Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Inquisition

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Vay vay beğendiniz ha, hayret ya =D ben DA2 den fail devam eder diyordum. İlk indirimde alalım bare hehe.

şu ana dek gördüğüm 1 (follofoş char sistemi) ve 2'deki (2 dancın haritası) sıkıntılar çözümlenmiş genel olarak, üstüne tes havası vermeye çalışmışlar skyrim'in başarısı sağolsun. beni kafi derecede tatmin ediyor gibi reno dayı. :)
Sosyal ağlarda paylaş

45$'a aldık kodu, yılbaşına origin daha fazla indirim yapmaz bence oyun kasım çıkışlıyken.

ya yok gaza gelmeyin yani ben de bu sefer canım çekince dayanamadım, mmo filan oynamıyorum zaten 3 aylığa saydım. :p
http://www.youtube.com/watch?v=__hStdzoYVk
da1'deki inon zur'un ödüllü şarkısını böyle yapmışlar, güzel de olmuş. (tu) bitene kadar çıkamadım handan.
Sosyal ağlarda paylaş

Potion recipeleri belli görevlerden (war table daki görevler dahil) elde ediliyor. Jar of bees grenadesi örneğin war table da sera ile alakalı bi görevi yaptıktan sonra açılmıştı

bunun dışında loot olarak da düşüyor olabilir recipe ama bilmiyorum

unlock ettikten sonra equip masasına gelip seçiyorsun potionunu-tonic ini neyse,karakter bu potionu kuşandıktan sonra, sağ alt taraftan üstüne tıklayıp belirli bi materyal karşılığı craftlıyorsun. regeneration potionu 1 elfroot istiyordu mesela

crafttan kastın başka birşeyse bilemedim ama

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...