Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülkenizde yaşamaktan vazgeçebilir misiniz anketi?

cetintas

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

Barcelona,Paris,Prag,Miami,Varşova,Cape Town,Selanik,Atina,Kahire,İskenderiye,Bang Kok,Porto,Amsterdam,Münih,Frankfurt,Jakarta,Kuala Lumpur,Mexico City...

her birinde defalarca bulunduğum şehirlerden bazıları.
Bunların hepsi bir yana, İSTANBUL'um bir yana B)-

Adam gezmiş, kıskandım. Fakat aynı fikirdeyim^^
Sosyal ağlarda paylaş

Nilciğim. Münih güzeldi aslında. Biz arkadaşla şu oranın meşhur Bilim Müzesi'ni gezdik. Marienplatz ve St. Peterschurch'e gittik. Yalnız2-3 kez gittim Münih'e ve her seferinde de dikkatimi çeken Cumartesi akşamı bile saat 8-9'dan sonra her yerin kapanması. Bereket Türklerin işlettiği bar-kafe-diskolar vardı da oralara gidip geç saatlere kadar biralarımızı yudumladık. Ama İstanbul farklı tabi be Nil.
Münih zaten Almanya'nın da başka şehirlerinin gerisinde bir şehir.Orada mı yaşıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Nilciğim. Münih güzeldi aslında. Biz arkadaşla şu oranın meşhur Bilim Müzesi'ni gezdik. Marienplatz ve St. Peterschurch'e gittik. Yalnız2-3 kez gittim Münih'e ve her seferinde de dikkatimi çeken Cumartesi akşamı bile saat 8-9'dan sonra her yerin kapanması. Bereket Türklerin işlettiği bar-kafe-diskolar vardı da oralara gidip geç saatlere kadar biralarımızı yudumladık. Ama İstanbul farklı tabi be Nil.
Münih zaten Almanya'nın da başka şehirlerinin gerisinde bir şehir.Orada mı yaşıyorsun?

oraya cok yakin yasiyorum, sık sık gidip geldigim bir yer.
evet farkli hakkaten. ben bile köyden indim sehre moduna giriorum oraya gidince.

istanbul farkli tabi.ne kadar kaotik olursa olsun, güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Bayağı, kelime anlamıyla işte.
Geri dönmemek üzere ülkenizi terk edebilir misiniz?
geri dönmemek üzere diye bir şart olmamakla beraber terk edebilirim, daha iyi bir yaşam standardı ve kendi özelliklerimi daha iyi değerlendirebileceğim, yaşayabileceğim bir yere gidiyorsam eğer (bkz. beyin göçü). bu devletin bana henüz pek bir katkısı olmadı zira.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...