Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi seyredememek

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Eskiden severek izlerdim hepsini, neredeyse hiç birini kaçırmazdım. Bu son zamanlar izleyemez oldum ama. Pandorum izliyorum şu anda, durup durup soluklanma ihtiyacı duyuyorum. Yaşlanıyor muyuz ne? Bad trip gibi resmen korku filmleri.

Var mı başka izleyemeyen? Scaredy cat grubu kuralım =)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/69/Scaredy_Cat_Titles.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

gram etkilenmiyorum artik cok nadir, ne nerden ne zaman cikacak, kim ilk olecek, kim ne zaman sevisirken kicindan sislenecek, karanlik bir odada kedi nerden firlayacak, sisman gozluklu sonu belli zaten, ruh kil tuy zaten komedi ucgeni gibi, en cok etkilendigim cekik gozlu, soluk benizli islak kara sacli uzak dogu kadinlari. icim titriyor urperiyorum sevmem zaten sari irk kadinlarini birde ustune onlar ciktimi korkuyordum, artik onlarda ayaga dustu. heryerde onlardan var bir suru.

bazen cok guzel gerilim filmlerinde hafif ama cok anlik (3-4 saniye kadar) tirstigim oluyor ama izlememi etkilemiyor bu durum.

sende baska bir sorun olmasin, onceden yoksa simdi basladi ise stresse bagli (is guc okul sevgili vs de vs) panik atak falan fismekan olusmasin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla uzun yıllar korku filmi izledim ara ara kardeşimle birlikte film alır izleriz eski günleri anmak için ama son bir kaç yıldır evde tek olduğumdan artık izleme konusunda tereddütlerim var.

1. si evde tekim ve tırsıyorum abi, hani korkunç oldukları için değil cidden hayal gücümün bu şeyleri temel alarak daha korkun şeyler üretmesinden dolayı. öyle kabuslar görüyorum ki hani normal birisi görse çok kötü olur. geçen bildiğiniz evden dışarı çıkarken sağa sola bakarak çıktım o kadar kötü kabus olmaz.

2. si özellikle uzak doğu kökenli bazı korku filmlerinin ruh sağlığı açısından zararlı olduğunu düşünüyorum. biraz korku ve heyecan güzel gelebilir ama adamlar çok ağır travmalara sokabilir kişileri, özellikle filmin izlendiği ortam, ses düzeneği kalıcı hasarlar bırakabilir. o sırada hissettiğimiz duygular sinir sistemine büyük zarar verebilir ki çoluk çocuğumuza bile etkisi olur bunların. bu yüzden abartı filmleri seyretmekten artık kaçınıyorum. korkuyorum ama filmden değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...