Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Esh said: bi de staff çıkmıyo doğru düzgün ona yanıyorum sdf Tyrddas staff var hinterlands landmarkları açınca gelen bir table missiondan. 109dps, %25 atak, +20 bonus vs living, %4 crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 o var zaten, DAHA İYİSİ LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ben kendim yaptım craft ile bi tane, heal da ediyo kill başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 upgradeleri sökünce yok oluyo zannediyordum ben, iyi oldu öğrendiğim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 takınca sökemiyosun aam gelen silahtaki sökülüyo galiba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 yoo, istediğiniz kadar takıp çıkarabilirsiniz. yeni silah düşüyor, eskisindekileri çıkarıp yeniye takıyorum, yenisindekiler eskisine takıyorum filan herşeyi denedim. kırılmıyor upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ya abi MMO tarz questleri çok umursamıyorum da Başkaları farmlarken sen mağdur olma dercesine sık respawn biraz garip olmuş single player oyunda sdf. Hinterlands da gezerken tepeme templar ve mage yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 questlerini bitirince hepsi keçi oluyor onların, questleri bitmediği için öle heryerdeler. o değilde redcliffe castle ne iyi olmuş ya o oda senin bu oda benim dolaş dolaş bitmedi dfs bitek runeler sökülemiyor silah ve armorlardan, gerisi istediğin gibi çıkıp takılabiliyor, runelerde eskisi yokoluyor yenisini takınca. bide çantanızın derinliklerine bakın 23432432 tane upgrade duruyor orda muhtemelen yer kaplıyor, tier 1 mavileri aldıktan sonra grileri falan satın hep 73 saat gameplay olmuş daha 2 zone anca bitirdim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 kamplarını yokedince yok oluyorlar. ancak o zamana kadar sinir oluyor. harita zaten mmo haritası gibi. ustune bir de 3er gruplu mmo tarzı spawn eden moblar. spawnlar da komik. az once dumduz ettigim yerde birden gokten mob düşüyor. gökten düşme gerçek bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yandı mı diskler? ne gaza geldiydiniz be ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 şöle bişi var bg2 yapıyor oyunu, zararı var mı, bilgisayara demonlar kaçar mı bilmem. http://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2nmux3/now_it_feels_like_da1_daino_spoilers/ http://i.imgur.com/6IRTYdk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 BG2 derken? :( Benzeyenini değil de kendisini görsek ölmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 zoom kilidini kaldırıyor işte :p kapalı alanda bu kadar olmaz heralde gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 arcane said: yandı mı diskler? ne gaza geldiydiniz be ehueh. yakıp yenisini aldık işte ehueh 5 gündür de net kesik, achi alabilmek için ayfon hotspot bağlayıp öyle oynuyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Aral mail yollamış Dragon age satışta diye, pc versiyonu 180 TL sudan ucuz , hemen alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Norak said: şöle bişi var bg2 yapıyor oyunu, zararı var mı, bilgisayara demonlar kaçar mı bilmem. http://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2nmux3/now_it_feels_like_da1_daino_spoilers/ http://i.imgur.com/6IRTYdk.jpg E abi bu SSD bozma muhabbetinde adı geçen programın tek amacı oyunun exe si ile oynanmasını engellemek değil miydi, Cheat Engine çalışıyorsa şakır şakır o program ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bilmiyoro, topicte millet çalışıo demiş denemedim ben, zaten alıştım zoom-out suz haliyleyede oynarım :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Darksun said: Aral mail yollamış Dragon age satışta diye, pc versiyonu 180 TL sudan ucuz , hemen alın! Satış Fiyatı 200.00 TL Aral Özel 180.00 TL lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ilk oyunu 50 liraya sattılardı ki o zaman steam'de 50 dolardı düşünün. nereden nereye. oyun o kamera açısı ile adama benzemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 8 spell kisitlamasi cok acikli sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 oyunun hedef kitlesine çok bile zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 BlackRose said: Benzeyenini değil de kendisini görsek ölmeden... zor niye zor: bg3 iptal edildiğinde %80 bitmişti, lakin o dönemden şimdiye 100lerce sene geçti fr'da, elf olmayan hemen hemen tüm diğer karakterin çoktan ölmüş olduğunu geçtim, tanrıların bile bi sürüsü gitti yenisi geldi vs 40 tane major event oldu herşey değişti vs, o %80 bitmiş halin %75 inin baştan yapılması gerek anlaşılır bir şey çıkması için ortaya. bunu yapacak olanda ilk 2 oyundan çıkarılmış contenti yeniymiş gibi ekleyip üstüne buglayıp EE diye çıkaran bi şirket olunca lol. bide izometrik rpg kitlesi kısıtlı, 1 milyon satış barajını tek geçen bg2 sanırım bu güne kadar son 20 yılda, gog falan çıkmadan önce izo rpglerin orjinal satışları hep komik rakamlar cidden, ufak firmalar için ideal ama büyük firmalar için direk zarar. + zaten yeni d&d içeriğini direk neverwinter mmosuna gömüyorlar bu ara, ne kadar dandikte olsa yıllık $150 milyon getirisi var, 4-5 tane izo rpg yapsan asla etmez o kadar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Darksun said: Aral mail yollamış Dragon age satışta diye, pc versiyonu 180 TL sudan ucuz , hemen alın! ilginç. hepsiburada da, d&r da, bimeks de fln 153 lira :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Darksun said: Aral mail yollamış Dragon age satışta diye, pc versiyonu 180 TL sudan ucuz , hemen alın! Bana atsalar böyle bir mail , 7 sülalelerine söverim cc yede gabeni eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 N11 de 124 tlye var yorum olarakta 1 günde elime geçti kutulu demişler baya güzel duruyor oyun ya alasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar