi oturdu. ben de ne zaman trafiğe aykırı bir şey görsem ben de bozulurdum, tatarra haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 88km degil yalniz, mil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 o zaman ohio polisi affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 aquila said: 88km degil yalniz, mil. bilmiyorum star wars serisini izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Evet "geçen" kavramım geniş bir zaman dilimi adsadsada ya hız limiti 70km imiş Anadolu yakası sahil yolunda, polis biz 80e kadar ses etmiyoruz ama siz 88 yapmışınız demişti ve işte 8km için 150tl koymuştu, evlat acısı gibi oturduğu için zaman ve mekan kavramım bile kaymış bu konu gündeme gelince lol ulan ajan gibi adamsın gold:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Geçen bize de dolmabahçe-taksim tünelinde 290 lira ceza yazdılar. Hız da 94km he. Bi de arabada konuşuyorduk hacı burada tabela var ama sonuçta 120 ile gitmiyoruz ne var yani diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 82km ile yedim bende radar ayırt etmiyor abi apaçi misiniz diye yapcak bi şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ulan sanki 70le gidilmiyor diye oluyor kazalar. hani şehir içinde 160la da gidilmesin eyvallah da, adamlar ebesinden anasına şerit değiştiriyor makaslıyor. sınır 30 yapsan yine ölümlü kaza yapacak hatta takla atacak tipler var trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 PrudenT said: 82km ile yedim bende radar ayırt etmiyor abi apaçi misiniz diye yapcak bi şey yok gelip şunu yazıp akşam ehliyeti kaptırdım bu arada 0.51 promille hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 itiraz edip kan testine gitsen alırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kan testi olayı nası yapılıyo? zorluk çıkarmasın polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar