tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 öncelikle herkese merhaba, bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine kayıtlı oldum.. cok kaliteli, eğlenceli aynı zamanda arkadaşımın iddasına göre çok tarz, kişilikli insanların olduğu bi forummuş paticik.. :) yaklaşık 5 dakikadır forumdayım ilk yeni gelenler forum kurallarını okudum.. fakat yazıda belirtilen "kurallar" linkine bastığımda "Üzgünüz, bu forumu okuma yetkiniz bulunmamaktadır. " iletisini aldım.. yeni olduğum için madur görün. okuma yetkisi nasıl elde edebilirim ya da edilebiliyor mu? forumun işleyişi nasıldır küçük bi bilgilendirme yaparsınız çok sevinirim... bu arada herkese selam ederim.. hoşgeldim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?2,3594648 bu çalışıyor olması lazım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Kurallar kayıp temel yerinden. Okumak istiyorsan buraya bak yeter: http://forum.paticik.com/read.php?13,3596857 Utanarak söylüyorum bu arada, 10 yıldır üyeyim hala okumadım kuralları. Kısa zaman önce mod olduğumdan beri bir okuyayım diyorum ama =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 işte ırkçılık, suç olan şeyler, suçluyu övmek vs gibi şeyler yasak. crack, hack warez yasak küfür etmek, kısaltma küfürlerde dahil olmak üzere yasak çok sayıda üyelik açmak yasak gibi şeyler. kalanınıda hata yaptıkça öğrenirsin zaten. yazılanlarla bir sıkıntın olduğunda sağ üstteki ünleme basarak mesajı şikayet edebilirsin. ya da bölüm modlarına mesaj ile bildirebilirsin. çok karmaşık kurallar yok sanırım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tamamdır saoğlun ;) şu kuralları söküp hemen ilgi alanlarımda bilgilenmek, bilgilendirmek istiyorum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 öm yerine alıntı dedim yine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 piramit yapma bide tek banım piramittendi çok üzülüyorum panpa :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi ama o kadar yazılıyor piramit yapmayın diye. sdfsdf. ama dert etmeyin onları. hata yaptıkça uyarı geliyor. mesela, hemen bi üsttündeki mesajı alıntılamak hoş karşılanmıyor. vs. dert değil onlar. kullandıkça öğreniyorsun falan mesajları üst üste alıntılayınca piramit oluyor said: said: said: böle yasak bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aynen yazdıkça, uyarıldıkça tüm kuralları öğreniriz.. ben yavaş yavaş yeni gelenler bölümünden kaçıp forumun kalbine doğru iniyim. herkese görüşmek üzere orda.. ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 h o ş g e l d i n . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sana da merhaba. ben de yeni sayılırım. güzel bir foruma benziyor burası. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dasaaa said: mesajları üst üste alıntılayınca piramit oluyor said: said: said: böle yasak bu ban! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Şimdi sen yiyeceksin banı =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Hoşgeldin>:D< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tasteinwoman said: arkadaşımın iddasına göre çok tarz, kişilikli insanların olduğu bi forummuş paticik.. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 arkadaşın kız mı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 nicki "yav".. erkek evet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tasteinwoman said: bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine kayıtlı oldum.. cok kaliteli, eğlenceli aynı zamanda arkadaşımın iddasına göre çok tarz, kişilikli insanların olduğu bi forummuş paticik.. arkadasin kendisi uye oldugu icin yazdikca yazmis, yok oyle bisey. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 vumin mumin gorunce geldim ama oyunmus hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Quel-Thul said: dasaaa said: mesajları üst üste alıntılayınca piramit oluyor said: said: said: böle yasak bu ban! güldüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dattebayo said: Quel-Thul said: dasaaa said: mesajları üst üste alıntılayınca piramit oluyor said: said: said: böle yasak bu ban! güldüm ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 işte mesela benim haricimdekiler piramitten banlanacak şimdi. yihu! güle güle arkadaşlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.