Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yeni dlc bu aksam cikiyor 6 dan sonra gelir heralde tr saati ile, gene onceki dlc gibi kocaman harita ve Completionist icerigi bol bisi gelirse super. klasik yada meksika usulu artik hangisiyse alcaksaniz ama hic onceden update etmediyseniz 2gb dlc ,3-4 gb onceki patchler + black emporum vs derken 8-9gb falan dl var. onun disinda ana oyunu bitirmeden skyholda geldikten sonra gidilebiliyor, sonraki lvllara scale oluyor otomatik onceki dlc gibi min lvl 12. patchleyip temiz save acip onla girmek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yapacak bişi kalmadı, kalan 3 - 4 achievement da çok bayık şeyler diye silmiştim geçen aylarda oyunu, yükliyim bari tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yükle de kırayım ağzını terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 onceki hakkon dlcde guzel bolca yapacak sey acisindan haritada ve wartableda. dragon armorlarimizi giydik bekliyoruz, http://i.imgur.com/I8R0sEi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 niye çikolata folyosu giydiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 -Deno- said: yapacak bişi kalmadı, kalan 3 - 4 achievement da çok bayık şeyler diye silmiştim geçen aylarda oyunu, yükliyim bari tekrar. bende ps4 te yer acilsin diye silmistim... bu dlcnin bu kadar erken gelecegini tahmin etmiyordum. kim cekecek o 50 gb simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/zg8qg8urs4i4e9d9w9xj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ps4'e digital almanin mantigi nedir zaten fiyatlar ayni ve ps4 oyunlarini rahat rahat trade ediyorsun. 75 euro ya aliyorum 50 euro ya cakiyorum trade in her AAA oyun 20 euro civarina geliyor hem de release zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 sen nerde oturuyorsun da o sekil tradeler yapabiliyorsun bilmiyorum ama ben bir arkadasimla ortak aliyorum oyunlari digital 30 dolara geliyor kisi basi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 konsolun kral oldugu bi diyarda her trade ettigimde membership experience (carrot point) kazanip level atliyorum. o levellarla beles oyun, indirim falan kazaniyorum. bagimlilik resmen. bitirip trade etmek icin aliyorum bazi oyunlari. steam'den beter askjd psn'den ground zeroes almistim 5 euro mu neydi. onun disinda dokunmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 nerde oluyo bu ya biz mi bilmiyoruz oski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 gamestop amazon falan da yapiyor trade in isini tr'de gamestop tukkani olsa daha kolay olur tabi de remote da yapiliyor bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 tr'de yapabilecegin en cok kadikoydeki spotcular lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 dlc acilmaya basladi pc icinde acilir yakinda, bide bu son dlc de degil yilbasina kadar en az 1 tane daha cikicak kesin, bir tane qunari dlc olcak deniyor soylenti, bide ana hikayeyi bitiren story dlcsi gelecek o kesin zaten biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 endingi para ile satmak ne demek biz cok iyi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Laurelin said: 15€ dan koyar bunuda lel, 2 dlc oyunun indirimli fiyatina denk geliyor direk, neyin kafasiysa bu. Duzgun fiyatlandirsalar ikisini birden al oynardim oyalasin diyede bu oyuna tas catlasa 12-13 saatlik contente 90 lira vericegime gider mgsV alirim ayni paraya, yarisi cinematic olsada bir ay oyalar hehe Bunun base oyunu 12-13 saatmiymiş? Çok az ya doruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yok base game nasil oynadigina gore biraz daha uzun ama collectiblellar ile mmo questlerini sallamaz sirf main questi yaparsan 15 saatlik hikaye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 http://howlongtobeat.com/game.php?id=11627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Biriniz 15 saat biriniz 100 saat diyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Kaç saat diye okuyunca kendime sordum. Sen kaç saate bitirmiştin? Hatırlamıyorum dedi? Açtım Origini 142 saat oynamışım. Bir anda zengin aşkımı hatırladım. Bir hüzün kapladı içimi. Öyle bir tutkuluydun ki hayata başlarken… Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni… Aradaki o büyük boşluğun adı, Aşk olsa gerek… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 dlc acildi PC icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Fastest 20 saat iste lol, bide average oylama onlar Agir agir okuya okuya main+companion questler 30 saat filan surer iste, o 80 saati gecme filler cntent ile, dagi bayir gezip yapboz parcalarini toplamak legit gametime ise gta5 sanirim bu asrin en dolu oyunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ahah darkspawnlar hayvan gibi olmus bu sefer cok iyi, akin akin geliyorlar. bide ogre (tu) ana oyundaki cogu dragonu falan alir heralde rahat ogre http://i.imgur.com/NErN4Hf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 su cakma offline mmo ya, su tek tus KE skill spamleme oyununa ciktigi donem verdiniz gazi verdiniz gazi, hala su igrenc oyunu guzel sanip almaya kalkanlar var. dragon age evreninde gecen offline swtor. main questi 15 saat ya vardir ya yoktur. kalani 5 kulak topla, 10 templar oldur. bir de mmo packleri halinde kafaniza respawnlayarak dolasmiyorlar mi zonelarda. off off offf. immersion direk sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 witcher da tek tus oynaniyor. hem bunda illa KE oynamak zorunda degilsin. madem o kadar rahatsiz ediyor KE, oyna diger classlari oyun sana o ozgurlugu sunmus. gaz la oyun alacak kadar mal ise insanlar, bu konuda kimsenin yapabilcegi bisi yok. oyunun 15 saat falan surdugude yok, heh en kolay seviyede oynar ve dialoglari vs hizlica okumadan gecersen belki. oyunun igrenc falan olduguda yok. serideki en iyi cast bunda, azda olsa ilgi cekici bir plota sahip. yan gorevlerde, collectable'lar haricinde sanildigi gibi repetitive degil zaten onlarda yan gorev degil. oyunda her mekanin kendine has bir temasi bir hikayesi var. mesela exalted plains de bir undead outbreaki var, bunun nedenini arastiriyorsun, kim summonliyor bunlari diye bulmaya calisiyorsun. hinterlands de bir yandan mage ve templar arasindaki catismaya son vermeye ve bir yandanda multecilerin hayatlarini kurtayama calisiyorsun. oyunda asil repetitive olan sey shard toplama. neyse oyun aldigi 60 dolari sonuna kadar hak ediyor. oyunun bir kotulugu sonunun dandik bitmesi, onuda artik bioware oyunlarindan aliskin oldugum icin pek koymadi bana. bioware, iyi karakter, story vs yaziyor ama is sona gelmedimi i-ih ciks tikaniyor gariplerim sdsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar