DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Merhaba, İki arkadaşımla birlikte “Beşlikk” adında bir internet sitesi kurduk: www.beslikk.com Kasım 2010'dan beri üzerinde çalışıyoruz. Kullanıcı dostu, hızlı (ilan vermek 2 dakika bile sürmüyor), basit, sosyal ve eğlenceli olması için çabaladık. En çok da, fayda sağlayan bir sosyal platform haline gelmesini hedefliyoruz. Üye olmak, ilan yayınlamak, iş kapmak ücretsiz! Siteyi bir “mikro-iş ve mikro-alışveriş” platformu oluşturmak için tasarladık. Bu, “mikro” olayından biraz söz etmek gerekirse... Mikro-işler ve alım-satımlar yaparak para kazanmak yurtdışında çok popüler oldu. Bunun sebebi, günümüzün ekonomik şartlarına son derece uygun çözümleri bir araya getirmesi. Özellikle ekonomik krizleri, işsizliği falan düşünecek olursak. Bu açıdan bence harika bir “iş modeli”. Ek iş, ek gelir gibi düşünebileceğiniz pek çok kapıyı açıyor. Ek işlerinizi full time kazanca bile çevirebiliyorsunuz. İşveren/alıcı için de çok hesaplı çözümler sunuyor. Sitemizin bir araya getirmek istediği iki hedef kitle var: 1. Para kazanmak isteyenler ki bu grup için şunu söyleyebilirim... Başkalarının fayda sağlayabileceği yeteneklerinizi, işinizi, matrak fikirlerinizi beslikk.com 'da paraya çevirebilirsiniz. 2. Kendi işini geliştirmek ve/veya dış kaynak kullanmak (“outsourcing” olayı) isteyenler; freelance çalışanlara ihtiyaç duyanlar için ise muazzam bir “yetenek havuzu” oluşturuyoruz. Sloganımız: Burada yapılacak çok iş var! Para kazandıran her şey beslikk.com 'da “iş” kapsamına girer. Mikro-iş verenlere, alıcılara şöyle sesleniyoruz: İşler bitmek bilmiyorsa, beslikk.com kullanıcılarından yardım alın! Ödeme alt yapısını Paypal üzerinden yapıyoruz. Benzer sistemli sitelerden farklı olarak para transferleri beslikk.com 'da “anında” gerçekleşiyor. Yani, alıcı bir teklife onay verdiği anda teklif miktarı satıcının Paypal hesabına aktarılıyor. Paranızı alabilmek için günlerce beklemeniz gerekmiyor. Ve tabii ki beslikk.com 'un matrak fikirler – eğlenceli ilanlar potansiyeli var. Bu tarzda neler yapılır, eğlenerek para nasıl kazanılır, onu da sizin hayalgücünüze bırakıyorum :) Öneri, eleştiri ve sorularınızı beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 neden $ işaretini görüyorum TL yerine? ilk gözüme çarpan bu oldu. diğer unsurlar: -ilanları toplu göremiyorum (hatta hiç göremediğimi farkettim) -lokalizasyonlarınız fazla kötü örnek: "teklif yok müzik category" -ilan veremiyormuyum bide olayın tersi yokmu? şu parayı şunları yaparım diyorum da şunları yapana şu kadar para veririm diyemiyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Tersi olmadığı sürece iş yapmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yapanzi cok incelemedim ama benziyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 said: oce4n: $5 için Size msn/mail açarım ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Oce4n said: neden $ işaretini görüyorum TL yerine? ilk gözüme çarpan bu oldu. diğer unsurlar: -ilanları toplu göremiyorum (hatta hiç göremediğimi farkettim) -lokalizasyonlarınız fazla kötü örnek: "teklif yok müzik category" -ilan veremiyormuyum bide olayın tersi yokmu? şu parayı şunları yaparım diyorum da şunları yapana şu kadar para veririm diyemiyormuyum? TL değil $ üzerinden şu anda, TL'yi daha sonra implement edeceğiz. Lokalizasyonda ki sorunları gideriyoruz, gözden kaçanlar olabilir evet. Teklif Et kısmında sitenin sağ alt köşesinde, aradığın, ilgilendiğin işi yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 iş yapar bence en ucuz mail açıcı benim !. de en az iş bedelinin 5 dolar olması fazla. 1-2 liralara düşmesi lazım madem microdan bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 5$ dediğin zaten 7.5lira falan, baya micro gibi ? :) Açabiliriz daha ufak miktarlar talebe göre tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 5$ fazla. 3,5 TL ile başlasa uygun olur. 3,5 TL olsa daha iyi. 3,5 TL'ye bir şarkı söz çevrilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Teklif Et kısmında moderasyon var bu arada oce4n, bana para verin diyince onaylanmıyor =P Gerge fikir için sağol, düşünelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben de diyorum nereye gidiyo bu tekliflerim... teklifler için panel olsaydı iiydi. de hakkaten yapılmışı varmış? yapanzi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mantık aynı, onlarda da sağ blokta teklifler, bizde de aynı. Yalnız bizde para işleri instant, onaylandığı gibi hesabınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 İlan ekledikten sonra üstüne tıklayınca açıklamayı göremiyoruz? Düzenle diyince de aynı kezâ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Hmm, evet farkettim şimdi sağol.Düzelticez en kısa sürede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 degisik bi konsept olmus ama ilanlarin cogu buna para mi verilir la tipinde, tabi sizinle alakasi yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Eh olucak illaki "gold plz lordum" falan tripleri en başta, gittikçe oturur zamanla diye düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 baya guzel konsept olmus, basarilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 site çok hoşuma gitti umarım başarılı olursunuz :) bu arada rotweiler domine etmiş siteyi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 "30 dolar icin .... anladin sen" e donmesin sonra :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Moderasyon var tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 5 liraya site yaparım abi sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ilginç.. http://oi52.tinypic.com/wt93l3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi bu bildiğimiz fiverr.com :) aylardır ne üzerinde çalışıyorsunuz? aslında herşeyden önce fiverr'ın adını verseniz anlardım bu kadar açıklamanızı samimi bulurdum da, konsepti fiverr'dan birebir alıp kendi fikrinizmiş gibi yazmanız ilginç olmuş. edit. adı bile yahu :) fiveRR - beşliKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://cache.techiemania.com/wp-content/uploads/2010/07/make-money-online-with-fiverr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 BUSTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar