küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 erkek dediğin emanet taşır lölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pardon küheylan sen açmışsın.Ben serseri kurşun attıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 önemli değil canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: abi evet. bicak tutmaya korkan erkek gördüm. ben yanımda biri varken korkuyorum şahsen. büyük güç büyük sorumluluklar getirir vanilliğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bu arada bu yemeğe çok benzeyen patates/havuç/soğan/balkabağı kızartması var.Önce soğanlar atılmak koşulu ile bütün diğer malzemeleri aynı anda atın aynı derece kızartın.Tuz ekmek mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Yumurta yok.Balkabağı yoksa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 olm rejimdeyim yiyemiorum bunları nası icim gidio ya erkekliğimden eksilio sanki o sarımsaklı leş kokulu şeyler yemeyi , pattesli yımırta kırmayı (tek elle kırılır yumurta raconu o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tek elle yumurta kırma tutosu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kız arkadaşımı almaya bana patatesli yumurta yaptığı zaman karar vermiştim. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 *prim prim prim prim prim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yav said: kız arkadaşımı almaya bana patatesli yumurta yaptığı zaman karar vermiştim. selamlar. küheylan said: evime gelen kadın arkadaşlara hazırladıktan sonra "yoo ilk defa yiyorum çok iyiymiş" tepkileri ile karşılaşınca. Issız Adam olmak isteyen kişilerle paylaşmak istedim kesinlikle işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kekik atın bu arada pişme işlemi bitmeden, ayrıca sosis yoksa 1 gün önceden kalma köfte de kullanılabilir 5-6 parçaya bölünerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 küheylan said: tek elle yumurta kırma tutosu istiyorum. Bak bunu ben verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Beim de çiğ yumurtayı kabuklarını un ufak etmeyen içine kaçırmadan kırmışlığım yok. Böyle bir tuto olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 NolaxThensbane said: küheylan said: tek elle yumurta kırma tutosu istiyorum. Bak bunu ben verebilirim. kolay o yeaa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 patetesi ayrı yapıp yumurtayı ayrı yapmak daha lezzetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ben bunun içine orta pişmiş porterhouse steak atıyorum çükzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ha bak o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sosis olmamis orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yarın bak yumurta gösterem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 peki küho tek parça halinde nasıl çeviriyosun yumurtayı döktükten sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben çevirmiyorum, tavanın kapağı varsa kapatıp, altını biraz kısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 1 haftadır görüp topiği özeniyodum şimdi aldım geldim pattes yumurta sosis yaptım bi güzel yedim (tu) hem çok ucuz hem yummy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar