fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 O bütçeye yurtdışında 40-42" Samsung güzel gider bence. Ama Alman Saturn'un sitesine baktımda şimdi 700e 42 göremedim. Plasma için şöyle bir yorum yapayım, Panasonic bu konuda ciddi çalışıyor, tek firma gibi. Yeni ürünlerinin fiyatları malesef çok yüksek ama görüntü konusunda LED'i solda sıfır bırakıyor. Film hastalarının göz ardı etmemesi gerek. Yurtdışı testlerinde inceleyebilirsiniz.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Samsungdan aldim ben plasma, lcd kadar ince cok nefis bir alet... Plasma response olarak daha iyi lcd lerden, filmlerde daha basarilidir herhalde :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 plasma verimsiz kötü teknoloji şuursuz elektrik sarfiyat makinesi led al samsung al 40"-42" al
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 led yi bir panel teknolojisi gibi dusunerek plasmayi yok sayan nesle asina degilim. kanuni nin uzuntusunu paylasiyorum.
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bence led. led ler hem görüntü kalitesi hem de enerji tasarrufu bakımından daha avantajlı.
incim_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 3D LED tv leri denedim ben çok güzel bi teknoloji çıkarmışlar gerçekten görüntü kalitesi muhteşem :)
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İlginç, genelde bir sürü insan LG derdi. Ben Samsung derdim. Neredeyse kimse LG dememiş bu sefer :) 40"-46" arası al. 46" fena olmaz 4-5 metrede. 100Hz. olsun. 3D'ye bence gerek yok. LED olsun. Media oynatabilme özelliği, ağ bağlantısı, (hatta yanına modem koyamıyorsan wi-fi'ı).
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kanuni said: Samsungdan aldim ben plasma, lcd kadar ince cok nefis bir alet... Plasma response olarak daha iyi lcd lerden, filmlerde daha basarilidir herhalde :) Kaç ekrandı senin aldığın plazma? Ekran boyutu büyüdüğünde Plazma düşünülebilir ama bu civarda LED daha iyi duruyor.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kaç ekrandan başlıyor plazmalar? Genelde büyük oluyor diye kalmış aklımda. En devasa olanlar da plazma oluyordu galiba.
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Çözünürlük, kontrast ve parlaklık önemli
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 LG alacaksan full hd olmasına dikkat et. HD olmayan bazı sürümlerde televizyonun biraz çalışması gerekiyor (5-10 dk). O süre boyunca hafif bulanıklık falan oluyor ekranda. Samsung aldı başını gitti diye biliyorum ben bu LED tv olayında. Ona da bir göz atmakta yarar var.
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Eğer 3d tv almayı düşünüyorsanız 3d tv görüntü kalitesi ve 3d tvnin parlaklığı izlemede keyif almak için gerekli
incim_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 arkadaşlar 3D tv ler gerçekten çok güzel denemeden anlayamazsınız. geçenlerde bir alışveriş merkezine LG 3D led tv standı kurmuşlardı gittim denedim,şunu çok samimi söylüyorum ki; futbolcu topa vurdu top ekrana doğru geldi ve ben dahil bütün arkadaşlarım geriye doğru sıçradık noluyo yha falan dedik,top sanki üstümüze geldi sandık :D ayrıca görüntü kaliteside çok net ekran parlaklığıda hiçbir şekilde gözü yormuyor. sizlerinde denemenizi tavsiye ederim !
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben de denedim LG'yi dün. çamur gibiydi, gözlükler de acayip rahatsızdı.
incim_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: ben de denedim LG'yi dün. çamur gibiydi, gözlükler de acayip rahatsızdı. nerde denedinizz acaba söylermisiniz ?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bende yeni eve iki tane TV alicam, bir tanesini salona alıcaz, diğerini yatak odasına. yatak odasına alcağım ile ilgili aklımda soru işareti yok ama, salona alıcağım konusunda kararsızım. İnternette baya araştırma yaptım, LCD - LED - Plazma farklılıkları ile ilgili ve insanların niye inatla LED dediklerini gerçekten anlıyamıyorum. Benim gördüğüm kadarı ile en iyi görüntü kalitesini Plazma veriyormuş. Fiyat olarak da Plazma en uygunu görünüyor. Plazmanin EN BÜYÜK dezavantajı çalıştığı mekanın karanlık olması gerekiyor görüntü kalitesinin alınması için, LED veya LCD gibi değil, cam pencere açıkken izlenmiyormuş doğru düzgün parlamadan dolayı. E bizde çalışan insanlar olduğumuzdan günün ortasında TV izleme gibi bir lüksümüz yok. Plazmalar eskisi gibi kalında değil, ısınma konusunu bilmiyorum ama enerji olarak diğerlerinden daha çok emdiği doğru. Şayet saatlerce oturup TV izlemiyoruz, günde 2 saat veya daha az. LED diyen arkadaşlar neye dayanarak LED diyor? Aynı şekilde LCD? Plazmada canımı sıkan tek şey izleme mesafemizin 3-3.5 metre olması ve Plazma alınca da insanın eli 46" e gidiyor, acaba 3.5 metreden overkill mi yapmış oluruz 46" ile? 3D'den nefret ediyorum, sinemada 3D olursa film girmiyorum çünkü o salak gözlükler rahatsız olduğu gibi aynı zamanda 3d sahneler dışında canlı renklerinde canını okuyor mafediyor. Şimdiki normal yayını 3D e çevirenlerde böyle mi?
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 3.5 metreden 52 izliyoruz o bile ufak geliyor artık sdf
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 teknosa, vatanda satan elemanlara 3 metreden 46" nasıl olur dediğimde "ne yaptınız o mesafeden 46" çok fazla gelir" demesi düşündürmedi değil sonuçta güdülen amaç genelde kazıklayabildikleri kadar kazıklamaktır, ne kadar büyük o kadar kazık aslında ama düşündürdü...
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ya işin gerçeği 3 metreden 32 ideal boyut. ama büyük arıyo göz bi süre sonra. bence 46 yeterli ama sana kalmış. marketlerin tv reyonlarında 50 tane tv yi yan yana görünce 46 imba boy gibi geliyor insana ama eve alıp geliyosun ve ufak lan bu diyip kahroluyosun sadfs elimde olsa 60 alırım yani 3.5 metreye, sinema hesabı. öyle odakmış, göz yorulmasıymış hak getire. zaten yorulsun göz, çok izlemiyim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fede said: televizyon mobil bi cihaz mı ya ben yanımda gezdiriyorum televizyonumu.. canım sıkıldıkça fişe takıp çalıştırıyorum
Öne çıkan mesajlar