Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Kermit biraz ipucu versene nasil o kadar para yapabildin. Mesela station trade mi yapiyorsun yoksa kendin uretip mi satiyorsun. Bi de yeni baslayan manufacturer icin ne uretmemi tavsiye edersin hani cok risk almak istemiyorum direkt madenleri marketten alip urettigim seyi satmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 valla ben ayda 400m kasansam sırf tek hesabımı idare etsem yine yeter bana. Plex parası bazen acı koyuyor bana. İşyerinde acayip yoğun çalışıyorum. Ama Kermit in hiç cevap vereceği yok nasılsa 14 saat ISK kasıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oyunda baya zaman geçirmek zorunda kalıyorum cevap veremiyorum uzunca yazardım ama şu an vaktim yok kusura bakmayın ama internetten biraz araştırma yaparsanız bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi geçen kermite gel oyuna başlayalım dedim ingilizcem yok diye reddetti. dinlemeyin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dat troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pasta said: abi geçen kermite gel oyuna başlayalım dedim ingilizcem yok diye reddetti. dinlemeyin bunu. tanıyamadım kim olduğunu ? sende kıskananlardan birisin galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Abi bari internetin neresinden başlayacağımız konusunda ipucu verseydin_? Hoş bize halat ucu da versen bakarkörler derneğine üyeyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kermit said: oyunda baya zaman geçirmek zorunda kalıyorum cevap veremiyorum uzunca yazardım ama şu an vaktim yok kusura bakmayın ama internetten biraz araştırma yaparsanız bulabilirsiniz doğrudur para kasmanız lâzımdır 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sizler için bi kaç güne uzun bi tutorial hazırlıycam arkadaşlar ara ara yazıyorum o yüzden bitiremedim fazlada zamanım yok malum. ama bitmek üzere az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Şimdiden teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kermit said: sizler için bi kaç güne uzun bi tutorial hazırlıycam arkadaşlar ara ara yazıyorum o yüzden bitiremedim fazlada zamanım yok malum. ama bitmek üzere az kaldı bekliyoruz abey Ö/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Para işini halen anlayamadım ben. Haven yapıyorum şuan, 3 saatden fazla vaktimi aldı. 70m kazanmışım. Mermiler bitince, yeniden aldım. 20m tuttu. Bana kaldı 50m. haven da iyi kasarım diye düşünüyordum, hub dan sonra. Ama halim ortada. 3-4 saat uğraşıpta 50m almak garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 OHA 20m ne mermisi harcadın olm ÇÜŞ faction mermimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 0.0da takildigi icin kazik yiyor muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 evet empire da %40 daha ucuzdu. Mermi parasına takılmazsak (daha az harcayarak yapacak alternatifler bakınıyorum bir yandan) Bu para gelişi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Densiz said: Para işini halen anlayamadım ben. Haven yapıyorum şuan, 3 saatden fazla vaktimi aldı. 70m kazanmışım. Mermiler bitince, yeniden aldım. 20m tuttu. Bana kaldı 50m. haven da iyi kasarım diye düşünüyordum, hub dan sonra. Ama halim ortada. 3-4 saat uğraşıpta 50m almak garip. 2 karakter yapıyordum ben. Carrier + Dps machariel. t1 mermi. 11-13 dakkada bitiyordu bi tane sanctum. Havende aynı ayar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arkadaşı yönlendirdik müsait mekanlara, sorun yok rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kermit said: sizler için bi kaç güne uzun bi tutorial hazırlıycam arkadaşlar ara ara yazıyorum o yüzden bitiremedim fazlada zamanım yok malum. ama bitmek üzere az kaldı Kermit hocam c.tesi toplantı var. Seni de bekliyoruz ISK 3.0 çevirisinin sonuna yada ayrı bir guide olarak ISK 3.0 gibi görselleştirilmiş bir guide yapalım sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ISK 4.0 çıkarıcak kermit, siz 3 le uğraşa durun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 eger 2 accountun yoksa arkadaslarini toplayip haven yada sanctum yapmani tavsiye ederim frigate cruiser ve battlecruiserleri sizdeki hac veya bc ler dusurur sizdeki bslerde oyunun bslerine dalar cok cok daha hizli bitiyor named npc ve escal verme sansini artirmis olursunuz ammo icin bpc alman gerekir cok az bi skill ile uretebilirsin gereken madenleride salvagedan gelen t1 itemlari eritip bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kermit cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ne oldu bu eğitsele, hergün konuya bakıyordum bir umutla ama unutuldu sanırım? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kermit tatile çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Arkadaş baya iyi para yapmış, takdiri hak etmiş. Aynen devam dostum 1 trilyonu görmeden durmak yok, yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar