Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1050013&Date=21.05.2011&CategoryID=77 said: Karabasan “O anda mevzimizde dürbün vardı. Ancak dürbünle bakmak aklımıza gelmedi. Benim yaklaş diye bağırmam üzerine yaklaşmaya başladılar ve üzerlerinde silah görmedim. Ancak teröristlerin silahlarını gizlediğini düşündüğüm için bunların da silahlarını gizlediğini düşündüm. Kolları kabarıktı. Ancak sağlı sollu dağılmaya başlayınca biz terörist olduklarını değerlendirdik. İlk önce ben havaya ateş ettim. Önceki şahsın dereye atladığını gördüm. Kendilerinin el bombası mesafesinden fazla yaklaşmasını istemedik. Kendileri 30 metre kadar yaklaşmıştı. Ben dur dedikten sonra bu şahıslar dağılmaya başladı. Bu hareketliliği görünce ben kendime ait silahla ateş etmeye başladım” dedi. Ancak Karabasan, “Yaklaşın diye bağırdım” şeklindeki ifadesini avukatlarının uyarısı üzerine, “Ben şahıslara yaklaş deyince yaklaşmadılar, dağılmaya başladılar” diye düzeltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 edik:likn varmis yukarda okuyunca anladim muhebbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Napolyonn said: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1050013&Date=21.05.2011&CategoryID=77 said: Karabasan �O anda mevzimizde dürbün vardı. Ancak dürbünle bakmak aklımıza gelmedi. Benim yaklaş diye bağırmam üzerine yaklaşmaya başladılar ve üzerlerinde silah görmedim. Ancak teröristlerin silahlarını gizlediğini düşündüğüm için bunların da silahlarını gizlediğini düşündüm. Kolları kabarıktı. Ancak sağlı sollu dağılmaya başlayınca biz terörist olduklarını değerlendirdik. İlk önce ben havaya ateş ettim. Önceki şahsın dereye atladığını gördüm. Kendilerinin el bombası mesafesinden fazla yaklaşmasını istemedik. Kendileri 30 metre kadar yaklaşmıştı. Ben dur dedikten sonra bu şahıslar dağılmaya başladı. Bu hareketliliği görünce ben kendime ait silahla ateş etmeye başladım� dedi. Ancak Karabasan, �Yaklaşın diye bağırdım� şeklindeki ifadesini avukatlarının uyarısı üzerine, �Ben şahıslara yaklaş deyince yaklaşmadılar, dağılmaya başladılar� diye düzeltti. olayı zamanında yanlışlık olmuş, hep olabilir diyenlere gelsin bu çelişkili ifadeler. onu sen diosun aga, biz demiyoruz gecmiste yapilan yanlisliklar ustunden bugunki yanlisliklari savunan kafa baska yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 polemik olmasın diye ilk yorumumu sildim, haberi yazdım sadece ama bunu önceden konuştuğumuzda yanlışlık olmuştur die olay farklı boyutlara çekilmişti işte burada daha fazla netlik kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben bu konuda yanlışlık olmuştur die nerede söyledim viktor san? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Abi o yazıdan köylüleri yaklastırıp vurduklarını anlamıs olamazsın ya o kadarda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 cemil çiçek'in bşka bi olay için yaptığı bi yorumu vardı, güzeldi bayağı.. doğrudan dediğini alıntılıyorum: Bir atasözü var da... Ne kadar söylesem doğrudur, "tezekten terazi olursa dirhem neden olur?" Herkes de ona iyi bir baksın. şimdi terazisi doğru tartanlar ile tart(a)mayanları ayırmak lazım. onnçün edit gelmesi iyi olmuş. gereksiz tartışma engellenmiş en azından. terazisi doğru tartan her türlü yanlışlığı eleştiriyor nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 amcalar pek bi teröriste benziyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Napolyonu bu forumun Arınçı ilan edelim mi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 e yaklaşın demiş, yaklaşırken dağılmış falan herifler. O da şüpelenip ateş açmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 parolayi bilemedi, ben de vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 o gerginlikte ben olsam ben de vururdum tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geh koylu geh, mucmucmuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Askerim iyi yapmış kendi güvenliğinimi tehlikeye atacaktı ? ayrıca dedeler yaşamışlar yaşıyacakları kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 gerginlikle ben de vururdum ne abi sfsdfs gözlüklerim olmadan asla.. gözlüklerim olmazsa ben hepinizi vurabilirim yalnız. görmüyorum olm! darılmaca yok yani vurursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 O aralar çok fazla şehit haberi vardı. Asker haliyle o psikolojiye giriyor. Ölüceğime öldürürüm daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 1.Önce askere git. 2.PKKlı şerefsizlerle bir çatışmaya gir. 3.Hiç istemem ama olur da sigaranı paylaştığın, aralarda ana-avrat küfrederek şakalaştığın ama akşam yemeğini paylaştığın,çatışmada götünü kolladığın-kollayan silah arkadaşını şehit ver... Ondan sonra bakalım böyle Radikal'den alıntı yapıyor musun, yapmıyor musun? Onlar insan. Genç insanlar. İçinde bulundukları şartlarda hata yapabilirler. Bu haberlerin amacı hep aynı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kötülemek, suçlu ilan etmek. Tuzağa gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dasaaa said: gerginlikle ben de vururdum ne abi sfsdfs gözlüklerim olmadan asla.. gözlüklerim olmazsa ben hepinizi vurabilirim yalnız. görmüyorum olm! darılmaca yok yani vurursam. Abi sanırım sen benim ikizimsin hem mühendis hem gözleri kör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Okuyucu yorumlarında Ceylan Önkol'un hala hit rating abanmış havan topçuları tarafından öldürüldüğünü düşünenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bizimkiler usame'yi arıyor olsalardı accurate bi havan topu darbesi ile buradan öldürürlerdi!!! yersen. ya da yemek istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 cetintas said: Onlar insan. Genç insanlar. İçinde bulundukları şartlarda hata yapabilirler. İşte hata burda zaten. Ortada hata yokmuş gibi davranılıyor o yüzden bu noktaya parmak basmak önemli. Orda bulunmaya hazır olacak kadar eğitim almamış insanların oraya asker olarak gönderilmesi yine Askerin hatasıdır ve bu hata hayatlara mal olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aranızda daha önce savaş ortamında bulunan var mı? yemekhanede patates soyup kantinden topkek verenlerden bahsetmiyorum. hakkarinin dağında operasyona giden karakol nöbeti tutan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Götü kuru olurken konuşmak kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 cetintas said: 1.Önce askere git. 2.PKKlı şerefsizlerle bir çatışmaya gir. 3.Hiç istemem ama olur da sigaranı paylaştığın, aralarda ana-avrat küfrederek şakalaştığın ama akşam yemeğini paylaştığın,çatışmada götünü kolladığın-kollayan silah arkadaşını şehit ver... Ondan sonra bakalım böyle Radikal'den alıntı yapıyor musun, yapmıyor musun? Onlar insan. Genç insanlar. İçinde bulundukları şartlarda hata yapabilirler. Bu haberlerin amacı hep aynı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kötülemek, suçlu ilan etmek. Tuzağa gelmeyin. trap avoided Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar