Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sparkcaster said: Phyx said: said: Trabzon'a yatıp bize kök söktüren Anadolu takımlarına, haric iyiymis niye lan yalan mı trilyonlarla oynayan oyuncularin vayt karabukspor cok kasti falan diye bahanesi olmamasi lazim. yeniceksin abi adamlarin butcesinin 30 katina falan sahipsin gerekirse 34de 34 yapicaksin. lig uzun maraton sen ustune duseni yap illa bi yatmayanina denk gelir rakibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tamamda trabzona da yatmasınlar, zırlıyolar sonra birileri bizden kolay gol yiyince, bize yatsınlar demiyorum, kimseye yatılmasın bizi sevmiyolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yeni gelebildim eve caddeden. 9 puan geriden gerçekten zordu helal olsun hepsine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sleepingdeath said: Baggio (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Baggio said: Red said: aynı baggio fenerlilerin kendisini böyle yukarda tutmasını öyle görenleri eleştiriyordu.şimdi fener>all özetli mesaj atmş O zamanlar mantıklı konuşuyordunuz, şimdi Rew bile "ahah bi kutlama eksik yapacaklarmış" triplerine girmiş. Gidin Bank Asya'dan yırttığınıza sevinin abicim siz eheh, yoksa sizi de o saflara dahil etmek durumundayım. Yok ben öyle şeylerle ilgilenmiyorum diyenler, adam gibi tebrik edip susanlar benim mesajımdam kendine pay çıkarmasın zaten. yahu ben takıldım sadece, geyik yapıyorum. yoksa 2-3 topic var konuyla ilgili hepsinde tebrik ettim ayrı ayrı. maç bitmeden söyledim hatta hadi buradan dönmez tebrikler diye. Ama şampiyonluk sevinci esnasında bile ara ara laf atmalara bu kadar eleştiri getirip trolleniyorsanız ayıp yani fener maçı satın almış geyiği de meşhur, son birkaç aydır ne zaman söylense fener puan kaybediyo, artık totem olarak kullanıyoruz. kazım>all gibi bi geyik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Rewendor said: fener maçı satın almış geyiği de meşhur, son birkaç aydır ne zaman söylense fener puan kaybediyo, artık totem olarak kullanıyoruz. Fenerbahçe son birkaç aydır dediğin dönemde sadece bir maçta 2 puan kaybettiğine totem falan yok ortada, söylemek hoşunuza gidiyor sadece. Birisi kızınca da "ehe şaqaaa" diye kıvırmak kolay tabii eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar