Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.aksam.com.tr/rizede-dinozor-iskeleti--41783h.html vay bizde de çıktı sonunda :D şu kısımda bomba said: “Bu iskeletin fotoğrafın çekip İstanbul’a bir müzeye yolladım. Oradaki kişiler bunun fotomontaj olduğunu söylediler, böyle bir şeyin olamayacağını söylediler ve bana inanmadılar. Köyde de göstermediğim kimse yok. Herkes 2 ayaklı böyle bir hayvanın olmadığını söylüyorlar. Buradan yetkililere sesleniyorum. Burada daha başka tarihi şeyler de çıkabilir. Onun için evi yapmadan gelsinler, burada bir araştırma yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Yalnız yetkililerin tepkisi ilginç, fotomontaj demişler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Kastırma hacı şimdi Rize'ye kadar alt metini okudum ben biraz orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Herkes 2 ayaklı böyle bir hayvanın olmadığını söylüyorlar. ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 abi o çağlarda rize suyun üstünde miydi ki? tr'de bulunan fosillerde -ki az bayağı- su altı canlıları fosilleri olur. bu ön bacak kemikleri alınmış kedi falan olmasın. çok temiz, çok dağılamış bi şekilde duruyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Yalnız adam doğru söylüyor da olabilir,nasıl fotomontaj demişler anlamadım ? Gidin bir bakın değil mi ? Gerçi Paleontolog ülkemizde pek olmadığından,adamda arkeoloji müzesine bu resmi gönderdiğinden alakadar olmamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hayır adamın bir arkeolog edasıyla kemikleri net çıkartıp birleştirmesi de bi acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 tavuk yada hindiye kedi kafatası eklemişler http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4f/Cat_skull_viewed_from_front.jpg ayrıca dinozor döneminde türkiye falan yok, suyun altında o zamanlarda ülke :p vede fosil öyle ayıklanmış tertemiz çıkmaz topraktan, kayalaşmış, toprakla bütünleşmiş olarak çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 oha rizeden şuuru yüksek biri çıkmış , asıl haber bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 gerçi düşününce adamlar yıllar yılı hamsinin kılçığını ayıklıyorlar reçel yapabilmek için. dinazoru mu ayıklayamayacak topraktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 dasaaa said: abi o çağlarda rize suyun üstünde miydi ki? tr'de bulunan fosillerde -ki az bayağı- su altı canlıları fosilleri olur. bu ön bacak kemikleri alınmış kedi falan olmasın. çok temiz, çok dağılamış bi şekilde duruyor çünkü. valla adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bence kemikler ayrılamamış bile. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Estel_Anorien said: gerçi düşününce adamlar yıllar yılı hamsinin kılçığını ayıklıyorlar reçel yapabilmek için. dinazoru mu ayıklayamayacak topraktan? This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 fotoşhhop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hiç alakam yok coğrafya tarih ben bile biliyorum türkiye'nin tüm kıtalar ayrıldıktan sonra oluştuğunu biraz mantıklı bişey şoplasalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Esh said: oha rizeden şuuru yüksek biri çıkmış , asıl haber bu bence. Eeee, hep Tayyip,Mesut Yılmaz, Şevki Yılmaz mı çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 said: "Ev yaparken yaptığımız kazı sırasında ablamın bir yüzüğü vardı, onu bulmak da istiyordum. Onu aramak için tahtayı söktüm, baktım bir şey yok. Kenarda bir misket vardı, çocuklar oynar diye almak isterken misket yılan deliğine düştü. Misketi almak için kazmayla o deliği açtım. Açtığımda bu hayvan görünümlü iskeleti gördüm. İlk baş kısmı gözüküyordu" http://i.imgur.com/zzove.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ehehehhee hakkaten serin hikayeymiş asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar