Joker Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 arıyorum arıyorum hep yaraları çıkıyor. ben son 1-2 yılda çok fazla tüketmeye başladım. zararları nelerdir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kalorili, sivilce neyin cikartio. cok yiyince agzin uyusuo basladin mi birakamiosun. dislerinin arasinda kabuk kalabiliyo. cok cabuk susatiyo . yeter tamam. baska ne zarari olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ortalama 40 yıl falan sonra ölürsün yemeye devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 pipi küçültüyo benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 işaret parnagını tahriş eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Tesbih said: pipi küçültüyo benim bildiğim iyi olur ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ay çekirdeği ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 çiğdemmiş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hadi be o kadar komiklikli mesaj attınız yokmu bi ciddi mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yağlı olduğundan karaciğer yağlanması falan yapabilir, sivilce yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yararlıdır aga yeyebilirsin gönlünce http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 başına g koyarsan gay çekirdeği olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 annen ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aslında bunun çitlenmişini satacan, yani içini ayıklayıp, yeni bi pazar oluşur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Öyle hiç keyfi yok. Çitleyip içini biriktirip birden yemeye kalkın anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 çok orjinal bir fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 di mi ya? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 müslinin icine, ekmek hamurunun icine koymak icin falan satiyolar genelde. ama öle zevki olmaz hakkaten, onu kabugundan cikarmak icin efor sarfetcen önce bi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Karpuzu cekidegiyle yedikten sonra sicinca cekirdekleride siciyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Joker said: Tesbih said: pipi küçültüyo benim bildiğim iyi olur ihtiyacım var. adam beline doluyor beyler dagilin ay kendi bolumu trolledim ya. pardon bolumumu ama zaten kisisellik bi topic degilmis, konu disina yollayip yirtayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Senin o ay diyen agzini .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 "Tatar Ramazan" said: aslında bunun çitlenmişini satacan, yani içini ayıklayıp, yeni bi pazar oluşur valla zaten satılıyo ki bu bi ara BİM'de 100gr paket 75kr'tu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nalet bim fikrimi çaldı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Joker said: hadi be o kadar komiklikli mesaj attınız yokmu bi ciddi mesaj yazmışlar: Vidar said: yağlı olduğundan karaciğer yağlanması falan yapabilir, sivilce yapar. vaniLLe said: kalorili, sivilce neyin cikartio. cok yiyince agzin uyusuo basladin mi birakamiosun. dislerinin arasinda kabuk kalabiliyo. cok cabuk susatiyo . yeter tamam. baska ne zarari olcak. tadı güzel de, yağ ve kalori işte. bir avuç fındık tavsiye ediyorlar doktorlar onun yerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kuru yemisler arasinda en az yarari olan cekirdek neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar