Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 alldebriddebenden başka sıkıntı yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Aynen alldebrid kapalı bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 2 gündür ddos saldırısı varmış alldebride, gidip gidip geliyo bende de http://www.facebook.com/pages/Alldebrid-english/124415304294153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Usenet nzbmatrix 2 lisi akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 wupload linklerine gömüldüm desem yeridir şu an. kullanan eden var mı? nasıl bi dalga? sıkıntı çıkartıyor mu? günlük limit falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 alldebrid wupload destekliyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kappadoks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fixmen said: Usenetservera üye oluyorsanız bari benim referraldan üye olun hehe :). Şaka bi yana sana tavsiyem all-in one lara üye olman. Hayvanlar gibi indirmiyorsan her türlü işini görür. http://www.alldebrid.com ben bunu kullanıyorum 2-3 aydır mutluyum. 65 fileshare sitesine access, bazılarında günlük limit var sadece, aylık 4 avro, hızda hiç bir problem yok mutluyum. Edik: bunda da referall varmış, benimkinden üye olursanız sevindirik olabilirim : http://www.alldebrid.com/?uid=3n2m :) bende bunu söyleyecektim. debrit sitelerine üye olabilirsiniz.alldebritten freesinden 2 gün olmadan sınır olan 200 gb indirmiştim. başka birşey daha da var( ben denemedim sadece işe yaradığını duydum). 2 günlük free olmasını kullanıyorlardı. static ip adresiniz yoksa çerezleri silin.modeme res atın. tekrar başka mail adresi ve şifre ile 2 gün daha kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 alldebrid neleri kapsiyor ? boyle liste falan goremedim sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Onlardan sakın uzun vadeli alma abi, pat diye kapanıyor, sonra uğraş paypal ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 180 gun 15 euro diyor. 2-3 ay acik kalsa zaten 3 aylik normal file sharing sitesine odedigin fiyata denk geliyor. sorun yok. put.io kullaniyordum aktif sekilde ama takip ettigim e-book sitesinin kullandiklari ile bunlarin destekledigi provider'lar tutmamaya basladi. yalan oldu o yuzden. boyle ucuz bir alternatif lazim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 di said: 180 gun 15 euro diyor. 2-3 ay acik kalsa zaten 3 aylik normal file sharing sitesine odedigin fiyata denk geliyor. sorun yok. put.io kullaniyordum aktif sekilde ama takip ettigim e-book sitesinin kullandiklari ile bunlarin destekledigi provider'lar tutmamaya basladi. yalan oldu o yuzden. boyle ucuz bir alternatif lazim iste. 5 6 aydır alldebrid kullanıyorum, genel olarak memnunum valla. Desteklediği siteler olarak da bir liste yok ama anasayfasının altında 74 services yazısının altında desteklediği sitelerin logosu var. Çok ekstrem bir şey olmadıkça genellikle destekliyo oluyo. Sadece bazı sitelerde limit oluyo günlük 2gb vs şeklinde ama daha hiç limiti doldurmadım, çok kullanılan sitelerde yok limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bende iki ay öncesine kadar alldebrid kullanıyordum, laptop servise gitti geldi, şimdi tekrar üyeliği açayım diyorum ama, filesonic, megaupload ve diğer sitelerin çöküşünden sonra, hala mantıklı mı , veya başka öneriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 alldebrid ölü..popüler hostların hiçbiri çalışmıyo. pasif hostlarıda ön sayfalarında aktif olarak gösteriyolar o yüzden güven kalmadı bu elemanlara.. realdebrid nası kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Ben o zaman realdebride üyelik alayım, bi deniyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Realdebrid den premium alamadım, nasıl bir sistem yapmışlar sa, anlayamadım. Fastdebride üye oldum ama iğrenç ötesi, adı fast ama bir linki çalıştırmak yarım saat falan sürüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bütün iyi dediğim siteler patlamış. Askerlik yüzünden çok koptum güncelden de. Kafayı yemeden dizi indirebileceğim en iyi site hangisidir bi fikriniz var mı? sharing olur torrent olur hiç farketmez. iyi olsun da parası çok olsun farketmez. Stream ile takılıyodum bi süredir o da çok yavaş son günlerde. iyice kafayı yedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Usenet kullan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben hala thepiratebay, olmadı eztv.it takılıyorum dizi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 aldım 1 ay sınırsız olanı. deneyeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çok fazla part'a bölüyolar ama linkler paket halinde olduğundan uğraştırmıyor o yüzden dezavantaj olmaktan çıkmış. Hız iyi, nzbclub.com'da her türlü içeriği bulabiliyor. Şimdilik memnunum. Saol öneri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 gun itibariyle hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ben diziler icin rapidshare kullaniyorum bayagda iyi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 alidebris den hic memnun kalmadim , cogu zaman linkleri unlock etmiyor ve dl ettirmiyor. zevera.com nasildir ? yine ayni mantik, tek siteden bircok hosting e servis veriyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 torrent varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 en iyi filesharing sitesi kapalı olandırb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar