sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: mexinth, 10 November 2003 03:43 tarihinde demiş ki: güzel bir oyun mu? alacağım da ona göre?[hline]sonunda yeniledim. daha henüz hiç görmememe rağmen söyleyebilirim ki, çooook güzel. ben direk yarın alıyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya birinizde minimum req. yazsada boşuna almasak!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Banada bı cd key gondesenız cd keyını bulamadım oyunun.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Yok abi geçemiyorum o surlu yeri mobil aletler geliyo catapult atıyorum ama bi yandan merdivenlerden geliyo millet geri aşağı mı inecem? -.- ` [hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." [Bu mesaj Deep-Night tarafından 10 November 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 10 November 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bende geçemedim orayı orda çok hızlı olmak gerekio merdivenleri hemen devirip tekerlekli kuleler gelince catapulta rush yapmak lasım ama ban daha bu dediklerimi becerebilmiş değilim be de özel karakterleri açmış olan biri bana özelden söleyebilirmi çok merak ettim:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hane bu psx2 deki lotr dimi şey deil şu pcdeki eski irenç lotrun yenisi deel dimi?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yok canım o olsa böle över mi millet:) ps2deki two towerstı pcye çıkmadı :( ama sslerinden annayabildiim kadarıyla oynanışı ona benziyo[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben ps2 deki two towersi bitirdim grafik olarak yakın oyun olarak aynı oyun hatta aynı sırada gidior Gandalf açısından onda tek yol vardı yine direk savaşla başlıyordu. O sur sahneleri filan aynı.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 O merdivenli yerde. Kırmızı küçük kareler surlara dayanan merdivenleri göstermekte. merdivenlerin yanlarına gidip sol ctrl tuşu ile geri itebiliosunuz. İpe tutunup assada duvar bi çıkıntı var, orta tarafa dayanan merdivenleri ordan inip iterseniz daha iyi olur. O trollerin ittiği büyük şeyleride onlar ilerden duvara yaklaşırken Gandalfın sopsından fırlattığı o şeyle yok edebilirsiniz. toplam 3 tane geliyo. 2 sini gelirken indirebilirsiniz. 3. her türlü dayanıyo onuda içinden inen orcları öldürüp boş anda blotlamanız lazım. Oda yıkılıyo sonra bölüm bitiyo zaten. Sonraki bölümde aşşa gidip bahçeyi savunacaksınız içeri 200 kadın girmesini sağlayacaksınız. (Trollerin ittiği o şeyleri 4 boltta öldürebilirsiniz. Ama bolt'u en sonuna kadar gerip bırakın. En güçlü atışı yapsın yani. Max. 4 te yıkılıyolar.) Bolt = Gandalf'ın sopasından attığı şey :) Her bölümde ESC ye basıp Mission Tips'i okursanız iyi olur. Orda yeterli bilgiyi veriyor zaten.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Boltla nereden vurmalı yani o yürüyen şeyleri hedeflemesi için surlerın ordayken?[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Tam karşıdan geliyolar ya duvara doğru. Onlara doğru dön. Zaten bolt atma pozisyonunda o şey hafif yeşil oluyo. Olmuyosa bile at 1-2 tane eğer üstü yanmaya başladıysa vuruyosun demek. Yıkana kadar devam. Tam güçle atarsan 3-4 kerede iniyo zaten.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Çok sağol da o catapult mekanına mı çıkiimyoksa aşadan mı[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Direk duvardan karşıya at arka arkaya. Hiçbiyere çıkıp inme :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 osgiliathda takıldım. lağım gibi bi yere indik, göbekli, irice bi orc var. artık ne giymişse üstüne zırh diye, gördüğüm kadarıyla god mode on şeklinde takılıyo arkadaş. nedir bunun ilacı?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ehe onu perfect aldım ben bi kere yakaladın mı sonuna kadar bırakmayacan combo çek üstüne hep[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 abi vurunca sekiyorum direk. daha health'ini götüremedim...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 o ve üzerinde zırh olan ünitelere karşı önce sağ fare tuşuyla parçalayana kadar vurmanız lazım. torm's hammer (RMB RMB RMB) genelde çok ideal bunlardan bir sürü olunca. ama sen "sam" oynarken takıldın galiba, onda direk cloak olucaksın. sonra dibine gidip space ile öldürceksin direk. bu arada sam'in bölümleri acayip eğlenceli. oyunu bitirdikden sonra diğer karakterle sürekli o bölümleri oynayıp level atlattım. zaten aragorn legolas veya faramir ile aşırı kolay geliyor orc öldürmek.[hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ya bende plains bilmemnede takıldım fullerin geldigi yerde hani ballistalar var ya orda. assagida faramirle bi kız bekliyo fuller geliyo fulleri olduruyom sora nazgul geliyo bi defa vuruyom sora kaçıyo sonrada yine fuller geliyo bole bole en sonunda oluyom naapcam ben burda nazgul e okla ateş ediyom milim gucu gidio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 abi bu tür oyunları pcde nası oynuosunuz hala anlamıyorum.yok crack ti yok ekran kartıydı bilmemne..ps2 liyim mutluyum[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: canbir, 12 November 2003 20:46 tarihinde demiş ki: abi bu tür oyunları pcde nası oynuosunuz hala anlamıyorum.yok crack ti yok ekran kartıydı bilmemne..ps2 liyim mutluyum[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) ne alakası var allah için ya gayet de güzel oynuyoruz[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ya şimdi PS2 mi PC mi tartışması başlatmayın konu çok uzar. Ama PC'nin yerini alamaz hiçbir konsol (haha)[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bence pc online için birebir,ps2 da eğlencelik.oyunlar çalışmaz,yavaş çalışır derdi yok o açıdan iyi.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 mesela ps2'de gta3'ün gayet de yavaşladığına falan tanık oldum, halbuki sağlam bi bilgisayarda yok öyle birşey[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Benim anlamadığım bu grafikler nasıl bilgisayarda kastırmıyor ya süper modifiye etmişler o zaman HL gibin.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 basit şu anda bilgisayarlar, PS2 den çok daha güçlü donanımsal açıdan...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar