vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Biliyorum donanima giriyor ama :) full grafikte hic kasmicak catur cutur raid v.s yaptigimda bana kufur ettirmicek notebook tavsiyesi istiyorum guzel insanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Valla ASUS un G serisi gayet yeterli wow için hatta birçok oyun için araştır derim geçenlerde sattım bir tane fiyatı 3600 tl ama kampanya filan yakalarsan 2900 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekorise Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://www.dell.com/us/p/alienware-m17x/pd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bekorise said: http://www.dell.com/us/p/alienware-m17x/pd fiyati feci ucuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 1500 mü feci ucuk? abi sen kredi cekip bilgisayar almış adamsın, buna feci ucuk deme gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Eğer adam akıllı birşey alıcam diyorsan bu tür alienware birşey alıcan yok bana bu kadar uçuk birşey lazım değil diyorsan asus un yine n53 serisi var onlara bak yada dell studio XPS mı ne var oda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Magnum said: 1500 mü feci ucuk? abi sen kredi cekip bilgisayar almış adamsın, buna feci ucuk deme gözünü seveyim.1500 mu ? http://www.istanbulbilisim.com.tr/m17x-alienware-dell-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,18787.html beni bukadar yakindan takip ettigini bilmiyordum herneyse notebook ile oynayip hic bir sikinti cekmeyen birisi bana notebook marka modelini soylesin lutfen sadece wow icin alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bütçene göre değişir , bütçen ne ona göre işimden dolayı güzel fiyatlar bulabilirim sana, yada beğendiğin bir model varsa en ucuza kaça bulduysan söyle bir de ben bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum da en son baktığımda 1700 lira civarına gayet efsane ekran kartlı aletler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hepsiburada'ya güvenmesem de indirim mindirim ayağına mail göndermişler, şöyle bi Dell notebook var hepsiburada i7 2630QM işlemci 4gb ram Nvidia GT525M ekran kartı 1.630 lira görünüyor fiyatı, bana uygun göründü. En temizi donanım bölümünde bir sor sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Tesekkur ederim buraya yazma amacim illaki icimizde wow notebook ile oynayan raid yapan birileri vardir kasilmadan rahat rahat oynamak istiyorum butcem 2.000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Valla benim arkadaşım core2duo ile herşey açık çok sorun çekmeden oynuyor i5 işlemci hatta 2.000 tl bütçem var dedin sana direk ASUS N53 serisi öneriyorum i7 serisi çok sağlamdır ama oyun oynıcağın için mutlaka soğutucu öneririm zalman filan al tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi üzgünüm ama laptopla oynayıp sorun çekmeme gibi bi olay yok,ailenware harici.sogutması hepsının cok kotu istedigi özellikleri olsun,bi süre sonra dayanılmaz hale geliyo ilk 2-3 ay sıkıntı cıkarmasa bile.fiyatı ucuk mucuk demissin ama ailenware dan başka almicaksan alma ben de sana bunu söyliyim yani laptopla oynadım zamanında iyisiyle de kötüsüyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 alienware tarzı kasar adamın bütçe yetmez bence ha o tarz istiyorsa yine dediğim gibi önceki posta ASUS G serisi var incelesin ama 4000 tl ye filan geliyor gayet sağlamdır ekran kartı olsun soğutucusu filan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yahu alienware bütçe kasar diyosun,eğer sıkıntı olmadıgını varsayarsak da asus bla bla...4000 tl ye geliyo diyosun 4000 tl ye uçak topluyosun alienwaredan.bütçe yeticekse alienware dan başka almaya gerek yok.hatta bütçeyi yetirirsen senın ıcın de en ıyısı olur alienware illa laptop diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 HP - PVL LC750EA İ7-2630QM 8G 2TB 17.3 W7PRE 1GBVGA Böyle bir şey var, rahat rahat wow oynatır, i7 işlemci, 8 gb ram , 2tb disk, 17" ekran, ve AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5) ekran kartı yeterde artar wow için piyasada fiyatı 2400 tl felan kdv dahil, 2000 civarına bulabilirim sanırım bakıcam yarın, aşağıda tam özellikleri var Ürün Özellikleri İşlemci: Intel® Core i7-2630QM( 2 GHz, 6 MB L3 önbellek ) Yongaseti: Intel HM65 Sistem Belleği: 8 GB DDR3 ((2 x 4 GB) Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5) Ağ Kartı: 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Sabit Disk Kapasitesi: 2 x 1 TB SATA (5400 rpm) Optik Sürücü: SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı LightScribe Blu-ray ROM Batarya: 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil Ekran: 43,9 cm (17,3 inç) HD+ Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran(1600 x 900) Kasa Rengi: Koyu ombra Metal Kaplama İşletim Sistemi: Orijinal Windows® 7 Home Premium 64 Boyutlar: 41,6 x 27,5 x 3,16 cm;3,43 kg' Kablosuz Haberleşme: 802.11 b/g/n Açıklama: Tümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi ben gaming için laptop düşmanıyım,masaüstü toplamadan once laptop kullanıyordum ve vimpir kardeşime laptop aldırmamak ıcın elimden geleni yapacağım.anlatmak istedigim wow oynanmaz değil,oynanır.ama altına istedigin sogutucuyu al belli bi müddet sonra laptopların çogunun default sogutucusu iyi olmadıgı ıcın sıçıyo.başta 60 fps oynuyosun güzelce,sonra 40 oluyo,sonra ısınma problemi iyice artıyo 20 fps oluyo.ondan sonra ısınmanın boku cıkıyo ve işlemci kaynaklı ısınmadan res atmaya başlıyor makine.bunun sogutucudaki toz vs ile de alakası yok her yolu denedım ben buzlu muzlu sogutmalar da denedım yok.hp hele hiç almayın sogutması en fail laptop.abi illa laptop mı alıcaksın bilmiyorum ama masaüstü almaya bak,olmuyorsa alienware al.çok ısrar ediyorum bak senı severım can çekişmeni istemiyorum sdfgjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi hakkaten oyun oynamak için 2 bin lira falan vericekseniz tertemiz 23'' oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vimpir said: Magnum said: 1500 mü feci ucuk? abi sen kredi cekip bilgisayar almış adamsın, buna feci ucuk deme gözünü seveyim.1500 mu ? http://www.istanbulbilisim.com.tr/m17x-alienware-dell-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,18787.html beni bukadar yakindan takip ettigini bilmiyordum herneyse notebook ile oynayip hic bir sikinti cekmeyen birisi bana notebook marka modelini soylesin lutfen sadece wow icin alicam. Dell Price $149900 yazıyor yukarıda verilen allienware linkinde. seni takip mi? abi bi ara her karakter açışında, her balık tutuşunda falan başlık acıyordun. hakkında bir şeyler bilmemek namümkün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Vimpir bi başlıkta PC diyon bi başlıkta laptop diyon, karar ver bence hangisini istiyosun?? daha çok evde masada duracaksa boşa laptopa para yatırma, çok daha ucuza PC toplarsın performanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dogru desktop toplasan daha iyi bise olur bence notebook olayina hic girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Eğer zırt pırt sağa sola gitmiyorsan laptop alma. Upgrade olmuyor ve performansı desktoplara göre her zaman daha düşük oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben gölge vs. kasmadığım için asus k52j'yle çatır çatır oynuyorum her oyunu. Ekran kartı güzel olsa canavar alet zaten. Güzel bir soğutucu aldım altına ısı problemim de yok. Laptop lazımsa ama WoW da oynayabileyim diyorsan iyidir. Ama WoW oynamak için laptop alacaksan ve laptop olarak değil masaüstü gibi kullanacaksan yazık etme parana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yine vimpir =) nedir senin bu wow dan çektiğin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar