Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 farkında mısınız bilmiyorum ama, internette türk kullanıcıları için inciden önce ve inciden sonra diye bir kavram oldu.. inciden önce türkçe swfler, 4chan çakması montajlar, 4chan tarzı ziyaretler troller vb yoktu bunun yoklunuğunu çekiyor, yabancı sitelerce gidermeye çalısıyorduk.. Sanıyorum ki bu konu 3-4 sene önce açılmış olsa buraya ingilizce swfler ile yada 4chanden alınmış resimler ile dolduracaktınız ancak görüyorum ki inci sayesinde bazı şeyler değişmiş çok mutluyum ki paticik gibi, türkiyede ki en iyi forum diyebilirim içerisinde ki kullanıcılar açısındna yönetim, script vs degil, burada türkçe swfleri beğendiyse bir şeyler başarmışız... gene saçmaladım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 şu da baya iyi olmuş: http://www.swfcabin.com/swf-files/1303428910.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahahadshasdhha küfür spoilerli olanı çok bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bızzzt bııızt bııızzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Floridsdorf said: farkında mısınız bilmiyorum ama, internette türk kullanıcıları için inciden önce ve inciden sonra diye bir kavram oldu.. inciden önce türkçe swfler, 4chan çakması montajlar, 4chan tarzı ziyaretler troller vb yoktu bunun yoklunuğunu çekiyor, yabancı sitelerce gidermeye çalısıyorduk.. Sanıyorum ki bu konu 3-4 sene önce açılmış olsa buraya ingilizce swfler ile yada 4chanden alınmış resimler ile dolduracaktınız ancak görüyorum ki inci sayesinde bazı şeyler değişmiş çok mutluyum ki paticik gibi, türkiyede ki en iyi forum diyebilirim içerisinde ki kullanıcılar açısındna yönetim, script vs degil, burada türkçe swfleri beğendiyse bir şeyler başarmışız... gene saçmaladım galiba evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dartanian said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf en iyilerinden biri hala bu. kendilerine bağladılarrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kota düşmanı swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 [istek] dunyanin merkezine bosaldim temali bi swf vardi zamaninda[/istek] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cystein said: açacağın başlığı da okuduğun okulu da s... git burdan liseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiağağağağağağğaühüüüüüüüüüüüüüüüü bunu bulana benden 10 bin lira http://www.youtube.com/watch?v=VYqrWRiS204&feature=related orjinalini veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Myshkin said: şu da baya iyi olmuş: http://www.swfcabin.com/swf-files/1303428910.swf mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Abi o küfürlü olandaki düdüklü tencere muhabbeti ne fenaymış ya :D ahahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cuce said: Cystein said: açacağın başlığı da okuduğun okulu da s... git burdan liseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiağağağağağağğaühüüüüüüüüüüüüüüüü bunu bulana benden 10 bin lira http://www.youtube.com/watch?v=VYqrWRiS204&feature=related orjinalini veriyim oha orjinali bu muymuş? bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Kojiroh said: Masteis said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1288791752.swf ABİ BU NEYMİŞ YA bune lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Teyzeler süper oynuyor havayı derken... Kameranın önünden eğilerek geçen çocuk ve attention whoreluk yapan ve iki oynayan kişinin arasından geçen çocukta girdi ki sahneye... Hayatım karardı. Ümitlerim yok oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 eğlenceye taşınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Floridsdorf said: farkında mısınız bilmiyorum ama, internette türk kullanıcıları için inciden önce ve inciden sonra diye bir kavram oldu.. inciden önce türkçe swfler, 4chan çakması montajlar, 4chan tarzı ziyaretler troller vb yoktu bunun yoklunuğunu çekiyor, yabancı sitelerce gidermeye çalısıyorduk.. Sanıyorum ki bu konu 3-4 sene önce açılmış olsa buraya ingilizce swfler ile yada 4chanden alınmış resimler ile dolduracaktınız ancak görüyorum ki inci sayesinde bazı şeyler değişmiş çok mutluyum ki paticik gibi, türkiyede ki en iyi forum diyebilirim içerisinde ki kullanıcılar açısındna yönetim, script vs degil, burada türkçe swfleri beğendiyse bir şeyler başarmışız... gene saçmaladım galiba aselsan milli savunma sanayiinde devrim yaptı kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 incinin yaptığı güzel şeyler var, ama reaction imageler bunlardan değil yani, napak inanak mı kanka felan bok gibi hepsi, ha bu swfler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahah yeni eğlence çıktı :D paylaşmaya devam lütfen, internet kültürümüz gelişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 doğuş rage (küfür içerir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bunlar babadan oğul nesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi turkiyede montajin ve komikli resim olayinin ilki ve krali bobilerdir adamlar efsanelestirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cuce said: Cystein said: açacağın başlığı da okuduğun okulu da s... git burdan liseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiağağağağağağğaühüüüüüüüüüüüüüüüü bunu bulana benden 10 bin lira http://www.youtube.com/watch?v=VYqrWRiS204&feature=related orjinalini veriyim sesin asıl sahibi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dartanian said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf en iyilerinden biri hala bu. bahçeli ne diyor burada ananıza soktular hortumu mu anlamadım ama gene çok bomba bişe yapmış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "ne hortumu ganalizasyon borularını bağladılar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ufak bi gülümseme oluyo ya suratında o çok efsane asfsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar