elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben 2 günlüğüne gitmiştim, ondada hergün 6 saat yoldaydım uçtan uca turladım. İlk intibası iyi değil pek, sıkıntıdan patlanılası, ayrıca havasıda iç karartıcı. çağ kebabıda olsada oluur olmasada oluur bir yemek :D tabi bu yorumlar çok hızlı ve kısa ziyaret sonucu, seveni çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: said: . Gittiğinde seni yerine çivileyecek ilk şey, yerli insanların kaşları olacak. İnanamazsın. Adamlarda balkon gibi kalın kaş var abi. ahuahuhauhauhauhauha abi soğuktan korunmak için o. balkon kaş hmpps hppmhdsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 insanı acayip sıcaktır lan erzurumun o kadar bok atacak bişey yok. çok soğuk diyenlere de şunu diyim. erzurumda hiç bi zaman eskişehirde üşüdüğüm kadar üşümedim. soğuk görmek isteyen eskişehire gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sahibi gelmiş ayarı vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 AthleT said: Ayarlar: vaperon said: Ben de çalışmak için gitmiştim Erzurum'a. Oturulacak en iyi yerlerden biri Yeni mahalle. Carrefour açılışında sistemlerinde yardımcı olmuştum. Gittiğinde seni yerine çivileyecek ilk şey, yerli insanların kaşları olacak. İnanamazsın. Adamlarda balkon gibi kalın kaş var abi. Kızları... Güzel kızlar var, esmer esmer. Kaşlarını almayı akıl etmişler en azından. Almayanlar da var. Kusma seviyesine gelebilirsin. Söylemedi deme. O kızlar konuşasaya kadar herşey süper. Ama bir merhaba dediği anda istiklalde yanından travestiler geçiyor zannedersin. 10 gün kaldım ama kış zamanı. İliklerim dondu. Mahvoldum soğuktan. O da otelden çık, taksiye bineseye kadar ve taksiden inip carrefour'a gireseye kadardı... Çözülmen 5 dakika sürüyor. Ciddi üzüldüm senin için. Tek güzel tarafı, herşey sudan ucuz. Gezecek yerleri var. Hediyelik eşya için çok güzel mekanları var. Oltu taşı var. Tespik var. :D Ha bir de yaz kış kar'ı eksik olmayan kayak yapabileceğin dağı var. İnsanları da o kaşlarından ötürü sanırım çok sıcaklardı. Neyse geçmiş olsun... Ha bir de Erzurumda cağ kebabı bulamadım merkezde... Yalan, Erzurun harici her yerde yapılıyor sanırım ama yoktu orada... :D Vaperon abisi önce sen konuşmayı öğrenseymişin öyle gelseymişsin memlekete? "Konuşasaya kadar?" :) Ha bir de kimsenin Erzurum için "Abi gidin günlük güneşlik bir havası var of mis" dediğini sanmıyorum. Çok soğuk ve kış evet. Bunda şaşılacak bir şey olduğunu da sanmıyorum. Cağ kebabı bulamamanı da konuştuğun Türkçe'ye vermek mümkün. Çünkü bahsettiğin Yenimahalle'de Erzurum'un en lüks cağ kebap salonu var. Ama sen sorasaya kadar vakit geçmiştir ;) Sanırım bu söylediklerini Erzurum'da bir yerde yüksek sesle dile getirmişsin, o bahsettiğin ve benim 23 yıllık hayatımda hiç görmediğim tipler topunu inşaata kaçırmış, muhtemeldir. :)) Erzurum kızlarını bilememeni de istiklal travestilerini çok iyi bilmene vermek mümkün. Travesti görmekten kız göremez olmuşsun. Senin payın bu kadar. Saygılar ;) Ahahahah memleket rage bu olsa gerek. Birincisi, dediklerimin tamamen arkasındayım. Ben gittiğim hiç bir yerde ses tonu o kadar kalın bir kız hayatımda görmedim. Evet İstiklal'de arkadaşlarla gezmeye çıkarız. O bölgede travesti çok ve sesleri ciddi derecede benziyordu Erzurum kızlarının. Bana travestilerle takılıyor imajı çizerken, topun sana doğru dönebileceğini ve senin topunun Erzurum'da inşaata kaçması ve sonrasında gelişen olayları nasıl bildiğini sorgulayabilme ihtimalimi göz ardı etmişsin. Çok ağır rage'e girmişsin. Şaşırtıcı. Sanırım o yöreye özgü birşey değil o. Kaşlar gibi... Dediğim uzunluk da 1 aylık kesilmemiş sakal uzunluğu kadar birşey. Yok dersen beri gel derim. Körsün demekki. Yeni mahalledeki en ünlü cağ kebapçıyı da duymuş olmamam muhtemeldir. Bir an önce işimi bitirip güzelim memleketinden ayrılmak ve o kaşların ve kızların seslerinin bende bıraktığı duygusal travmadan uzaklaşmak, normal ses tonuna sahip kızların olduğu ortamlara geri dönmek istedim. İstediğin kadar rage'e gir. Neyi nasıl yazacağımı sana soracak, senden öğrenecek de değilim. Kendince dalga geçmeye çalışmış, ama ne kadar değersiz, ucuz bir insan olduğunu ortaya dökmüşsün. Ben gördüklerimi anlattım. Kulaktan duyma şeyleri değil... Ayrıca dediğim gibi Erzurum insanı sıcak kanlıydı. Senin o insanlar arasından nasıl çıktığını ciddi merak ediyorum. Ha pardon, anlattığın inşaat ve top olayı sana bu şekilde bir travma yaşatmış sanırım. Üzülüyorum senin için... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 best regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 erzurum çok reröre deyip bu topik kapanacaktı aslında bu kadar tartışmaya da gerek yoktu. bilseydim yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bu burada bir dursun... İlgili bağlantı: http://www.anadoluhaber.net/taskesenlioglu-ak-parti-den-aday-adayligini-acikladi-h16533.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Demek ki ilgini bu tipler çekiyor, o da ilginç. İnsanları ucuz pahalı diye sınıflandırarak kişiliğini ortaya sermen de hoş olmuş. Toplar bana dönmez delikanlı, ama sana o kadar dönmüş ki travestilerin sesleri ile insanların seslerini kıyaslayabiliyorsun. Kişisel tercihindir, saygı duyarım. Senin olduğun her başlığa bunları yazacağım çünkü yazı yazmayı bilmiyorsun ahahahahahaha :))) Bunu dile getirdiğim için de beni ucuzlukla suçluyorsun. Ama sen yazı yazmayı öğreneseye kadar Erzurum'a çok gelip gidersin. Öyle laf arasında sıcak kanlıydı üstüne bunu insanların kaşlarına bağlayarak söylemen sonra da "BEN DEMİŞTİM ABİ SICAK KANLILAR DİYE!" bıdılanman sana yakışır olmuş yine. Sen beni veya Erzurum'u anlayasaya kadar ben daha çok şeye girerim rahat ol ;) Saygıların kendine kalsın delikanlı. İlerde lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi adam bi typo yaptı iyi ki amma büyütmüşsün ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çifte minare camii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Atlet said: bıdılanman sana yakışır olmuş yine. Sen beni veya Erzurum'u anlayasaya kadar ben daha çok şeye girerim rahat ol Hımmm Anlayasaya bıdılanmak. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 erzurum yahşi güzel söylemeden duramadım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 erzurum'un da kesin bi istiklal'i vardır. 100 metrelik sokak falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Tamam AthleT, sensin. Erzurum çogzel. Sevgi kelebekleri uçuşuyor senin gibi. İnsanları çok sıcak, sen ne dersen o. O tip adamlarla beni ilişkilendirmeye çalışmakla ne güzel bir argüman koymuşsun ortaya. Ama şu anda Erzurumda kimin kaldığını da hatırlatmak isterim. Komik olma daha fazla. Şive diye birşey vardır. Güney marmara bölgelerinde bazı illerde bu şekilde bir kullanım vardır. Bunu Türkçe bilgim ile şekillendirip beni yadırgaman, ne kadar kafatasçı olduğunu gösterir ki bu da üzücü. Ama en azından artık koyduğum resimden sonra o kaşları inkar edemiyorsun. Kendi düşüncelerimi aktardım. Beğenirsin, beğenmezsin. İşi cinsel tercih konusuna getirmen söylediklerime karşı bir argüman bulamamandan kaynaklanıp, saldırı ile örtpas etmeye çalışmanın cılız çabalarıdır. Biraz daha medeni olmanı öneririm. Herkesin seviyesi ile hiç çekinmeden mücadele edebilirim. Erzurumda sana mutluluklar dilerim. Saygılarımla. Edit: typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hacı bole yerlerde dısardan gelmıs hatunları yapacak fazla bı atraksıyonu olmaz. Girebilirsen uni ortamına, yurtta evde kalanlara yonel, baya yuksek performans alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Geldik, gördük. Cağ kebabı güzeldi. Sanırsam iki haftada bir yiyebilirim. Kadayıf dolmasını ise bir daha yemeyi düşünmüyorum. Şerbetli tatlılarla pek aram yok. Ev bulma konusunda büyük sıkıntım var. Dönüşümlü olarak arkadaşlarda ve öğretmenevinde kalıyorum. Nerede kiralık ilanı görüp arasam, bekara ev vermeyiz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kadayıf dolması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 balkon kaş konusunda bizi aydınlatmanı umuyoruz. balkon kaş gördün mü? balkon kaşlar yaygın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Oğlum Erzurum deyip geçmeyin o toprakların çok eski bi tarihi var, kızları falan çok güzel. Özellikle Erzurum sineması muhteşem denecek laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fede said: kadayıf dolması :( Bu her yerde yenmez ama. Aslında dışarda da yenmez bu. Erzurun Evleri'nde, orjinal terayağı, cevizi ve köy yumurtasıyla ve hakiki şerbetiyle ortaya çıkan, özellikle iftar yemeği sonrasında denenmesi gereken lezzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ardeth said: Oğlum Erzurum deyip geçmeyin o toprakların çok eski bi tarihi var, kızları falan çok güzel. Özellikle Erzurum sineması muhteşem denecek laf yok abi ben erzurumu övdüm de geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 super kupa maçı erzurumda olcak misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Yalnız, geçen gün markette bayanın birine bir şey sordum. Cevabına konsantre olamadım. Arkamdan seslense "buyur bilader" diye dönüp bakacağım kalınlıkta bir sese sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar