Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Türkiye dedirten bir olay - Kedi tavşan çatışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar, uzun zaman olmuştu buralara yazmayalı. Arkadaşım tarafından birincil ağızdan anlatılan ve oldukça ilginç bir zincirleme olaylar topluluğuna değinmek istiyorum. Durum bayağı bir vahim.

Bizim arkadaş eve kedi almış. Evinin bahçesi var ve hemen yan tarafında da bahçeli bir ev var. O evin sahibinin yaklaşık 40 adet tavşanı varmış. Bizim arkadaşın kedisi diğer tarafa geçip, tavşanlardan avlanıyor ve getirip arkadaşın gözünün önünde yiyormuş. Komşu bir gün bunu farketmiş ve "senin kedi bizim tavşanlar yiyor" şeklinde çıkışmış. Bunun üzerine bayağı bir tartışmışlar ama bizim arkadaş biraz dik kafalıdır, geri adım atmamış.

Bir kaç gün sonra kedi ortalıktan kaybolmuş. 2-3 gün sonra tekrar geri gelmiş. Komşu herif dalga geçer bir dille kedi nerelerdeydi ya senin falan diyormuş. Ardından ufak bir tartışma yaşanmış yine ve komşu herif 2 gündür kediyi evinde bağlı bir şekilde tuttuğunu söylemiş. :D Evet, kediyi yakalayıp bağlamış evin bir köşesine ve 2-3 gün kadar aç susuz bekletmiş evde herif. Bizim arkadaş "sen insan mısın" falan şeklinde çıkışmış ama tabii herif bayağı bir şerefsiz...

Neyse ertesi gün bizim arkadaş eve alkollü gelmiş. Pencereden karşı tarafa bakıyormuş ve karşı pencerede herifi görmeyi ve kavga başlatmayı falan düşünüyomuş ama görememiş herifi. Sonra ayağına poşet bağlamış, ellerine de eldiven giymiş. Eline bir kova alıp çıkmış kapıya, motor'dan benzin çekip, komşunun evini yakmayı planlıyormuş; kafa güzel tabii. :D Sonra ailesi girmiş araya durdurmuş bunu.

2 gün kadar sonra bizim ki yine eve geliyor. Annesi "kediyi vurmuşlar bizim" demiş. Kedinin yanına gitmiş, kedinin surat şişikmiş. :D Komşu şerefsizi kediyi saçma tüfekle vurmuş. Neyse ki hayvan ölmemiş.

Şu an son olay bundan ibaretmiş. Bilmiyorum neler olur ilerleyen günlerde ama adamlar uçmuş durumda kedi-tavşan kavgasında. :D Merakla bekliyorum bende gelişmeleri. :D
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Evet arkadaşlar, uzun zaman olmuştu buralara yazmayalı. Arkadaşım tarafından birincil ağızdan anlatılan ve oldukça ilginç bir zincirleme olaylar topluluğuna değinmek istiyorum. Durum bayağı bir vahim.

Bizim arkadaş eve kedi almış. Evinin bahçesi var ve hemen yan tarafında da bahçeli bir ev var. O evin sahibinin yaklaşık 40 adet tavşanı varmış. Bizim arkadaşın kedisi diğer tarafa geçip, tavşanlardan avlanıyor ve getirip arkadaşın gözünün önünde yiyormuş. Komşu bir gün bunu farketmiş ve "senin kedi bizim tavşanlar yiyor" şeklinde çıkışmış. Bunun üzerine bayağı bir tartışmışlar ama bizim arkadaş biraz dik kafalıdır, geri adım atmamış.

Bir kaç gün sonra kedi ortalıktan kaybolmuş. 2-3 gün sonra tekrar geri gelmiş. Komşu herif dalga geçer bir dille kedi nerelerdeydi ya senin falan diyormuş. Ardından ufak bir tartışma yaşanmış yine ve komşu herif 2 gündür kediyi evinde bağlı bir şekilde tuttuğunu söylemiş. :D Evet, kediyi yakalayıp bağlamış evin bir köşesine ve 2-3 gün kadar aç susuz bekletmiş evde herif. Bizim arkadaş "sen insan mısın" falan şeklinde çıkışmış ama tabii herif bayağı bir şerefsiz...

Neyse ertesi gün bizim arkadaş eve alkollü gelmiş. Pencereden karşı tarafa bakıyormuş ve karşı pencerede herifi görmeyi ve kavga başlatmayı falan düşünüyomuş ama görememiş herifi. Sonra ayağına poşet bağlamış, ellerine de eldiven giymiş. Eline bir kova alıp çıkmış kapıya, motor'dan benzin çekip, komşunun evini yakmayı planlıyormuş; kafa güzel tabii. :D Sonra ailesi girmiş araya durdurmuş bunu.

