-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 sırf gore action olan filmler kendini belli ediyor zaten, onlarda tırsılmıyor artık. sıkı gerilim filmlerinde çekingenlik normaldir ama herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 evin bodrumunda, çatı arasında yaşayan yaratıklar çok korkutuyor beni zombiler ve mutasyona uğramış ruh hastası yaratıklardan çok çekinmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Teodor said: 28 lerin ikisini de izledim ama onlar hiç korkunç değil gerilimli survival. mesela yıllar önce bir japon korku filmi çekmiştim adını hatırlamıyorum filmin başında adam gece ofiste çalışıyor alt kattan sesler gelmeye başlıyor merdivenin yanına gidiyor gıcırtı sesleri, yanıp sönen ışıklar hemen kapatıp silmiştim filmi fdsfs işte onun gibi bir şey lazım. şimdi pandorum u çekiyorum gece olsunda izliyim. Noroi, indir izle. Tam senlik. :D Severim korku filmlerini. Filmlerden daha ziyade korkutmayı da severim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 erkeğin de korkağı çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Saçma. Korku filmi izleyememekle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ağır gore olmadığı müddetçe sıkıntı yok.Bu gore muhabbetine hassasiyetimde şu ünlü çeçenlerin rus askerine yaptıklarını (!) izledikten sonra oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 dasaaa said: NeoStyle said: en son korkarak izlediğim film kötü ruh 3, 9-10 yaşında falandım heralde ben çok delikanlıyım. hiç korkmuyorum!!!!11benim son korkarak izlediğim şey, final sınavları sonuçlarının açıklanması falandı sanırım. cidden korkmuştum ama. yok be, o dediğinle alakası yok. hani çocuksun gerçek anlamda korkuyorsun.. belli bi yaştan sonra izlediklerin elbet bi gerginlik vs hissi yaşatıyor ama o gerçek korku hissini veremiyor, ben o açıdan öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 sinemada fragman bile izliyemiyorum direkt gözümü kulağımı kapatıyorum evet kalıbımdan utanmalıyım ama aniden çıkan böh seslerinden haz etmiyorum bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 NolaxThensbane said: sinemada fragman bile izliyemiyorum direkt gözümü kulağımı kapatıyorum evet kalıbımdan utanmalıyım ama aniden çıkan böh seslerinden haz etmiyorum bilader +1 şimdiye kadar hiç korku filmi seyretmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar