vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Biri bakar İstanbul'a methiyeler düzer, şiirler yazar, bir diğeri de der ki... Ne bileyim. Çok seviyorum bu şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ailemi bırakamam.yoksa her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Barcelona,Paris,Prag,Miami,Varşova,Cape Town,Selanik,Atina,Kahire,İskenderiye,Bang Kok,Porto,Amsterdam,Münih,Frankfurt,Jakarta,Kuala Lumpur,Mexico City... her birinde defalarca bulunduğum şehirlerden bazıları. Bunların hepsi bir yana, İSTANBUL'um bir yana B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Istanbul'a alisan bir insanin yasayabilecegi 3 bilemedin 5 sehir var Dunya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sesu said: 4 karı hakkı olacak inşallah. Daha ne olsun? uuuu beybi! işte şimdi bi hareketlenme oldu bende! sanıyorum şeriat geliyor diye full depar topuklama moduna giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 türkiyede yaşamak zorunda kalırsam istanbulda yaşamam. adeta nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dasaaa said: sesu said: 4 karı hakkı olacak inşallah. Daha ne olsun? uuuu beybi! işte şimdi bi hareketlenme oldu bende! sanıyorum şeriat geliyor diye full depar topuklama moduna giriyorum. Bir değil dört olacak diyorum işte. Sen hala olayı anlamamışsın. sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 4 kariyla ugrasilir mi lan. dusunsene, sesu gibi 4 tane daha, viyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cetintas said: Barcelona,Paris,Prag,Miami,Varşova,Cape Town,Selanik,Atina,Kahire,İskenderiye,Bang Kok,Porto,Amsterdam,Münih,Frankfurt,Jakarta,Kuala Lumpur,Mexico City... her birinde defalarca bulunduğum şehirlerden bazıları. Bunların hepsi bir yana, İSTANBUL'um bir yana B)- Adam gezmiş, kıskandım. Fakat aynı fikirdeyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sesu said: Bir değil dört olacak diyorum işte. Sen hala olayı anlamamışsın. Yahu meclistekilerin çoğu zaten çok eşli hatta bazılarının 4 değil 24 bile olabilir asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cetin abi münih'i nasi buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Yakında eşeysiz üreyecekler zaten ben inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 55 kişi çabuk hemen terkediyoruz... Çabuuuk... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 otobus ayarlayin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 mülteci olarak nereye gidebiliyoz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 libya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kaç oy gelicek bunu merak ediyorum. bi de bu sadece kayıtlı kullanıcılar ise burayı okuyup da yazmayan ne çok adam var be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Nilciğim. Münih güzeldi aslında. Biz arkadaşla şu oranın meşhur Bilim Müzesi'ni gezdik. Marienplatz ve St. Peterschurch'e gittik. Yalnız2-3 kez gittim Münih'e ve her seferinde de dikkatimi çeken Cumartesi akşamı bile saat 8-9'dan sonra her yerin kapanması. Bereket Türklerin işlettiği bar-kafe-diskolar vardı da oralara gidip geç saatlere kadar biralarımızı yudumladık. Ama İstanbul farklı tabi be Nil. Münih zaten Almanya'nın da başka şehirlerinin gerisinde bir şehir.Orada mı yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hepimiz turkiyeden kacarsak tukiye yasanilabilcek bi yer olur. ben kaliyorum abi asdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 o kadar da düşmedik la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kermit said: Osso said: hAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cetintas said: Nilciğim. Münih güzeldi aslında. Biz arkadaşla şu oranın meşhur Bilim Müzesi'ni gezdik. Marienplatz ve St. Peterschurch'e gittik. Yalnız2-3 kez gittim Münih'e ve her seferinde de dikkatimi çeken Cumartesi akşamı bile saat 8-9'dan sonra her yerin kapanması. Bereket Türklerin işlettiği bar-kafe-diskolar vardı da oralara gidip geç saatlere kadar biralarımızı yudumladık. Ama İstanbul farklı tabi be Nil. Münih zaten Almanya'nın da başka şehirlerinin gerisinde bir şehir.Orada mı yaşıyorsun? oraya cok yakin yasiyorum, sık sık gidip geldigim bir yer. evet farkli hakkaten. ben bile köyden indim sehre moduna giriorum oraya gidince. istanbul farkli tabi.ne kadar kaotik olursa olsun, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kafada bitirdim ama fiziksel olarak çıkamıyorum, bi amca dayı yok ki yurt dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cetintas said: Bayağı, kelime anlamıyla işte. Geri dönmemek üzere ülkenizi terk edebilir misiniz?geri dönmemek üzere diye bir şart olmamakla beraber terk edebilirim, daha iyi bir yaşam standardı ve kendi özelliklerimi daha iyi değerlendirebileceğim, yaşayabileceğim bir yere gidiyorsam eğer (bkz. beyin göçü). bu devletin bana henüz pek bir katkısı olmadı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cons said: vatan ne ya yıl 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar