_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Turknet nedir kullanan bilen warmı nasıl?
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ben 1,5 yıl kullandım onlarla ilgili sorun yaşamadım.Kesilme sorunu yaşıyordum müşteri hizmetlerini aradım sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını teknisyen yanımda işlemler ve ölçüm yaparak gösterdi bizim evimizdeki bölücü- kablolamayla ilgili sorun varmış kabloları değiştirdik sorun düzeldi.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Az önce aradılar... -Hızınızı 8 megabite kadar yükselteceğiz. *24 megabit mi vereceksiniz o zaman bana? -Siz kaç megabit kullanıyorsunuz? *16. -TBiz 8 megabite kadar yükseltebiliyoruz. *E tamam 16 üzerine 8 ekle, 24 megabit olur. -Yanlış anladınız. Biz en fazla 8 megabite yükselteceğiz internetinizi. *Ama şu anda 16 kullanıyorum ben. 8 megabite nasıl yükselteceksiniz? -Özür dilerim. İyi günler. *kihkihkihkih :D
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 eskiden ayda 10 saatlik internet paketleri verirlerdi beleş onlardan bi 300 tane falan kullanmışımdır
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "roket adam" said: eskiden ayda 10 saatlik internet paketleri verirlerdi beleş onlardan bi 300 tane falan kullanmışımdır Aynen, bir zamanlar dial-up bağımlısıyken.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vaperon said: Az önce aradılar... -Hızınızı 8 megabite kadar yükselteceğiz. *24 megabit mi vereceksiniz o zaman bana? -Siz kaç megabit kullanıyorsunuz? *16. -TBiz 8 megabite kadar yükseltebiliyoruz. *E tamam 16 üzerine 8 ekle, 24 megabit olur. -Yanlış anladınız. Biz en fazla 8 megabite yükselteceğiz internetinizi. *Ama şu anda 16 kullanıyorum ben. 8 megabite nasıl yükselteceksiniz? -Özür dilerim. İyi günler. *kihkihkihkih :D ahah şu iyiymiş
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vaperon said: Az önce aradılar... -Hızınızı 8 megabite kadar yükselteceğiz. *24 megabit mi vereceksiniz o zaman bana? -Siz kaç megabit kullanıyorsunuz? *16. -Ee daha daha nasilsiniz? *Eyv -Iyi gunler *Sizede. fixed
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 turk.net'in dialup pingi superonline'ı anet'i falan tokatlardı. milattan önce online oyun oynayanların favorisiydi paketi hayvan gibi pahalıydı ama onu da hatırlıyorum
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bugün turknet sözlesmesi yaptım, ttnetten iyi kötü farkları nedir, ne değildir? Kullanan var mı? 4mbit sınırsız paket aldım.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 teknik desteği biraz daha iyi. müşteri hizmetleri direk yok. yerlerin altının da ötesinde.
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bağlantı hızı nasıl? kopma veya bunun gibi problemler ttnete gore ne durumda?
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Benide sürekli arıyorlar.Daha az fatura ödemek için superonline yada turknet e geçicem.Hangisini önerirsiniz.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 "roket adam" said: eskiden ayda 10 saatlik internet paketleri verirlerdi beleş onlardan bi 300 tane falan kullanmışımdır hey gidi 56k zamanları. turknet'i çok fazla tercih etmiyordum fakat o zamanlar superonline'ı kullanırdım. diğerlerinden iyiydi cidden..
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 MadOrca said: bugün turknet sözlesmesi yaptım, ttnetten iyi kötü farkları nedir, ne değildir? Kullanan var mı? 4mbit sınırsız paket aldım. eskiden Turknet, TT'nin altyapısını kullanıyordu. Bir nevi onların bağlantısını satıyordu sağa sola (gerçi bundan 5-6 yıl önce bütün diğer şirketler aynı şeyi yapıyordu da sfsadsf) biraz araştırdım halen öyle mi diye de 2008 yılında kendi altyapısını kuracak vs. diye haberler çıkmış. O dönem babamdan bildiğim kadarıyla bazı firmalar TTnet'ten oda kiralamak yerine, direk satın alıp yine TT'nin santrallerinden hizmet sağlıyordu. TTnet'ten bağımsız şuan anladığım kadarıyla, daha iyi bilen biri vardır kesin asdf
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 benim ilk iss'mdi türk.net. Dial up dönemlerinde. o zamanlar bayağı iyiydi. Ayrıca oyun serverları vardı, CS serverları falan... CS serverlarında az oynamamıştık dial up halimizle heheh. Sonra kayboldu gitti, bir ara sırf kurumsal hizmet veriyordu, şimdi ne yapıyor bilmiyorum. Ama babam hala king falan oynuyor arada serverlarında.
Öne çıkan mesajlar