calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bir çeviri için "jerk" kelimesini aratıyordum. aşağılara inerken böyle görür gibi oldum ama yok canım dedim, sonra baktım hakkat o şekilde çevrilmiş. zaten kullanıcılar da girebiliyor bu terimleri fakat kontrolden geçiyor diye biliyorum, nasıl gözden kaçmış bilemedim... http://tureng.com/search/jerk yavaş yavaş aşağı inin :) Edit: ha bir de belirtmeme gerek var mı bilmiyorum ama "küfür içerir" :P
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ahahahahha "ivmenin zamana gore değişimi!!!!" du bu ardeth içinmiş..
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hangi kelime tuhaf geldi? Don't be a jerk dediğinde nasıl çevirirsin?
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ivmenin zamana göre değişimi olma diyor
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hazırlıkta hoca demişti lan bunu banada mantıklı gelmişti yani jerkjerkjerkjerk
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 jamaican jerk chicken - jamaika'ya özgü baharatlı tavuk yemem lan bunu ben.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 jerk, vuruntu da denir makine dilinde. Kam mekanizmalarında falan olur. da/dt geyiği, değişken ivme.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 üsttekinin özeti: makine dilinde hepimiz otuzbirci olduğumuz için herşeye jerk diyerek kendimizi eğlendiriyoruz.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dasaaa said: jerk rulman da/dt rulmanlara DA/DAAATTT diye..
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 said: 44 Genel jerk kasılma > 45 Havacılık jerk atmak > 46 Medikal jerk bilinçsiz kas hareketi > 47 Teknik jerk ivmenin zamana gore değişimi Bu ne kudretli kelimeymiş ya
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dayarak eheh eheh dayarak hehe, he ehe dayarak eheh he he-he-he he ihimi him hihihim mihihim dayarak pipim pip pipim hihim
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 SeaGle said: Kam mekanizmalarında falan olur. da/dt geyiği, değişken ivme. kam mekanizmasıyla ne yapılıyor? kamşat mı?
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aha sırlarımız açığa çıkıyo yavaş yavaş.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "roket adam" said: SeaGle said: Kam mekanizmalarında falan olur. da/dt geyiği, değişken ivme. kam mekanizmasıyla ne yapılıyor? kamşat mı? ahahaha
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "roket adam" said: SeaGle said: Kam mekanizmalarında falan olur. da/dt geyiği, değişken ivme. kam mekanizmasıyla ne yapılıyor? kamşat mı? çok sağol sigıl, bu kelime de var çeviride highlight edip bıraktıydım bunela diye. olm mühendislikleri (özellikle makinayı) mimarlığın yanına fln koysunlar lan, bu terimler ne böyle. "cum" diye geçiyo bu arada "kam" dediği :S
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 camshaft onun normali ya, kam mili a.k.a egzantrik mil. Ama bilemiyorum cum diye de kullanımı var mı, cam o normalde.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Şimdi baktım da bikaç parça tedarik sitesinde cumshaft olarak da geçiyormuş.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 calimero said: "roket adam" said: SeaGle said: Kam mekanizmalarında falan olur. da/dt geyiği, değişken ivme. kam mekanizmasıyla ne yapılıyor? kamşat mı? çok sağol sigıl, bu kelime de var çeviride highlight edip bıraktıydım bunela diye. olm mühendislikleri (özellikle makinayı) mimarlığın yanına fln koysunlar lan, bu terimler ne böyle. "cum" diye geçiyo bu arada "kam" dediği :S Bu arada, sıkıntı olur bak bu konuda. Mimarlık güzel yer çünkü..
Öne çıkan mesajlar