2 kadar sonra bizim ki yine eve geliyor. Annesi "kediyi vurmuşlar bizim" demiş. Kedinin yanına gitmiş, kedinin surat şişikmiş. :D Komşu şerefsizi kediyi saçma tüfekle vurmuş. Neyse ki hayvan ölmemiş.

Şu an son olay bundan ibaretmiş. Bilmiyorum neler olur ilerleyen günlerde ama adamlar uçmuş durumda kedi-tavşan kavgasında. :D Merakla bekliyorum bende gelişmeleri. :D

and justice for all
Mesaj tarihi:
Leadman said:
tavşanlardan avlanıyor ve getirip arkadaşın gözünün önünde yiyormuş. Komşu bir gün bunu farketmiş ve "senin kedi bizim tavşanlar yiyor" şeklinde çıkışmış. Bunun üzerine bayağı bir tartışmışlar ama bizim arkadaş biraz dik kafalıdır, geri adım atmamış.

ona dik kafalı değil terbiyesiz veya gerizekalı denir.

said:
2-3 gün kadar aç susuz bekletmiş evde herif. Bizim arkadaş "sen insan mısın" falan şeklinde çıkışmış ama tabii herif bayağı bir şerefsiz...

tavşanları yiyen kedinin sahibi olayı hiç umursamayıp üste çıkmaya çalışırken, tavşanların sahibine şerefsiz demek absürt olmuş.
hele tavşanların teker teker ölmesine göz yuman adamın "sen insan mısın" deme hakkı yok, öyle bir şey demesi daha da absürt.

said:
Sonra ayağına poşet bağlamış, ellerine de eldiven giymiş. Eline bir kova alıp çıkmış kapıya, motor'dan benzin çekip, komşunun evini yakmayı planlıyormuş

gerizekalıymış

said:
2 gün kadar sonra bizim ki yine eve geliyor. Annesi "kediyi vurmuşlar bizim" demiş. Kedinin yanına gitmiş, kedinin surat şişikmiş. :D Komşu şerefsizi kediyi saçma tüfekle vurmuş. Neyse ki hayvan ölmemiş.

halen komşuya şerefsiz deniyor ya...
gerçi komşu da ayrı gerizekalı.
Mesaj tarihi:
Senin arkadaşın hem suçlu ve de hem de güçlü.
Ne demek kardeşim, kedi gidip adamın tavşanlarını hatır hutur yerse, herif öldürmeli bence o kediyi...Ya da senin arkadaşın önce adam gibi özür dileyip, sonra da herifin zararını tazmin etmeli.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Senin arkadaşın hem suçlu ve de hem de güçlü.
Ne demek kardeşim, kedi gidip adamın tavşanlarını hatır hutur yerse, herif öldürmeli bence o kediyi...Ya da senin arkadaşın önce adam gibi özür dileyip, sonra da herifin zararını tazmin etmeli.

öldürme hakkı yok, hani bağlasın, sahibinden koparsın, kendi evinde beslesin, uzun süre vermesin zaten iyi ceza olur kedinin sahibine.
ancak ikinci teklif güzel, kişinin adam gibi özür dilemesi lazım çünkü görmezden gelip bir de üste çıkıyor.
Mesaj tarihi:
komşudan gelecek son hamle kediyi kaçırıp yıllarca evladı gibi besleyip, beynini yıkadıktan sonra sahiplerinin üzerine salmak olacaktır heralde.

HADİ KIZIM
TUTSK
TUTSK
Mesaj tarihi:
yoo bence bunun arkadaşı tamamen mal.

hani kedinin bu işi yaptığını bilmeyip "noluyo lan burda?" dese anlarım da... doğadan yabani tavşan mı avlıyomuş da "avlanan" kedisini görüp koltuğunun altı kabarmış?
üstüne adam gelince özür dileyeceği yerde atarlanması falan. böğk
Mesaj tarihi:
arkadaşına beyin denilen şeyin bedava olduğunu, en yakın zamanda bir adet edinmesini söyle. karşı tarafın da aşağı kalır yanı yok ama kedisi olan taraf haksız durumda burada.
Mesaj tarihi:
aquila said:

arkadasin safkan gerizekaliymis.

Bir de o kedi olmasa baska kedi gelip yer acik alandaki tavsani. Yine de arkadasini once temiz bi dovup sonra super babacan bir tavirla "neden dayak yedin biliyor musun?" deyip anlatmaya baslamak istiyorum.
  • Yeni Oluştur...