cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17855600.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 her şey haberde yazılanlardan ibaretse eğer bir haber sitesindeki yorum da olsa katılamadan edemicem said: Bu nasil universite,bu nasil ogrencilik?Cocuklar stand aciyor sende karsi tarafta ac.Universite halka ornek olmali.Herkes gorusunu serbestce aciklamali.Boyle demokrasi dunyanin neresinde var ya? ama bu kadar yüzeysel değildir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lisans dönemimden biliyorum, üni siyasi kavgalarında medyaya yansıyan kısım buzdağının tepe noktası oluyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 tahmin edebiliyorum ama biri istanbulun fethi, osmanlı ekseninden bunları geçmişte kalmakla falan suçlamıştır. bu arkadaşlar da genelde milliyetçi rage guylar oldukları için kendilerini fatij sultan mehmetin askerleri sanıp dalmışlardır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 püsküvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 said: Üniversite yönetiminin çıkan olaylar nedeniyle bugünkü ders ve sınavları iptal ettiği öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Okuldan tam ben çıktıktan sonra olmuş sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Ergenekon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kermit said: said: Üniversite yönetiminin çıkan olaylar nedeniyle bugünkü ders ve sınavları iptal ettiği öğrenildi. /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ya her seferinde yüreğim ağzıma geliyor sıçıcam ağzınıza iki sene bekleyin öyle kudurun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 standarttır ama. sağcılardan birileri solcuların afişlerini indirdiği için olay çıkmıştı da tonoz'un üstünü kapatmışlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 O değilde yarın sınavım var, yarın gene olursa, sınav iptal olur, sübaneke işallaa yareppim işalla dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kaldın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kürt ülkücü kavgasıdır olasılıkla. Sağcı, solcu kavgası mı kaldı yauw bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 @Silph Zaten uzattım bir yıl. Gelecek sene 2.dönem sadece bitirme tezini bıraktım. Bu aralar okulun bittiğini düşündükçe kötü oluyorum. Zaten en son 2 gün önce staj için Sakarya Otokar'a başvurmaya gittim ( 40 iş günü ), kendimi 30'lu yaşlarımda orda düşününce kötü oldum, ne yapçam bilmiyorum bu yaz stajda, gelirim sürekli herhalde İstanbul'a. Master falan yapıcam kesin bu gidişle, biraz daha hazırlanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Millet unide catisiyor, gevur neler yapiyor ama. http://www.ntvmsnbc.com/id/25215869/ Oda universite buda universite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ytü'nün -tr'deki sanırım bütün ünilerin- bi binasını içindekilerle satsan. bu adamların son teknoloji bi lab'ını alamazsın abi. hadi aldın diyelim. çalıştıracak adam bulamazsın. adam da getirdin. yenilikçi bi araştırma yapıcak fikir üretemezler. olmaz yani. onnçün gel biz tonoz'da bi pizza menü yiyelim. sana da bi yıldızburger ısmarlayım huh? ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Aldım son bilgileri. ULUSAL KANAL'da da az önce söyledi. Mevzunun Fetih Günü masası ile falan ilgisi yok. Hürriyet bayağı bir sallamış. Mevzu BDP'nin bağımsız adayları arasında yer alan şu meşhur Sırrı Süreyya'nın katılması planlanan üniversitedeki bir toplantıya polisin izin vermemesi. Polis izin vermeyince üniversitedeki PKKlılar ve her daim onlarla aynı kaba pisleyen sözde solcu özde Kürtçü faşist üniversiteli genç beyin sahipleri polisle çatışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu nasıl bir hastalıklı yorumdur bu nasıl bir öfkedir. Bir de utanmadan gelip yazıyorsun. Sonra utanmadan gelip empati diyorsun barış diyorsun. Sırrı Süreya Önder'i destekleyenleri PKK'li diye suçlamak nedir ya? Kürtçü solcuymuş falanmış filanmış sonra utanmadan 1 Mayıs'a gelip kutlama yapıyorsunuz kendinizi solcu gösteriyorsunuz çok komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 üniversitedeki kürtler dememiş ki pkk lılar demiş kürtler neden polisle çatışsın en fazla slogan fln atar protesto ederler cam kapı çerçeve indirmek pkk lı işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 BDP'yi destekleyen ya PKK'lıdır ya saftır işte, doğru söylemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Sırrı Süreyya'yı destekliyorum. Kürtüm ve saf değilim. Bu durumda PKKlı mıyım? Hemen suç duyurusunda bulunun bu ülkede tek akıllı sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Adam gerçekten bağımsız olsa sorun yok da PKK'nın meclisimizdeki koluyla birleşmek üzere aday olan adamı desteklemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bence italyadan almanyadan fln siyasi sığınma hakkı iste bende "asimile ediliyoruz :(" diye gideceğim tez zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Nasıl solcu olacağınızı öğrenin arkadaştan. xieon said: Bu nasıl bir hastalıklı yorumdur bu nasıl bir öfkedir. Bir de utanmadan gelip yazıyorsun. Sonra utanmadan gelip empati diyorsun barış diyorsun. Sırrı Süreya Önder'i destekleyenleri PKK'li diye suçlamak nedir ya? Kürtçü solcuymuş falanmış filanmış sonra utanmadan 1 Mayıs'a gelip kutlama yapıyorsunuz kendinizi solcu gösteriyorsunuz çok komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar