nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ahah tam aynı şeyi yazıyodum red :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ölümsavaşçısı nikin kadar malaksın be bilader. ona buna atarlanacağına neden ateistliği bıraktım, nerde yalnış yaptım diye sor kendine.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DeathWarrioR said: Ha olurda bir gün bu zırvalıklarınızı birinin yüzüne karşı yapma gibi aptallık yaparsınız, burnunuza kafa yediğinizde allam beni kurtar noolur diye ağlamayın. bence siz dinimizi savunurken şehit olduk diye ağlamayın.
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben biraz budist takilicam cok keyifli bi ortam gibi gorunuyo. sonra da ozume doner terorist olurum bu arada soylenebilecek herseyi de soylemis olumsavascisi sismansiniz check sivilceli check kiz arkadasiniz yok check asosyalsiniz check disarda dayak yersiniz check
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "bence siz dinimizi savunurken şehit olduk diye ağlamayın." said: crit. hadi abim git alışveriş merkezi patlat sen
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DeathWarrioR said: Ateist olup Müslümanlıkla dalga geçmekle ne insan olunur ne adam olunur ne de elit, marjinal, kaliteli tip olunur. Belki sadece eğlenmek için dalga geçiyoruz birader, sana ne. Sizde öbür tarafta biz yanarken bize gülersiniz. Forum kahramanı süper müslüman faşist ölüm savaşçısının burnuna geçirmişler kafayı herhalde, öylece özüne dönmüş tırıs tırıs. İbret alın onun gibi olmayın.
demian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Napolyonn said: o nerden baktığına göre değişiyo. bana görede yüz binlerce olasılığın gerçekleşip çok akıllı canlılar haline geldiğimize inanılması komik.
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 90 sonrası kuşağı ateist gençlerinin 90% ı özentilikden, yalak arkadaş çevresinde yer edinme amacıyla ateist takılıyor. *ortamı orçun için yemler*
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 demian said: O resim doğa parkımı ne insan yapımı.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 600 yılından beri müslüman olanların %98.6 sı silah zoruyla ya da aile baskısıyla müslüman oldu.
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 @regalya abi zaten 1 ay robot gibi oruç tutup ertesi gün ramazan bayramı bitince normal haline dönen adamları görmektense özenti ateistler daha samimi sanki.
Law Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tam bir kayseri crazy dance ortamı oluşmuş.
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ölüm savaşçısı beni güldürdü heheh
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi yeni gördüm ölümsavaşçısı çok iyiymiş ya ahah
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DeathWarrioR said: Pasta said: Niye inanalım aga sen bebe gibi ortam için ateist olmuşun biz öyle değiliz. asosyaller, ortam için tip, para, çene yeterli ve hepsi de bende var kasmayın o yüzden. ben ateist takıldığım zamanlar sadece 2 tane yakın arkadaşım bilirdi bunu. asıl sizin bu yaptığınız ortam mallığı. çirkin sivilceli suratınıza bakan hatun oluyo mu bari ateistim diyince? ha? çirkin sefil fakirler imana gelin
mep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ölüm savaşçısı kişisi, senin düşüncelerin temelsiz diye herkesi fırıldak sanma 2 kişiye söylemişmiş peh. kaç kişiye söylediğinden banane, sağdan soldan duyarak bi fikre kapılmışsın, sonra korkuların üstün gelmiş yetememişsin.
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 herkesin istediği şeye inanma hakkı vardır,hatta patatese bile inanabilirsiniz,ama hakaret işin içine girdiğinde ve dalga geçilmeye başlandığında işler değişir bence ,saygılı olalım az gençler
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ya şimdi patatese tapan adam görsen dalga geçmeyecek misin bırak ya kandırma kendini :D
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 pinkporing said: herkesin işediği şeye inanma hakkı vardır.. diye okuyunca tuvalete tapan var sandım.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bunu koymuşsunuz ama yalnız bizde bunun tersi oluyor arada sırada.. fazla tepişmeyin.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Marty said: ben biraz budist takilicam cok keyifli bi ortam gibi gorunuyo. sonra da ozume doner terorist olurum bu arada soylenebilecek herseyi de soylemis olumsavascisi sismansiniz check sivilceli check kiz arkadasiniz yok check asosyalsiniz check disarda dayak yersiniz check eahuahahuah /thread abi ne yaptınız siz ya.. sevgili ölümsavaşçısı. sinirlere kontrol abi.. haklı olabilirmişsin de olmamış vallahi. haksız etmişsin kendini. neyse /kilit
Öne çıkan mesajlar