goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bozuklar halinde 3000 TL atıyosun. keywordleri seçiyosun. Ali Demir tezlerinden kesip yapıştırıp veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 seks makinası olsa da hayır demez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 öle bişi olsa 3500£ veririm anında. nakit, cash.. çat çat sayarım avucuna. o kadar diyim rocket, abi seks makinası ruslar, ukraynalılar yok muydu? adamların başbakanı bile dediydi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dasaa nın kendisi seks makinesi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 evet habire kızlarla!! aehu ehü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kahveye gerek yok. erkek olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 erkek adam sabah kalkınca bi şişe Jack yuvarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gürültü çıkartır ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://www.kahve.gen.tr/images/news/cezve_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 saçma şekilde çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 olm bizim 3200 senelik atalarımız düşünmüş bu sıçtığımın cezve sapını yukarı doğru yapmayı, gerizekalı 2011 yılı cezve üreticisi firma ceoları düşünemiyorlar arkadaş allah belanızı versin sizin tamam sakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 boşken devriliyo bide meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 goldbären said: adamın hevesi kursağında kaldı lan içebiliyosan sen iç gene bone, elitizmi eleştiririz ama bir fincan özellikli kahve uzatsan hayır demeyiz. topicte elitizm konusuna takılmak enteresan olmuş. "kahve makineleri arasındaki fark nedir" sorusu sormuşum, "kahve nasıl içilir elitizmi yapmayın lan" mevzusu konuşulmuş. hayır yarın öbür gün biri çamaşır makinesi topiği açtığında çıkıp "çamaşırlarım hep ütülü olur elitizmi yapmayın lan" mı diyeceksiniz, bak merak ettim... B)- (elitizmse elitizm lan, arabistandan gelen kahveyle türk kahvesi yapmaya gidiyorum ben, serçe parmağımı kaldırarak fincandan içerim artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 biz bulamayız diye eleştirdik demek istedim işte eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Absolut said: Abi siz eşinizi nasıl seçeceksiniz ya bi kahve makinesi için bu kadar araştırma yapan insanlar hanımı da beğenmez valla. kahveden soğudum o kadar link görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 tek tek linklere bakıp karşılaştırmadım ama genel olarak cimbali markası iyidir. Büyük olanları daha çok servis çıkarmak içindir. Ev için teklisi uygun.zaten büyükler 67bin euroyu bulur fiyatı.küçüklerde 2bin euro falan. Öğütücü ayrı olarak alınursa daha iyi olur.ögütücüler pahalı değil zaten ama demir ve cam aksamlı olanlarından tercih etmek plastik aksamı bol olanlara göre iyidir. Kapsülle çalışanları tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 İyiki çay, kahve sevmiyorum. Anca işte alnıma silah dayayacaklar da iç diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Çalıştığım kafede kullandığımız makine cimbali. Modelini tam bilmiyorum ama semi-otomatik bir makine ve oldukça iyi çalışıyor. Değirmeni ayrı kullanıyoruz. Zaten Filtre Türk Kahvesi ve Espresso için incelik değerleri farklı olduğundan daha kullanışlı oluyor. Bir de ocak üstü mocha makineleri var ama onlar uğraştırıcı biraz sanırım hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Ama cimbali iyidir. Ufak bir tane elektirikli değirmenle gayet güzel kombine edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar