Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Darksun said: Vay vay beğendiniz ha, hayret ya =D ben DA2 den fail devam eder diyordum. İlk indirimde alalım bare hehe. şu ana dek gördüğüm 1 (follofoş char sistemi) ve 2'deki (2 dancın haritası) sıkıntılar çözümlenmiş genel olarak, üstüne tes havası vermeye çalışmışlar skyrim'in başarısı sağolsun. beni kafi derecede tatmin ediyor gibi reno dayı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Abi durun gaza getirmeyin az bi indirme girsin yılbaşı falan :p %10'dur 20'dir yeterdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 45$'a aldık kodu, yılbaşına origin daha fazla indirim yapmaz bence oyun kasım çıkışlıyken. ya yok gaza gelmeyin yani ben de bu sefer canım çekince dayanamadım, mmo filan oynamıyorum zaten 3 aylığa saydım. :p http://www.youtube.com/watch?v=__hStdzoYVk da1'deki inon zur'un ödüllü şarkısını böyle yapmışlar, güzel de olmuş. (tu) bitene kadar çıkamadım handan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Belki bi %10 falan yaparlarsa 10 lira 10 liradır öyle deme bi bundle alırım ;) Petrol kuyularını sattığımdam beri sıkıntıdayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Belesi çıkacakmis bir iki haftaya bekleyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 oyun olmuş ya, 2 deki gibi herşeyi 1 shot geçemiyorsun kesinlikle. darkspawnla karşılaştım, tank ile tutmazsan hurlock alpha bi vuruyor dağılıyor yarısı partinin lol http://i.imgur.com/A2ARmOV.png - http://i.imgur.com/jLpWMeJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Tüm tree leri açabiliyoruz zannedip hayaller kuruyordum meğerse 1 tree seçebiliyormuşuz Knight enchanter mı olsam Rift mage mi olsam karar veremedim, ama KE gidicem galiba umarım pişman olmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 gamepad le oynaniyor di mi pc de ? ( halen almadim, inat ediyorum, divinity i bitireyim bare diyorum once ) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Rahat oynanıyor ama yinede mouse ile tactical ekranda komut vermek daha hızlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 en uygun nereden alabilirim? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ke vivian var zaten, rift de baya iyi, debuffer + dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 KE build gittim. Spirit blade, pyro da ki Clean burn passive ile birleşince baya OP oluyor ama microlaması zor - daha sonra uğraştırır gibime geliyor sanırım eski save e dönüp rift mage gideceğim ps: vivianı sevmiyorum nedense, oda beni sevmiyor gerçi.. ota boka disapprove :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bu seferde skyhold da potion cı bulamıyorum derdimi öpücem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 siz şimdi ciddi ciddi şu oyuna para verdiniz ve oynuyorsunuz di mi http://i.4cdn.org/v/1417022023909.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Kaede'nin koyduğu videoyu görünce Amazon dan aldım hemen, şimdi iniyor. (Ciddiyim, Kaede beğenmiyorsa iyidir diye düşündüm) (4X dışında tüm türlerde geçerli bir önerme bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 @dreagloth undercroft da potion equip/upgrade masaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 onlardan craft edilmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 60 inventory limiti nedir ya, birde junk tabi niye yok ilk oyundaki gibi valuable tabi tam evlere senlik herseyi oraya atiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 inv. inq. pointlerden artıyor wartabledan. valuable tabına bitek researchler kazara gidiyor, onlarıda research masasına teslim etmeden bişi satmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Potion recipeleri belli görevlerden (war table daki görevler dahil) elde ediliyor. Jar of bees grenadesi örneğin war table da sera ile alakalı bi görevi yaptıktan sonra açılmıştı bunun dışında loot olarak da düşüyor olabilir recipe ama bilmiyorum unlock ettikten sonra equip masasına gelip seçiyorsun potionunu-tonic ini neyse,karakter bu potionu kuşandıktan sonra, sağ alt taraftan üstüne tıklayıp belirli bi materyal karşılığı craftlıyorsun. regeneration potionu 1 elfroot istiyordu mesela crafttan kastın başka birşeyse bilemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 hiç üstüne tıklamamıştım equip ettikten sonra eyv :) bu arada lvl 12 ye yaklaştı parti, hinter daki ejder i deneyeyim dedim, yarıya geldiğimde tüm potionlar bitmişti, sonra drake ler geldi alt-f4 :) hard da kasacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 oyun ağır pahalıymış be. alasım vardı vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 originde pahalı sadece, diğer yerlerde 40-45$ falan, o değilde bu inq. perkler resetlenmiyor galiba, düzgün seçin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ben ilkleri hep dialog açanlara verdim, onlar yeni bitti şimdi bakacağım ama xp bonus vsye vermeyin yani. Moblar respawn oluyor nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bataklığın ordayım şimdi, suya bastığın anda 5 tane unded fışkırıo lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar