Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 demek ki 1 değil 2 parti var din üstünden siyaset yapan. bu kadar mal argumanları bulmak için uğraşıyor musun emprövize mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 pardon, ben bi özlü söz söyleyip çıkacaktım '' şu anda hiçbir islam ülkesinde 4 eş alma olayı yok '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ekmek sen neden her müslümanlıkla ilgili topiktesin lan. dikkatimi çekti şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Eskiden insanlar dini birbirlerinin gözüne bu kadar sokmazdı. Yobazlık aldı başını yürüdü iyice... Bu yüzden bu ülkede kalmak isteyenlerin sayısı gitmek isteyenlerin sayısının 5te biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 barbu said: ekmek sen neden her müslümanlıkla ilgili topiktesin lan. dikkatimi çekti şimdi bak. sevmiyorum çünkü müslümanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi biz müslümanlar seni seviyoruz ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 said: Religion is like a penis. It’s fine to have one. It’s fine to be proud of it. But please don’t whip it out in public and start waving it around, and please don’t try to shove it down my children’s throats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 beni seven dört kişi var, onlar da müslüman değil ya bi tanesi hristiyan gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn said: müslümanlık düşünce değil zaten bir inanış ayrıca ailelerin kendi kültürlerini çocuklarına yansıtmalarına yanlış demişsin bende bunun seni pek etkilemediğimi söyleyince başka bir konu açtın. kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor bu bir takım grupların siyasi rant elde etmek için halka verdikleri boş bi kuruntu. Müslümanlık sana göre bir inanış abi, ben kendi adıma söyledim zaten düşünce diye. Zamanla evrilmiş ideoloji olarak al yani. Ben etkilemediğini söyledim zaten, ama dincilerin yaptıkları beni dolaylı yoldan hayatımı etkiliyor anlatabildim mi? Ha bak sen etkilenmemişsin onlar da istese etkilenmezdi deme bana. Malum %99 pek etkilenmemiş gibi durmuyor. Ayrıca kültürünü yansıtacaksın elbet, ama somut ve empoze etmeden. Bu arada türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmamış demişsin. Farklı dünyalarda yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben hıristiyan mıymışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 iki yıldır duyduğum en güzel şeydi teşekkür ederim. microsoft sam e yazdım şimdi, play spamliyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 AHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bence foruma din modu bi bot lazım. dinle ilgili topik açıldığı anda kitlesin topiği. din tartışmak ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yoo gayet tartışılması gereken bişey bence. Niye burdayızdan daha büyük soru mu var lan bunu tartışmicaz neyi tartışıcaz? AGA GASSARAY NE GOL ATTI YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi dini tartışmıyoruz ki zaten. dinin getiri götürü ve etkilerini tartışıyoruz bir nevi. zaten topik de o tür topik. müslüman olan avusturalyalı. böyle söyleyince komik oldu lan, allah diyen aslan gibi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 avusturyalı mı avustralya mı Bunu öğrenebilirsek tartışmayı ona göre yönlendirebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mixaj yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn said: müslümanlık düşünce değil zaten bir inanış düşünmeyi öğrenmeden inanmayı öğreniyosunuz işte sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Pasta said: Yoo gayet tartışılması gereken bişey bence. Niye burdayızdan daha büyük soru mu var lan bunu tartışmicaz neyi tartışıcaz? AGA GASSARAY NE GOL ATTI YA. ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya etkisi metkisi sonuçta inananın "bak işte inanmak lazım şu şu yüzden" ve inanmayanın "ya bırak ne inanması allasen" demesinden öteye geçmiyo bu topikler. o yüzden bence anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bütün mensupları kokan din mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 teorik olarak olabilir. misal ben 2 ay duş almam, sora kendi dinimi ilan ederim. al sana bütün mensupları kokan din. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mensupları diyoruz. mensubu demiyoruz. wololololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yazacak cevap bulamadım sana neyse. imza süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 musluman olmayan masum eskimolar hala cehenneme mi gidiyor, updateleri takip etmiyorum pek, eden biri bilgilendirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar