Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kozyatağı-Kavacık E5'te tehlikeli yarış

roket adam

Öne çıkan mesajlar

28 mayıs 2011

"Tatar Ramazan" said:

geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan

25 kasım 2011

"Tatar Ramazan" said:

Geçende sahil yolunda hız sınırını ufak bir ara sadece 8km aştım diye 150tl giydirdirler.
Bu piçler bırak sınırı, insanların hayatını tehlikeye atıyor ama bir yaptırım yok, en azından vidyodaki plakalardan bişiler yapsın trafik.

abi "geçen" kavramın mı geniş bir zaman dilimi, yoksa sürekli 88le delorean mı kullanıyosun sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

28 mayıs 2011

"Tatar Ramazan" said:

geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan

25 kasım 2011

"Tatar Ramazan" said:

Geçende sahil yolunda hız sınırını ufak bir ara sadece 8km aştım diye 150tl giydirdirler.
Bu piçler bırak sınırı, insanların hayatını tehlikeye atıyor ama bir yaptırım yok, en azından vidyodaki plakalardan bişiler yapsın trafik.

Oha EPIC MEGA CRITlemissin reis sende de ne takip ne hafiza varmis lan dikkat edelim bi daha senin karsinda sasdfag

abi "geçen" kavramın mı geniş bir zaman dilimi, yoksa sürekli 88le delorean mı kullanıyosun sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Evet

"geçen" kavramım geniş bir zaman dilimi adsadsada

ya hız limiti 70km imiş Anadolu yakası sahil yolunda, polis biz 80e kadar ses etmiyoruz ama siz 88 yapmışınız demişti ve işte 8km için 150tl koymuştu, evlat acısı gibi oturduğu için zaman ve mekan kavramım bile kaymış bu konu gündeme gelince lol

ulan ajan gibi adamsın gold:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...