dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 şu geçiş sınavına ingiliz dili ve edebiyatı seçer, iyi bi ünivde okur, bi ülke seçer master falan bişiler yaparım diyorum . yanılıyo muyum ? olur mu böyle rahat rahat ? yoksa tatlı bi hayal mi bu ? thou shall asdfsadf patinin derinlikerinde kalcak bu o yüzden anlamı büyük. seneler sonra bu hesabım banli iken (yakında banlenirim, sevmiyolar beni) fake hesabımla girip uplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 rahat rahat olmaz calisirsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yanılıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 liseli vardı ya ah o liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ingiliz dili ve edebiyatının nesine master yapılıyo ya onu çok merak ediyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Rahat rahat olur tabii, sen bir Boğaziçi'ne gir önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 uni de performansına bakar bu dediklerin, ders çalışan bi tipsen olabilir ama yatarak bu dediklerin olmaz genel olarak da yatan biriysen hiç hayal bile etme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 peki herhangi "dil" ile alakalı bir bölümü okumuş patidaşımız var mı ? ilerde yardımını falan alır, padawanı olurum. getir götür işlerini yaparım. abdest alırken testi.sinden su dökerim. yeşil çayını hazırlarım. montunu falan tutarım. edit: roket, abi bende işte o olayları daha araştırmadım, üstlisansımsı bi şey mi oluyo ne. neyse yapcaz işte ondan. asdf yazarken tereddüt ettim. keşke googlelasaydm. neyse. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yiğit arda dil mi okumuştu yahu? bi de rottweiler vardı galiba? daha da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 xunn var iste dil okuyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fromthehell var, 3. kez 1. sınıfı okuyacak amerikan dili veya ingiliz miydi işte onu okuyor ist üni'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 amerikan dili ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 her mesajlarını öven şeyler gircem o zaman. alıntı yapıp DIZZ. THIS. BUDUR. falan yazcam. işe yarar dimi beyler ? bi sempati uyandırabilirim dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 senko said: xunn var iste dil okuyan. xunn sanat manat, forçen bişi okumuyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dil okuyorum ben tercümanlık sor ne sorcan liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,4841294,4842490#msg-4842490 Şu olay geldi aklıma gsadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dil dile değmeden tamam lan tamam klişe damarların kabardı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 şuanki halimin 7-8 sene öncesi sdfds diyorum bi ingiliz dili patlayiim 29da okul biter.sonra yurtdışına kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aquila said: amerikan dili ne lan. az degmedi dilime http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/106/887/original/backpain-1292835351.jpg?1300412448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 şimdi durum ne? ne kadar yol aldın falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kendi bolumumde yaptigim ise bak, ama duramadim. http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aquila said: amerikan dili ne lan. ne bilim dilli bişiydi sanki de degilmiş, kültürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 üniv seçiminde falan sorarım artık bi şeyler, hangisini seçiim gibisinden. bir de CİDDEN DİL BÖLÜMLERİNDE FAZLA HATUN MU VAR ? dersleri eser miktarda kitap fln okuyup ineklemeden geçebiliyok mu ? aquila, güldüm ama umarım ciddi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 zenci gırtlağı değil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 top alican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar