Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve makineleri

Bone

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

adamın hevesi kursağında kaldı lan

içebiliyosan sen iç gene bone, elitizmi eleştiririz ama bir fincan özellikli kahve uzatsan hayır demeyiz.

topicte elitizm konusuna takılmak enteresan olmuş.
"kahve makineleri arasındaki fark nedir" sorusu sormuşum, "kahve nasıl içilir elitizmi yapmayın lan" mevzusu konuşulmuş.

hayır yarın öbür gün biri çamaşır makinesi topiği açtığında çıkıp "çamaşırlarım hep ütülü olur elitizmi yapmayın lan" mı diyeceksiniz, bak merak ettim...

B)- (elitizmse elitizm lan, arabistandan gelen kahveyle türk kahvesi yapmaya gidiyorum ben, serçe parmağımı kaldırarak fincandan içerim artık)
Sosyal ağlarda paylaş

tek tek linklere bakıp karşılaştırmadım ama genel olarak cimbali markası iyidir.
Büyük olanları daha çok servis çıkarmak içindir. Ev için teklisi uygun.zaten büyükler 67bin euroyu bulur fiyatı.küçüklerde 2bin euro falan.
Öğütücü ayrı olarak alınursa daha iyi olur.ögütücüler pahalı değil zaten ama demir ve cam aksamlı olanlarından tercih etmek plastik aksamı bol olanlara göre iyidir.
Kapsülle çalışanları tavsiye etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştığım kafede kullandığımız makine cimbali. Modelini tam bilmiyorum ama semi-otomatik bir makine ve oldukça iyi çalışıyor. Değirmeni ayrı kullanıyoruz. Zaten Filtre Türk Kahvesi ve Espresso için incelik değerleri farklı olduğundan daha kullanışlı oluyor. Bir de ocak üstü mocha makineleri var ama onlar uğraştırıcı biraz sanırım hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Ama cimbali iyidir. Ufak bir tane elektirikli değirmenle gayet güzel kombine edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...