kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzbzbzbzbzbzzbzbzbzbzbzbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz BÖRCKKKKKKKKKK çok sıkılmıştım vurdum ağzına
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dün gece ilk sivrisinek ısırlması sezonunu açmış bulunmaktayım. abv sinek!
jonq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Şu "Sonic Kovucular" işe yarıyor mu? Deneyen, kullanan var mı?
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 national geographic te neyse aman işte, dün vidali kurt larla ilgili bir program vardı, onu izleyin kesin, saat 5 gibi. üretip üretip doğaya salıyorlar, adam içine yavrulattı ondan, sonra süper bir acı biber yiyip, acı biberin içindeki hede hodonun onları yok edeceğini söyledi vesaire. sinek demişken
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Sineklere karşı teorik olarak bir sempatim var da pratiğe dökemedim.
Öne çıkan mesajlar