Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bu seeker lucius u scale etmeyi unutmuşlar sanırım lol, lvl 7 çıktı karşıma adam ben 15ken, yanındaki adamlar lvl 11di. dragonlardan tier 4 mat. çkıyor ama oyunda tier 4 recipe yok sanırım henuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Imba class var mi oyunda? Ya da companionlar ile hangi class oldugun farketmiyo di mi? Yarin getiriyo amazon benim oyunu, ne oynasam karar veremedim lol. Bi de bi zone u terkedince geri donulmuyo mu? Ocd li adam icin sikinti nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 imba abilityler var, istersen her classı god tier yapabiliyorsun, ama bu abilityleri kullanıp kullanmamak senin elinde. misal ben knght ench. bazı büyülerini kapadım kullanmıyorum op olduğu için. youtubeda dragon sololayan assasinler falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 her classın 3 specializationu var, mage in knight enchanter specialization unu seçme de ne seçersen seç heh. Skiller arasındaki sinerjiyle direk invulnerabile hale sokabiliyorsun, aldığın itemleri ve diğer takım üyelerini çok umursamaz hale getirebiliyor oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ya o diil de hawke a dur gitme diyemedim, salaklık mı ettim acaba? wardenlara kucak açmakla da tüy diktim heralde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ^ hawke her türlü gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Boneslark said: her classın 3 specializationu var, mage in knight enchanter specialization unu seçme de ne seçersen seç heh. Skiller arasındaki sinerjiyle direk invulnerabile hale sokabiliyorsun, aldığın itemleri ve diğer takım üyelerini çok umursamaz hale getirebiliyor oynarken o zaman ben direk knight enc gideceğim demektir askldjsakldjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bitek o değilki diğer buildlerlede god tier yapılabiliyor istediğin takdirde, hoş gerçi çogu gruplu rpg oynunda yapılıyor bu olay, koskoca bg2 yi ve bilimum başka rpgyi hilesiz solo bitiren dolu youtube :p o değilde şu patchin kırdığı yüz vb görünüş için 2. oyundaki gibi oyun içine yüz değiştirmece eklemeyi düşünüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 düzgün bir build guide göstersenize sevabına :D üşengeç olduk vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Dworgian said: Boneslark said: her classın 3 specializationu var, mage in knight enchanter specialization unu seçme de ne seçersen seç heh. Skiller arasındaki sinerjiyle direk invulnerabile hale sokabiliyorsun, aldığın itemleri ve diğer takım üyelerini çok umursamaz hale getirebiliyor oynarken o zaman ben direk knight enc gideceğim demektir askldjsakldjsahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 kolaycı adamım vesselam. utanmasam normalin altını açıcam da işte klasjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 fade-touched xyz ne yapıyor listesi http://gaminggix.com/dragon-age-inquistion/dragon-age-inquistion-masterwork-crafting-materials-and-description/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Boneslark said: mage in knight enchanter specialization unu seç teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 multisi cok geyik lan gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ben buna 170 tl verip aldım bakalım nasip. baktım ps4'e şubata kadar adam gibi bir şey gelmiyor. sıkıldım fifa oynamaktan. arada buna akarım. muhtemelen bitiremem ztn sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Come join us, başortulu, basortusuz, zırhlı, zırhlı ve kürklü, hepsi bizde var: http://i.imgur.com/yuQkglG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Red said: ben buna 170 tl verip aldım bakalım nasip. baktım ps4'e şubata kadar adam gibi bir şey gelmiyor. sıkıldım fifa oynamaktan. arada buna akarım. muhtemelen bitiremem ztn sdfs Aral a para verenler banlansin pls. Hele 170 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Copcu gibi v tusu spamlayip her bir halti toplamaktan oyunu oynayamiyordum. Ignore bundan sonra. Dropla idare ederim. Olmazsa zorluk dusururum. Akil sagligimdan degerli degil. Shardlari da salladım zaten ucuncu zone dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Beyler, şimdi ben Dragon Age serisini oynamadım hiç. İlk oyunu bedava verdi origin falan, yatıyor öyle. Oyun Diablo'ya yakın mı yoksa böyle turn based birşey mi? Ya da WOW gibi "1'e bas, skill'i otomatik atsın" falan mı? Nesi iyi oyunun? quote'layıp cevaplarsanız sevinirim çünkü bakma heralde bir daha konuya HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 LathspeLL said: Beyler, şimdi ben Dragon Age serisini oynamadım hiç. İlk oyunu bedava verdi origin falan, yatıyor öyle. Oyun Diablo'ya yakın mı yoksa böyle turn based birşey mi? Ya da WOW gibi "1'e bas, skill'i otomatik atsın" falan mı? Nesi iyi oyunun? quote'layıp cevaplarsanız sevinirim çünkü bakma heralde bir daha konuya HEHE konu baya başarılı ve sürükleyici. 2. oyunun konusu 1 ve inquisition'a göre çok daha dar, ama kendi içinde yine de idare eder. en azından 2. oyunu inquisition'a güzel bağlamışlar. diablo ile pek alakası yok. bildiğin kotor mantığı işte. istersen hiç pause etmeden taka tuka aksiyon oyunu oynar gibi skill basarak da oynayabilirsin, istersen daha taktiksel yaklaşıp oyunu pause ederek (ki hard-nightmare gibi difficulty'ler de yapmazsan hayatta kalman çok zor) oynayabilirsin. senin karakterin + 3 companion alabiliyorsun yanına. rpg ögeleri bana göre baya başarılı, ama paticik ahalisine göre tartışılır. her rpg'den torment, baldur's gate kalitesi bekleyen bir kitlemiz var çünkü ehe. yani senle benim zevkler üç aşağı beş yukarı yakın, %85 beğenirsin bu seriyi. ve inquisition gerçekten harika bir oyun olmuş. yani beğen beğenme, saygı duyulası bir yapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 çok karizmatiğim anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Peki +3 companian'ı illa almak zorunda mıyım? Tek böyle bir assassin, bir skyrim, bir diablo gibi gidebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 -Deno- said: çok karizmatiğim anasını satayım fagit age: inthebutt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 LathspeLL said: Peki +3 companian'ı illa almak zorunda mıyım?? yok istersen 1, 2 yada hiç tane alabiliyorsun, solo oynanırda oyunun başında kasabilir skiller falan açılmadan _ bir dwarf olarak çölde huzurla geyiğe binebileceğin yegane mmo olmayan rpg, http://i.imgur.com/BgXuMQk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Saeros said: -Deno- said: çok karizmatiğim anasını satayım fagit age: inthebutt senden daha güzel yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar