Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Eskiden severek izlerdim hepsini, neredeyse hiç birini kaçırmazdım. Bu son zamanlar izleyemez oldum ama. Pandorum izliyorum şu anda, durup durup soluklanma ihtiyacı duyuyorum. Yaşlanıyor muyuz ne? Bad trip gibi resmen korku filmleri. Var mı başka izleyemeyen? Scaredy cat grubu kuralım =) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/69/Scaredy_Cat_Titles.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben çok kötü oldukları için izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben! ama sen kizsin dicekler simdi >.< tek basima izleyemiyorum hic, en son drag me to hell denen o kaar korkunc olmayan bi filmi bile gündüz izlememe ragmen tirstim. film boyunca pause'a basip salona kostum sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 komik oldukları için izlemiyorum direk komedi izliyorum çok korkunç en korkunç ve korku filmi kategorisini sevmiyorum ama gerilim aksiyon daha iyi korku filmlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 fede said: ben çok kötü oldukları için izleyemiyorum. şudur olay, korku filmleri gerçekten korkutmuyor maksimum gerebiliyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Böh şeylerinden korkmuyorum pek ben. Tek bakamadığım sahne the ringdeki teypdi acayip rahatsız etmişti nedense sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Oyun hiç oynayamıyorum ama geçen amnesia oynarken ufak çaplı bi kalp krizi geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dead space i 2 senede bitirdim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kizin tekiyle korku filmi izlerken kiza sarilmiosunuz di mi korkudan ? eki eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 her türlü korkunç şeyi izlerim oynarım.dead space de falan hiç bi gerilme tırsma olmadı.karanlık oda+kulaklıkla oynuyordum.korku filmi izlemekten sıkıldım artık ne gülüyorum ne korkuyorum ne de ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Amnesia dan korkmadıysan beyninin o bölümü yanmıştır aga gönül rahatlığıyla bir aslanı tokatlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gram etkilenmiyorum artik cok nadir, ne nerden ne zaman cikacak, kim ilk olecek, kim ne zaman sevisirken kicindan sislenecek, karanlik bir odada kedi nerden firlayacak, sisman gozluklu sonu belli zaten, ruh kil tuy zaten komedi ucgeni gibi, en cok etkilendigim cekik gozlu, soluk benizli islak kara sacli uzak dogu kadinlari. icim titriyor urperiyorum sevmem zaten sari irk kadinlarini birde ustune onlar ciktimi korkuyordum, artik onlarda ayaga dustu. heryerde onlardan var bir suru. bazen cok guzel gerilim filmlerinde hafif ama cok anlik (3-4 saniye kadar) tirstigim oluyor ama izlememi etkilemiyor bu durum. sende baska bir sorun olmasin, onceden yoksa simdi basladi ise stresse bagli (is guc okul sevgili vs de vs) panik atak falan fismekan olusmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çoğu kalitesiz olduüu için izleyemiyorum, kaliteli olanları izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben çağrı filmini izlerken çok korkuyorum. allah korkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bazen hiçbişiden korkmuyorum. bazen fps oynarken kenardan düşman fırlayınca "tamam.. yeter" diye kapatıyorum oyunu. filmlerden genelde korkmuyorum ama hiç de korkmadığımı söyleyemem. sinirler harap biraz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi en son dead space den korktum. alışana kadar mouse kırıyortdum az kalsın. sağlam bir korku filmi olsada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Valla uzun yıllar korku filmi izledim ara ara kardeşimle birlikte film alır izleriz eski günleri anmak için ama son bir kaç yıldır evde tek olduğumdan artık izleme konusunda tereddütlerim var. 1. si evde tekim ve tırsıyorum abi, hani korkunç oldukları için değil cidden hayal gücümün bu şeyleri temel alarak daha korkun şeyler üretmesinden dolayı. öyle kabuslar görüyorum ki hani normal birisi görse çok kötü olur. geçen bildiğiniz evden dışarı çıkarken sağa sola bakarak çıktım o kadar kötü kabus olmaz. 2. si özellikle uzak doğu kökenli bazı korku filmlerinin ruh sağlığı açısından zararlı olduğunu düşünüyorum. biraz korku ve heyecan güzel gelebilir ama adamlar çok ağır travmalara sokabilir kişileri, özellikle filmin izlendiği ortam, ses düzeneği kalıcı hasarlar bırakabilir. o sırada hissettiğimiz duygular sinir sistemine büyük zarar verebilir ki çoluk çocuğumuza bile etkisi olur bunların. bu yüzden abartı filmleri seyretmekten artık kaçınıyorum. korkuyorum ama filmden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 uzakdoğu filmlerinde tipler, isimler birbirine çok benziyorsa -fazla da ilgilenmediğim için- hepsini karıştırıyorum. onun için sadece uzun saçlı korkunç kızı tutuyorum ve hiç korkmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 amnesia da oynadım ben.ama dediğim gibi hiçbir etki yaratmadı bende.çok rahat bi şekilde oynadım.yani bu bi hastalık falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 öyle hastalığa can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Pandorum'un yarısına kadar gelebildim, kapattım ama. Gerisi yarına artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 şuana kadar hayatımda 1-2 kez korku filmi izledim o da kızla sinemada gidecek başka şey olmadıgından ondan sonra hiç izlemedim, komik geliyolar cünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 1 gün arayla dabbe ve musallat'ı izledim, o gün bugündür hiçbir korku filmi izlemiyorum, izlemem de. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 komedi filmi izleyemiyorum bende komik değiller çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ben de korkuyorum abi öcüden böcüden. Gerilim yine çekiyorum bir yere kadar, o minik hoplamalar hoşuma bile gidiyor arada da. Kuyunun tekinden sayko kız çıkınca TOPUK.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar