küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bırakmış adam futbolu, güzel golleri vardı adamın. http://www.youtube.com/watch?v=SYiWx8iB_AA&feature=related mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 efsane gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 o sene umit hayvani goller attı.fakat umitte klasik sergen tarzı futbolcularımızdan.bi çok iyiler bi yoklar futbol dışı hep varlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 o maçta en öndeydim çıplak gözle görmüştüm lan süperdi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 zaten kariyerinin en iyi golu. van basten atmadı lan öylesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bu adam gençlerbirliğin'den mi gelmişti? antep'den mi? Her neyse orda da çok güzel golleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gençlerden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gençlerde de baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 en iyi golü bu değil. bir antalyaspor-gençlerbirliği maçında adopen tribününde kalenin tam arkasındaydım. soldan gelen bi ortaya gelişine rövaşata çakmıştı top filelere takılmasa benim kafayı patlatacaktı.kare kare aklımda hala en güzel golü o rövaşatasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bana sorarsan bu gol rovaşatadan daha zor. ha van bastenin ünlü rovaşatası gibiyse bilemicem ama oyle olsa bilirdik heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 adamın o kadar çok müthiş golü var ki, sıralama yapması bile zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 lan videodaki top ne guzeldi ole ya. keşke yine onla oynansa maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Red said: o sene umit hayvani goller attı.fakat umitte klasik sergen tarzı futbolcularımızdan.bi çok iyiler bi yoklar futbol dışı hep varlar o sezon umit'in normal golu yoktu harbiden. hepsi estetik, hepsi atılması zor gollerdi. hagi ilk geldiginde bu adamı ankaraspor'a falan gonderdi. geldi adam hakan sukur ve necati ile sov yaptılar, sampiyon olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar