Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adamdaki paraya bakın hele

destur

Öne çıkan mesajlar

Kermit biraz ipucu versene nasil o kadar para yapabildin.

Mesela station trade mi yapiyorsun yoksa kendin uretip mi satiyorsun. Bi de yeni baslayan manufacturer icin ne uretmemi tavsiye edersin hani cok risk almak istemiyorum direkt madenleri marketten alip urettigim seyi satmayi dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Para işini halen anlayamadım ben.

Haven yapıyorum şuan, 3 saatden fazla vaktimi aldı. 70m kazanmışım. Mermiler bitince, yeniden aldım. 20m tuttu. Bana kaldı 50m.
haven da iyi kasarım diye düşünüyordum, hub dan sonra. Ama halim ortada. 3-4 saat uğraşıpta 50m almak garip.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Para işini halen anlayamadım ben.

Haven yapıyorum şuan, 3 saatden fazla vaktimi aldı. 70m kazanmışım. Mermiler bitince, yeniden aldım. 20m tuttu. Bana kaldı 50m.
haven da iyi kasarım diye düşünüyordum, hub dan sonra. Ama halim ortada. 3-4 saat uğraşıpta 50m almak garip.

2 karakter yapıyordum ben. Carrier + Dps machariel. t1 mermi.

11-13 dakkada bitiyordu bi tane sanctum. Havende aynı ayar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

sizler için bi kaç güne uzun bi tutorial hazırlıycam arkadaşlar
ara ara yazıyorum o yüzden bitiremedim
fazlada zamanım yok malum. ama bitmek üzere az kaldı

Kermit hocam c.tesi toplantı var. Seni de bekliyoruz ISK 3.0 çevirisinin sonuna yada ayrı bir guide olarak ISK 3.0 gibi görselleştirilmiş bir guide yapalım sana da.
Sosyal ağlarda paylaş

eger 2 accountun yoksa arkadaslarini toplayip haven yada sanctum yapmani tavsiye ederim frigate cruiser ve battlecruiserleri sizdeki hac veya bc ler dusurur sizdeki bslerde oyunun bslerine dalar cok cok daha hizli bitiyor named npc ve escal verme sansini artirmis olursunuz ammo icin bpc alman gerekir cok az bi skill ile uretebilirsin gereken madenleride salvagedan gelen t1 itemlari eritip bulursun
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...