Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En İyi Filesharing Sitesi?

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
fixmen said:

Usenetservera üye oluyorsanız bari benim referraldan üye olun hehe :).
Şaka bi yana sana tavsiyem all-in one lara üye olman. Hayvanlar gibi indirmiyorsan her türlü işini görür.
http://www.alldebrid.com ben bunu kullanıyorum 2-3 aydır mutluyum. 65 fileshare sitesine access, bazılarında günlük limit var sadece, aylık 4 avro, hızda hiç bir problem yok mutluyum.
Edik: bunda da referall varmış, benimkinden üye olursanız sevindirik olabilirim : http://www.alldebrid.com/?uid=3n2m :)

bende bunu söyleyecektim. debrit sitelerine üye olabilirsiniz.alldebritten freesinden 2 gün olmadan sınır olan 200 gb indirmiştim. başka birşey daha da var( ben denemedim sadece işe yaradığını duydum). 2 günlük free olmasını kullanıyorlardı. static ip adresiniz yoksa çerezleri silin.modeme res atın. tekrar başka mail adresi ve şifre ile 2 gün daha kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş

180 gun 15 euro diyor. 2-3 ay acik kalsa zaten 3 aylik normal file sharing sitesine odedigin fiyata denk geliyor. sorun yok.

put.io kullaniyordum aktif sekilde ama takip ettigim e-book sitesinin kullandiklari ile bunlarin destekledigi provider'lar tutmamaya basladi. yalan oldu o yuzden. boyle ucuz bir alternatif lazim iste.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

180 gun 15 euro diyor. 2-3 ay acik kalsa zaten 3 aylik normal file sharing sitesine odedigin fiyata denk geliyor. sorun yok.

put.io kullaniyordum aktif sekilde ama takip ettigim e-book sitesinin kullandiklari ile bunlarin destekledigi provider'lar tutmamaya basladi. yalan oldu o yuzden. boyle ucuz bir alternatif lazim iste.

5 6 aydır alldebrid kullanıyorum, genel olarak memnunum valla. Desteklediği siteler olarak da bir liste yok ama anasayfasının altında 74 services yazısının altında desteklediği sitelerin logosu var. Çok ekstrem bir şey olmadıkça genellikle destekliyo oluyo. Sadece bazı sitelerde limit oluyo günlük 2gb vs şeklinde ama daha hiç limiti doldurmadım, çok kullanılan sitelerde yok limit
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bütün iyi dediğim siteler patlamış. Askerlik yüzünden çok koptum güncelden de. Kafayı yemeden dizi indirebileceğim en iyi site hangisidir bi fikriniz var mı? sharing olur torrent olur hiç farketmez. iyi olsun da parası çok olsun farketmez. Stream ile takılıyodum bi süredir o da çok yavaş son günlerde. iyice kafayı yedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...