BJKforever Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yıhah walla bu oyun harbi çok güsel yaw ben aldım direk gandalfla başladım tabi the path of the wizard ı bitirdim (biraz kastı ama olsun.. özellikle minas trith de çok uraştım..) şimdi the path of the king e el atiim dedim ilk bölüm kolay geçilio da soraki o the king of the dead die bi zebani tipli adam çıkıyo eşşek gibi yaw nası ölcek o adam taşların arkasına saklanıom çıkardığı adamları öldürüom sürekli ama adama işlemiyo kılıç mılıç çatır çatır ölüom her seferinde delircem yaw bi yardım pls ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ok at ona uzaktan 5 dk da ölüo[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Sam le oynama olayı yanlış crackten kaynaklanıyor. www.megagames.com dan çek Game Fixes bölümünden Bjk keşke Legolası seçseymişsin , çünkü Aragorn ile baya kasış o eleman falan. LEgolas la hemen bitiyor[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 legolas la black gatede takıldım sam le de şu dev örümceği öldüremiyorum ikisi içinde taktik verin yaw pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 black gate de bence aragorn daha iyi maksat o gelen ayıları öldürmek bi de sonda nazguller biraz kasıyor işte vurulma parry yap cogu zaman ayılar gelince onları öldür herkesi de korumaya calis[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sam de de sirtini duvara ver, gelen geceni kes. o koskocaman shelob a da yanina git araliksiz vur. gecersin sanirim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bütün charlar lvl 20 oldu. Baydı oyun artık :))[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 black gate i falan Lux Aeterna dinleyerek oynayın :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 minas tirith top of the wall minas tirith countyard'dan daha zor hatta çok zordu baya uğraştım o kralı öldürmek kasmadı beni çok kaçmak kastı yediremedim kendime kaçarken o yaratıkların çıktığı taşların orda bekle yoksa taş düşüo kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 o deadle uğraştığın bölümlerde legolas ol çok kolaylaştırıo,hatta hep legolas ol,feci bir şekilde güçlü.ben courtyardda kaldım valla,zor geliyo bana,o büyük devgibi şeyler kolay,bi mızrakda ölüolar,ama kafalarının sağlıklarının göründüğü,her elinde gürz tutan saldırılarını bloke eden herifler zorluyor,teketekte alıyorumda onları kesene kdar arkdan gelip daatıyolar.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Walla en iisi legolas bence cok hızlı bi de F5'te cabuk prefect mode'a gecme buyusu var ehehe tabi ben etrafıma orc cullandıgında onu acıyorum 30 perfect fln gelsin paralar eiejieeejeijejie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Gımlıyle gecemıyorum black gateı delırıcem grrr oldum bole grr lıyorum.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 abi black gatede görevimiz ne,adamlar üzerimize ipini koparanı gönderiyo,milyon tane ork öldürüyozda nereye kkdar,o bölümde gandalfda ii oluritam kalabalığın ortasında special'ı başlat millet çozur çozur.bu arada bu herifler malmı oraya 20 kişi gitmişler:)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ilk olarak mallar 20 deil 10 kişiler zaten en fazla ikinci olarakta legolas orda süper bence okları takır takır daha yaratıklar yaklaşmadan diziyor uzaktan üçüncü olarakta öldür sen en sonunda nazgül geliyor 3 tane onlar çok kolay öldürüp geçion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Laf cok guzel yalnız nazgun gelıyo ole ıste o kadar.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yauv orcların dibine kibrit suyu döktüm milyon tane orc indirdim herifler daha geliyor.ohooooooo[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ya bi problemler var oyun kontrollerinde seçtigim adam oyun sırasında saga sola dogru koşmaya başlıyor durduk yere.esc e 2 kere basıyorum geçiyor,başka nasıl engeleyebilirim bunu[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ya bu kadar zor mu olmak zorunda king of dead ı kestim,kaçışı daha zor onu öldürmekten Undeadlerin 3.encounter ında çabuk olmazsan yine dag basına cokuyor,saçmalık[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Orda hemen Gımlının soyledıgıne bakıyouruz. "Dwarfs do not buıld such things"[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Beyler ya şu aragornda 2. fili indiremiyorum bir türlü[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 2. fil için karşı tarafa geçmen gerekio bnde orda takılmıştım[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 sen değil bonus ben:) (gözün takılmış olabilir:))[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Doğru bn hiç takılmamıştım orayı beceremeyen sendin=)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 lol[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bu sefil golum u itiyorum gene çıkıyor nasıl kızaracak bu[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar